Hoca dua etti, takım galibiyet gördü !

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • zigana
    Senior Member
    • 26-01-2004
    • 3796

    Hoca dua etti, takım galibiyet gördü !

    10 MAÇ SONRA GALİBİYET GELDİ



    Hoca dua etti, takım galibiyet gördü !
    Bolu Belediyespor'un Bayan Voleybol Takımı, emekli imam Lütfü Karataş'ın okuduğu duanın ardından 10 maç sonunda galibiyet yüzü gördü.

    Ligde kalma mücadelesi veren Bolu Belediyespor'un Bayan Voleybol Takımı, Boluspor için okuduğu dualarla adını duyuran emekli imam Lütfü Karataş'ın okuduğu duanın ardından 10 maç sonunda galibiyet yüzü gördü.

    2. Bayanlar Voleybol Ligi'nde son sırada bulunan Bolu Belediyespor, 17 Temmuz Spor Salonu'nda Anadolu Üniversitesi ile karşılaştı. Karşılaşmayı takıma dua eden emekli imam Lütfü Karataş da izledi.

    Bolu Belediyespor, iyi oynadığı karşılaşmayı 25-21, 25-18 ve 25-13 setlerle 3-0 kazandı. Boluspor, üst üstte aldığı 10 maçlık mağlubiyet sonunda galibiyet yüzü gördü. Karataş, maç sonunda kızları tebrik etti. Kızlar da, "Lütfü Baba" diye tezahüratta bulundu.

    Lütfü Karataş, "Boşa dua etmeyeceğiz. Boluspor'a da dua ettik, oda karşılaşmayı 2-0 aldı. Burası da tamam. Bundan sonra duaya devam." dedi.

    Emekli imam Lütfü Karataş, ligde kalma mücadelesi veren Bolu Belediyespor'un Bayan Voleybol Takımı için dün soyunma odasında dua okumuştu. Sporcular sandalyelere oturarak, Lütfü Hoca'nın okuduğu dua için el açmışlardı.

    Lütfü Hoca, Besmele çekerek, şöyle dua etmişti: "Ya Rabbel Alemin; şu anda güzel bir mekanda, güzel insanlarla birlikte kapına çıkmak üzere hazırlandık geliyoruz. Senin en çok hoşuna giden kapına gelenlerdir. O kapıya dualar ile geliyoruz. Lütfen kabul eyle, kızlarımızı başarılı eyle Ya Rabbi. Güzel sözlerle, güzel yüzlerle, uygun hareketlerle karşındayız.

    Ellerin semaya, dillerin duaya, gönüllerin mevlaya açıldığı şu güzel saatte sana açılan elleri, sana açılan gönülleri, sana sena edenleri, bilhassa filenin sultanlarını halisi niyetinden vasıl eyle Ya Rabbi.

    Ya İlahel Alemin; teknik heyetimize güzel taktik vermeyi, sahaya yayılmayı, karşıdan gelen topları güzel disiplinle kesmeyi, pasörümüzden güzel havaya topu kaldırmayı, çivicimizi de güzel çivilemeyi kendisinden nasip eyle Yar Abbel Alemin.

    Yavrularımızı başarılı eyle, her türlü tehlikelerden, musibetlerden, felâketlerden, kem gözlerden nazarlardan muhafaza eyle yarabbel alemin. Her türlü tehlikeden, tekmeden, çakmadan, sakatlıktan muhafaza eyle yarabbel alemin. Filenin sultanlarının başarılı olabilmesi için El Fatiha!"
    22.Şubat.2009 16:56:04
  • black belt
    Senior Member
    • 08-06-2004
    • 6523

    #2
    Konu: Hoca dua etti, takım galibiyet gördü !

    haberi tv'den izledim...güzeldi...

    Moral değer her zaman insana güç verir...

    Onun içindir ki Savaşırken Mehmetçikler

    "Allah!Allah ! " diyerek hücuma kalkar...

    ve imkansız görüneni başarır:

    " İstiklal Savaşı Destanı"

    Selam..

    Yorum

    • ASIM MAVZER
      Member
      • 14-05-2007
      • 1601

      #3
      Konu: Hoca dua etti, takım galibiyet gördü !

      içten yakarışın gücü bu

      Yorum

      İşlem Yapılıyor
      X