UEFA'da toplu sonuçlar

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • eren511
    Member
    • 29-07-2006
    • 2805

    UEFA'da toplu sonuçlar


    UEFA'da toplu sonuçlar


    Milan istediği skoru aldı. Zico'lu CSKA Moskova Aston Villa deplasmanından şen döndü. İşte toplu sonuçlar:


    Galatasaray’ın UEFA Kupası 3. turunu geçmesi halinde karşılaşacağı rakibini belirleyecek eşleşmede Hamburg, Nijmegen deplasmanında 3-0 galip gelerek rövanş için büyük bir avantaj elde etti

    Konuk ekip Trochewski ve Silva’nın golüyle ilk yarıyı 2-0 önde kapatırken, Olic 75. dakikada skoru 3-0 olarak belirledi.

    Rusya temsilcisi Zenit, Alman rakibi Stuttgart’ı sahasında 2-1 mağlup etmeyi başararak rövanş için avantaj sağladı. Ev sahibi takımda Fatih Tekke 75. dakikada oyuna girerken, galibiyet golleri Tymoshchuk ve Hustzi’den geldi.

    Stuttgart’ta ise Serdar Taşçı 90 dakika forma giyerken, konuk ekibin tek sayısını Gomez kaydetti. Werder Bremen, sahasında Milan ile 1-1 berabere kaldı. Konuk ekip Inzaghi ile öne geçerken, Diego eşitliği sağladı. Bremen’de Mesut Özil başarılı bir performans ortaya koydu.

    Ukrayna temsilcisi Metalist Kharkiv ise Sampdoria deplasmanında 1-0 kazanarak gecenin sürprizini yaptı. Fenerbahçe’nin eski teknik direktörü Zico, CSKA Moskova ile ilk maçına çıkarken, Rus temsilcisi Aston Villa ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı.

    Diğer maçlarda şu sonuçlar alındı: Dinamo Kiev-Valencia: 1-1, Olympiakos-St Etienne: 1-3, PSG-Wolfsburg: 2-0, Aalborg-Deportivo: 3-0, Braga-S. Liege: 3-0
İşlem Yapılıyor
X