Musevi Cemaati susarken Yahudi milletvekili isyan etti!

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • track__1
    Junior Member
    • 01-09-2008
    • 379

    Musevi Cemaati susarken Yahudi milletvekili isyan etti!

    Musevi Cemaati susarken Yahudi milletvekili isyan etti!

    Türk Musevi Cemaati, İsrail'in kadın-erkek, çocuk yaşlı demeden Filistinlileri katletmesini kınamaktan kaçınırken, Yahudi bir milletvekili İsrail'in, Yahudi soykırımını bahane ederek Filistinlileri katlettiğini, İngiltere'nin İsrail'e acilen
    ambargo koymasını istedi.
    YAHUDİ HAHAM, HAMAS'I CALLUT'A BENZETTİ

    HAHAM'DAN 'SİVİLLERİ DE ÖLDÜRÜN' FETVASI

    “Varşova gettosundaki Yahudiler terörist miydi?”

    Yahudi asıllı İngiliz milletvekili Gerald Kaufman, HAMAS'ı suçlayan ve katledilenlerin HAMAS militanı olduğunu iddia eden Yahudilere de, ‘Yahudiler Varşova gettosunda Nazilere karşı savaşırken size militan mı deniliyordu?” diyerek, HAMAS'ın kendi halkını savunduğunu belirtti.

    İsrail'in işgal ettiği Filistin topraklarının Gazze Şeridi'ndeki katliamına gerekli tepkiyi gösteremeyen Türk Musevi Cemaati, İsrail'in saldırılarını ‘çatışma' olarak nitelendirirken, katliama ‘insan hakları ihlali' demekten kaçındı.

    MUSEVİ CEMAATİ'NİN SÖYLEYEMEDİÐİNİ YAHUDİ VEKİL İTİRAF ETTİ
    Türk Musevi Cemaati'nin katliamı kınamaktan kaçınan bu açıklaması İsrail'e destek olarak görülürken, İngiliz parlamentosunda Yahudi asıllı bir milletvekili İsrail'in Filistin'de katliam yaptığını söyledi.
    İngiliz İşçi Partisi Milletvekili Gerald Kaufman, İsrail'in, İkinci Dünya Savaşı'ndaki Yahudi soykırımını
    sömürdüğünü ve Gazze'de katliama giriştiğini belirtti.

    İSRAİL, YAHUDİ SOYKIRIMINI SÖMÜRÜYOR
    İngiliz Parlamentosu'nda bir konuşma yapan Kaufman, “İsrail Hükümeti, İkinci Dünya Savaşı'ndaki Yahudi soykırımını sömürüyor ve bunu Filistinlilerin katledilmesi için bir gerekçe olarak görüyor” ifadelerini kullandı. Kaufman, katledilen Filistinlilerin çoğunun HAMAS üyesi olduğuna dair görüşler için “Varşova'daki Yahudi gettosunda, yaşamları için savaşan Yahudiler de herhalde militan olarak adlandırılırdı” diyerek, HAMAS'ın kendi halkını koruduğunu bildirdi.

    ‘İSRAİL'E AMBARGO UYGULANSIN' ÇAÐRISI
    İngiliz Hükümeti'nin İsrail'e ambargo uygulamasını isteyen Yahudi milletvekili Kaufman, “Benim büyük annem yatağında hastayken Naziler tarafından öldürüldü. Ancak benim büyük annem, İsrail askerleri Filistinlilerin baba annelerini katletsin diye öldürülmedi” dedi.

    MUSEVİ CEMAATİ ÖLENLERE RAHMET OKUDU
    Yahudi asıllı İngiliz milletvekili Gerald Kaufman'ın İsrail'in katliamlarına isyan eden bu açıklamasına rağmen Türkiye'deki Musevi Cemaati'nin İsrail'i kınamaktan kaçınan “Geçen Cumartesi günü Türkiye'deki tüm sinagoglarda Orta Doğu'da barışın sağlanması, ayrıca tüm ölenlere rahmet ve yaralılara acil şifalar dileyen özel dua okunmuştur” ifadeleri, İsrail'e destek olarak görülüyor.

    Gazze'de binden fazla insanın İsrail bombardımanıyla katledilmesine ilişkin bir kelime etmeyen Türk Musevi Cemaati, “Bazı yayın organlarının Yahudiliği aşağılayan söylemlerinden üzüntü duydukları” ifadesini kullanması dikkat çekti.

    YENER DÖNMEZ
  • track__1
    Junior Member
    • 01-09-2008
    • 379

    #2
    Konu: Musevi Cemaati susarken Yahudi milletvekili isyan etti!

    yaşanan vahşeti ve katliamı görebilmek için insan olmak yetiyor ...
    bizdeki bazı dantel takımı umarım bu adamın bu kelimelerini okur........

    Yorum

    • anterior
      Senior Member
      • 06-11-2006
      • 6453

      #3
      Konu: Musevi Cemaati susarken Yahudi milletvekili isyan etti!

      Originally posted by track__1 View Post
      yaşanan vahşeti ve katliamı görebilmek için insan olmak yetiyor ...
      Haklısın, mutlaka dinle imanla bağlantılı olmasına gerek yok. Vicdan meselesi. Müslüman, Hristiyan, Musevi, Budist, hatta ateist olsun farketmez. O yavruların kanlar içersindeki bedenlerini görüp de yüreği sızlamayanın, insani değerleri bitmiş demektir.

      Yorum

      İşlem Yapılıyor
      X