Baykal'ın 10. en zengin Başbakan iddiası

Kapat
Konu Kapalı.
X
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • serdo
    Senior Member
    • 30-04-2006
    • 5368

    Baykal'ın 10. en zengin Başbakan iddiası


    En zengin 10. başbakan
    24 Şubat 2009 Salı 15:02
    Erdoğan önerin varsa konuş dedi. Baykal tam 7 öneri saydı. Baykal'ın Erdoğan hakkında verdiği bir bilgi de hayli ilgiçti.

    Erdoğan'ın "işsizlikle ilgili bir öneriniz varsa konuşun, yapmazsam istifa edeceğim" sözlerine Baykal'dan yanıt gecikmedi. Baykal Erdoğan'a tam 7 öneri saydı.
    CHP Genel Başkanı Deniz Baykal Meclis Grup toplantısında yaptığı konuşmada bu önerilerin ardından Erdoğan'ı eleştirmeye devam etti. Erdoğan'ın "Dünyanın en zengin başbakanlarından biri" olduğunu söyleyen Baykal Adalet Bakanı'nın sözlerine de değinmeden edemedi. "Niye seçim yapıyoruz ki? Size uygun belediye başkanını siz seçin, birlikte rahatça yolsuzluk yapın" dedi. Baykal'ın Ak Parti hükümeti dönemine ait ilginç de bir tespiti vardı. "Herkes dinlenme korkusu içinde. Kimse rahat rahat hükümete küfür bile edemiyor" dedi.
    DÜNYANIN EN ZENGİN 10 BAŞBAKANI ARASINDABaykal konuşmasında Erdoğan'la ilgili dünya basınında çıkan bir bilgiyi de aktardı. Baykal şöyle konuştu: Dünyanın en zengin 10 başbakanı arasında Türkiye'nin başbakanını adı var. Sütlüce'den başlayıp, İETT'den geçip, Ülker dağıtıcılığından en zengin başbakanlığa...Baykal şöyle konuştu:
    Başbakan dün bize bir meydandan çağrı yaptı. "Baykal işsizlikle mücadele konusunda ne önerisi varsa ortaya koysun. Eğer ben o önlemleri uygulamazsam siyasi hayatımı bitireceğim" dedi.
    Başbakan dikkatle dinlesin. 7 tane önerim var kendisine.

    HAMDOLSUNU BIRAK

    1. Başbakan temel anlayışını değiştirmeli: Teğet geçti, Türkiye'ye dokunmayacak, hamdolsunu bıraksın. Türkiye'nin derhal yeni bir ekonomi programı oluşturmaya ihtiyacı vardır. Makro ekonomik planlarını uygulanabilir, inanılabilir hedeflerini ilan etmelidir. Büyüme ne olacak? Enflasyon ne olacak? Dış açık ne olacak? Bunlar bütçede var ama temelsiz... İnanılabilir hedefler koyulmalı... Bu hükümetin gerçeklerden kopuk olduğu izlenimini ortadan kaldıracak, diğer aktörlerin güven sağlanacaktır. Bundan sonra piyasaların tedbir paketi alınmalı...
    HARCAMALARINI KIS BÜTÇEDE TASARRUF ET
    2. 2007 seçimine giderken bütçe dengeleri bozuldu. 2008'de de aynen devam etti. Bugün maalesef ihtiyacımız olan cephane o seçimlerde harcanmıştır. Yapılması gereken bu hükümetin harcama hedeflerini çıkarmış olduğu bütçeye göre değil, ekonominin yeni gerçeklerine göre gözden geçirip en düşüğe çekmeli. Bütçede ciddi bir tasarruf yaratılması için. Yeni hedeflere yönelik doğru harcamalar yapabilmek için buna ihtiyaç var. Bu tasarrufla kamu yatırımları ve altyapı yatırımları artırılacak. Seçim yatırımları, seçim rüşveti değil!..
    OTOMOTİVDE KDV'Yİ KALDIR
    3. Otomobil ve dayanıklı tüketim mallarıyla ilgili olarak sıkıntıyı gidermek ve talebi hareketlendirmek için geçici olarak 6 ay süreyle bu sektörlerde KDV'yi kaldırın.
    KURU FRENLE
    4. Kur politikasında TL'nin aşırı değerlenmesine yönelik politikaları frenleyin. Rakabetçi bir kurla Türkiye'de ihracatın teşvik edilmesi de mümkün olacak.
    KREDİ GARANTİ FONU OLUŞTUR
    5. Bankaların kredi vermesi sağlanmalı. Kredi garanti fonu oluşturulmalı.
    SİGORTA PRİMLERİNİ İNDİR
    6. Derhal sigorta pirimlerinin ve ücret üzerindeki vergi yüklerinin, stopajın derhal 10 puan aşağı indirilmeli... OECD ülkelerinin çok üstündeyiz. Türkiye insan çalıştırmaya ceza uyguluyor. Bunun sonucu işsizliktir. OECD'de adam çalıştırmak daha ucuz. Kriz olmasa da Türkiye'nin buna ihtiyacı var.
    İŞSİZLİK FONUNU DOÐRU KULLAN
    7. İşsizlik fonunun ihtiyaca işsizlik için kullanılmalı.
    YOLSUZLUKLAR İÇİN DE ÇÖZÜM ÖNERİSİ
    Sen çare bulmuyorsun, bana sormuyorsun, yolsuzluklar almış başını gidiyor. O sormasa da ben söyleyeyim: Başta kendisinin ve benim ve tüm vekillerin dokunulmazlıklarını kaldırmaktır.
    Hem dokunulmazlıkları kaldırmıyorsun, hem de yolsuzluklar ortaya çıkınca mahkemeye gitsinler diyorsun. Nasıl gidelim dokunulmazlıkları var. Belediye başkanlarının dokunulmazlıkları yok diyor. Hayır onların da var. Senin iznin olmadan, içişleri bakanının izni olmadan başkanlar hakkında soruşturma açılıyor mu?
    DOSYAYI ANCAK CHP AYDINLATACAK
    Bugün nihayet Deniz Feneri dosyası Türkiye'ye geldi. Bu dosya gelse ne, gelmese ne? Yolsuzlar burada, suçlular burada himaye edenler burada biz dosyayı bekliyoruz. Dosya geldi, biraz da çeviri beklenecek. Tamamen ipe un serme... Bu dosya aydınlanacak ama bu iktidarda değil, CHP iktidarında.
    DÜELLO TEKLİFİ
    Dünyanın her yerinde iktidar ve muhalefet birbiri tarafından sorgulanır. Ya da kamuoyu tarafından sorgulanır. Onlar oturur gazeteciler sorar. Bir sürü iddia söylüyorum. Ben bunları başbakanın yüzüne söylemek istiyorum. Bunlara başbakan cevabı varsa bir daha ben söyleyemem. Demokroside meydana çıkmak iyidir de miletin karşısına her türlü soruya karşı çıkmak daha iyidir. Türkiye'de demokrasi kaçağı bir başbakan var.
    VATANDAŞ RAHAT RAHAT KÜFÜR BİLE EDEMİYOR
    Hani demokrasi? Türkiye 7 yıl öncesine göre daha mı özgür? Şimdi herkes dinleniyor. İnsanlar doya doya bu iktidara küfür bile edemiyor. Herkes dinlenme korkusu içinde. Üniversiteler 7 yıl önceye daha mı özgür? Basın 7 yıl önceye göre daha mı özgür? Sendikalar daha mı özgür? Bunlar ciddi sorular. Hani demokrasi?
    SEÇİM YAPMAYALIM BELEDİYE BAŞKANLARINI SEN TAYİN ET
    Adalet Bakanı belediyeler hükümetle uyumlu olmalıdır diye tehdit ediyor, şantaj yapıyor. Bu çöküş belirtisidir. Artık kendi özgüvenlerini kaybetmişler, tehditle sonuç alabilir miyiz diyorlar. O zaman niye seçim yapıyoruz ki? O zaman sen seninle en uyumlu olacak belediye başkanlarını tayin et. Arsa yolsuzluklarını birlikte kolayca yapıverin. Bunu yapan bir adalet bakanı. Talihsizlik o ki bugün gazetelerde İspanya hakimiyle ava gitmiş. Bu tespit edilmiş. O hakim siyasi davalara da bakıyormuş. Ortaya çıkınca bakan mahçup olmuş istifa etmiş...
    kaynak:internethaber
  • nail40
    Member
    • 20-03-2006
    • 1528

    #2
    Konu: Baykal'ın 10. en zengin Başbakan iddiası

    Sayın ergenekon avukatı yine boş boş konuşmuş

    Yorum

    • ATmaCA_53
      Member
      • 12-11-2004
      • 1945

      #3
      Konu: Baykal'ın 10. en zengin Başbakan iddiası

      onlar boş konuşmaya alışkınlar, millet onları ne diye seçti boş konuşsunlar, hükümete zarar verdikleri gibi ül***ede zarar verdiklerinin farkında değiller, boş konuşma baykal iş üret, fabrika aç, adam çalıştır bir şeyler yap, millet seni oraya para yiyesin diye göndermedi.

      Yorum

      • zigana
        Senior Member
        • 26-01-2004
        • 3796

        #4
        Konu: Baykal'ın 10. en zengin Başbakan iddiası

        belkide ilk kez tutarlı konuştu.cozum için dogru sozler etti.en azından bir projeden bahsetti.
        evet fabrikada acabilirdi ama bu genelde hükümetin görevi.
        o da sagolsun acıyor ama yıllar once acılmış fabrikaları yeniden acıyor.yani yenilerini değil.işsizliğin azalmaması bunun en etkin kanıtıdır.

        Yorum

        • serbest
          Member
          • 16-01-2006
          • 1105

          #5
          Konu: Baykal'ın 10. en zengin Başbakan iddiası

          Nasıl bu kadar zengin olmuş anlamadım.Bir zaman İETT de çalışıyormuş,sonra parti faailiyetleri,belediye başkanlığı,başbakanlık gibi maaşlı kamu görevleri.Bir baktık oğulcuğu gemicik aldı hatta sandal desek yeridir,sonra para vermeden girilen pırlanta ortaklıkları var,özel arap ziyaretlerinde halledilen para transferleri ve alınan gazete ve tv ler var.Demek ki ailecek mübarek insanlar ki her işleri yolunda gitmiş.Yani öküz altında buzağı aramamak lazım bence.Çalışmışlar kazanmışlar.

          Yorum

          • YuSuF ErGiN
            Senior Member
            • 23-01-2006
            • 10188

            #6
            Konu: Baykal'ın 10. en zengin Başbakan iddiası

            Bir zaman İETT de çalışıyormuş,sonra parti faailiyetleri,belediye başkanlığı,başbakanlık gibi maaşlı kamu görevleri
            bu görevler arasına ÜLKER grubunun ürünlerinin dağıtımınıda sıkıştırarak
            nasıl olacak

            Yorum

            • RARELY
              Senior Member
              • 04-11-2004
              • 6810

              #7
              Konu: Baykal'ın 10. en zengin Başbakan iddiası

              Originally posted by nail40 View Post
              Sayın ergenekon avukatı yine boş boş konuşmuş
              Boş olan nedir? Ne anlamda boş konuşmuş? Açıklayabilir misiniz?

              Yorum

              • RARELY
                Senior Member
                • 04-11-2004
                • 6810

                #8
                Konu: Baykal'ın 10. en zengin Başbakan iddiası

                Originally posted by ATmaCA_53 View Post
                onlar boş konuşmaya alışkınlar, millet onları ne diye seçti boş konuşsunlar, hükümete zarar verdikleri gibi ül***ede zarar verdiklerinin farkında değiller, boş konuşma baykal iş üret, fabrika aç, adam çalıştır bir şeyler yap, millet seni oraya para yiyesin diye göndermedi.
                Pardon ama seçileni şaşırdınız herhalde Baykal muhalefet partisi... Fabrika açmak, adam çalıştırmak onların tasarrufunda değil... Olsa hükümet olurlardı. Para yemekten kasıtı da anlayamadım? Parayı suyu olmayan yere bulaşık makinesi yiyecek alacak parası olmayanlara buzdolabı alıp yardım adı altında seçim hediyesi yapanlar mı harcıyor? 2009 Ocak ayında bütçenin rekor açık vermesini başka neye bağlayabilirsiniz? Gelirler artmış ancak giderler çok daha fazla arttığından bütçe rekor açığa ulaşmış... Bu giderler sizce ne ben yerinizde olsam bir beyin cimlastiği yapardım...

                Saygılarımla...

                Yorum

                • ATmaCA_53
                  Member
                  • 12-11-2004
                  • 1945

                  #9
                  Konu: Baykal'ın 10. en zengin Başbakan iddiası

                  Originally posted by RARELY View Post
                  Pardon ama seçileni şaşırdınız herhalde Baykal muhalefet partisi... Fabrika açmak, adam çalıştırmak onların tasarrufunda değil... Olsa hükümet olurlardı. Para yemekten kasıtı da anlayamadım? Parayı suyu olmayan yere bulaşık makinesi yiyecek alacak parası olmayanlara buzdolabı alıp yardım adı altında seçim hediyesi yapanlar mı harcıyor? 2009 Ocak ayında bütçenin rekor açık vermesini başka neye bağlayabilirsiniz? Gelirler artmış ancak giderler çok daha fazla arttığından bütçe rekor açığa ulaşmış... Bu giderler sizce ne ben yerinizde olsam bir beyin cimlastiği yapardım...

                  Saygılarımla...
                  bir insanın fabrika açabilmesi için illa iktidar olması gerekmez, sana oy verenleri mahçup etmiyeceksin, o kadar derneğe para toplanıyor bir ALLAHIN kulu fabrika kuralımda vatandaşlarımız bundan ekmek kazansın demedi, derneğin paraları ya cumhuriyet gazetesine, yada halk tv gidiyor, fabrika açsan türkiyede istihdam artar.

                  ayrıca dünyanın en zengin başbakanı tayyip erdoğan demesi kadar yılın en komik gafından başkası olamaz, doğan medyası, koç, sabancı, erdoğandan daha zengindir.

                  Yorum

                  • RARELY
                    Senior Member
                    • 04-11-2004
                    • 6810

                    #10
                    Konu: Baykal'ın 10. en zengin Başbakan iddiası

                    Originally posted by ATmaCA_53 View Post
                    bir insanın fabrika açabilmesi için illa iktidar olması gerekmez, sana oy verenleri mahçup etmiyeceksin, o kadar derneğe para toplanıyor bir ALLAHIN kulu fabrika kuralımda vatandaşlarımız bundan ekmek kazansın demedi, derneğin paraları ya cumhuriyet gazetesine, yada halk tv gidiyor, fabrika açsan türkiyede istihdam artar.

                    ayrıca dünyanın en zengin başbakanı tayyip erdoğan demesi kadar yılın en komik gafından başkası olamaz, doğan medyası, koç, sabancı, erdoğandan daha zengindir.
                    Doğan, Sabancı, Koç eğer başbakanlık yaptıysa haklısınız...

                    Üst tarafta yazdıklarınıza kendiniz bile inanmıyorsunuz ama malesef bir şekilde inandıklarınızı savunmak gereği duyuyorsunuz ki, o zaman yazılanlar biraz garip oluyor...

                    Yorum

                    • ATmaCA_53
                      Member
                      • 12-11-2004
                      • 1945

                      #11
                      Konu: Baykal'ın 10. en zengin Başbakan iddiası

                      Originally posted by RARELY View Post
                      Doğan, Sabancı, Koç eğer başbakanlık yaptıysa haklısınız...

                      Üst tarafta yazdıklarınıza kendiniz bile inanmıyorsunuz ama malesef bir şekilde inandıklarınızı savunmak gereği duyuyorsunuz ki, o zaman yazılanlar biraz garip oluyor...
                      doğan, sabancı ve koç başbakanlık yapmadı ama vergi ödemiye ödemiye dünyanın en zenginleri arasında yer aldılar.

                      recep tayyip erdoğan dünyanın en zengin 10. en zengin başbakanıysa buyrun ispatlasın, öyle kuru işkembeden sallamakla olmaz.

                      Yorum

                      • ATmaCA_53
                        Member
                        • 12-11-2004
                        • 1945

                        #12
                        Konu: Baykal'ın 10. en zengin Başbakan iddiası

                        Originally posted by RARELY View Post
                        Doğan, Sabancı, Koç eğer başbakanlık yaptıysa haklısınız...

                        Üst tarafta yazdıklarınıza kendiniz bile inanmıyorsunuz ama malesef bir şekilde inandıklarınızı savunmak gereği duyuyorsunuz ki, o zaman yazılanlar biraz garip oluyor...

                        Vergi borcunun bilinmeyen gerçeği
                        826 milyon TL’lik olayın ortaya çıkmasına gelince, bunun Erdoğan ile uzaktan-yakında bir ilgisi yok desek yeridir. Peki, bu olayın gerçeği nedir?

                        Aydın Doğan Gerçeği ve Gerçek Borç

                        Eylül ayının başlarında Güngören’de Başbakan Erdoğan, Doğan grubuna meydan okumuştu.

                        Ortada meydan okunacak kadar önemli bir durumda gözükmüyordu ama Başbakan Erdoğan birden bire Doğan grubuna karşı çok sert eleştiriler yapmaya başladı.

                        Yaklaşık iki hafta süren karşılıklı bu restleşmeler sonucunda iki tarafta kısa bir süre sessizliğe büründü.

                        Bazıları Erdoğanın sert eleştirilere başlamasının, Doğan grubunun Deniz Feneri haberleriden dolayı kaynaklandığını yazmıştı.

                        Erdoğan’ın Deniz Fenerinden dolayı Doğan Grubuna yüklenmediğini, AK Parti teşkilatlarında ki birçok kişi bildiği için bu tezin tutarlı olduğunu söylemek zor.

                        Çünkü Deniz Feneriyle alakalı negatif haberlerin D-Tipi medyada iki yıldır zulalandığını hem AK Parti kanadından hem de medyada bilmeyen yoktu.

                        Deniz Feneri üzerinden amacına ulaşamayan D-tipi bundan sonra kasadaki hangi haberi çıkaracak bilemiyorum ama sıkışınca sürekli ortaya bir şeyler atan grubun şu günlerde ortaya yeni birşeyler çıkaracak durumu varmı orasını kestirmek çok zor.


                        Peki, neden durduk yere Başbakan çıkıp birden bire Doğan grubuna saldırmaya başladı.

                        Cevaptan önce isterseniz biraz daha devam edelim.

                        ***

                        Doğan’ın son 826 milyon TL’lik vergi borcuna da AK Partinin Doğan grubunu susturmaya yönelik olduğunu yazıp çizenler var.

                        Ancak durum hiçte öyle göründüğü gibi değil.

                        Siz iktidar olsanız ve hedefinize de yüzde 50’yi koysanız.

                        Seçime de bir buçuk aydan az bir süre kala;

                        ‘’Karşınıza Kanal D, Star ve CNN Türk gibi izlenme oranları günlük ortalama yüzde 20’leri bulan ve Posta, Hürriyet, Milliyet, Radikal, Referans, Fanatik ve Gözcü’nün de içinde bulunduğu toplam tirajı da 1 milyon 200 bini aşan yedi gazeteyi karşınıza almayı düşünürmüsünüz.’’

                        Medyanın yüzde 40’ına hükmeden bir düşmanı seçime çok az bir süre karşına alıp, aleyhinde TV ve gazetelerinden sürekli olumsuz haber yapmasını hiçbir siyasi lider ve siyasetçi cesaret etmez.

                        Hele ki yolsuzluk dosyalarının havada uçuştuğu, fırsat geçtiğinde vurmayı kollayan bir medyayı kendilerine saldırtmanın AK Parti’ye çok büyük zarar vereceğini Başbakan Erdoğan’dan daha iyi herhalde hiç kimse bilemez.

                        Yani hükümetin seçim zamanında ve buzların az da olsa erimeye başladığı bir dönemde böyle büyük bir risk alıp Doğan medya grubunu sıkıştırma girişiminde bulunmasının akli ve mantiki bir izahı yoktur.

                        Eylül ayında durduk yere başlayan sert eleştirilerin de, 826 milyon TL’lik borcun da Doğan medyaya karşı başlatılmış bir savaş olduğunu düşünmek tamamen yanıltmadan ibarettir.

                        Aslında Doğan grubu burada tamamen sessiz olması gerekirken hala daha Başbakan’a sert eleştirilerde bulunmaya devam etmesi büyük bir gafletlik göstergesidir.

                        Evet, gelelim ilk sorumuzun cevabına.

                        Neden, Erdoğan Eylül ayında Doğan Grubuna karşı böyle bir girişimde bulundu?

                        Bu sorunun cevabını şuan vermenin Ergenekon soruşturmasını zarar vereceğini düşünerek, şimdilik şu kadar söyleyip geçelim;

                        ‘’Erdoğan, Doğan medyasına sert eleştiriler yaparak farkında olmadan Doğan grubuna aslında iyilik yaptı diyebilirim. Ancak bu durumun ne Er-ne de Doğan- farkında…

                        ***

                        826 milyon TL’lik olayın ortaya çıkmasına gelince, bunun Erdoğan ile uzaktan-yakında bir ilgisi yok desek yeridir.

                        Peki, bu olayın gerçeği nedir?

                        Bu olayın gerçeğini F.Altaylıyı arayan iki maliye uzmanı hafif yakalar gibi oldu ama sonuca gitmediler.

                        Olayın gerçeğini aslında dün ortaya çıkan kaset açık ediyor.

                        Doğan Yayın Holding Başkan Yardımcısı Soner Gedik ile Gelir İdaresi Başkanı Mehmet Akif Ulusoy’a ait olduğu iddia edilen "vergi cezası" üzerine yaptıkları sohbetin içerisinde geçen konuşmalarda;

                        ‘’ Ulusoy, kendi personeline baskı yapacağını denetlemenin 2003 ve 2004 yılı dışında taşmamasını sağlayacağını ve en önemlisi ise "uzlaşmada" rakamı "çekirdek parasına indireceğini söylüyor.

                        Buna karşılık Gedik’te ‘’ Ulusoy’a "bugüne kadar olan oldu deyip, bundan sonrası için makul bir rakam çıkartılmasını, devamının getirilmemesini" söylüyor.

                        Ulusoy, Soner Gedik’e "merak etmeyin onu temin etmeye çalışıyorum" diyerek konuşmayı sürdürüyorlar.’’

                        Şimdi buradan Gelir İdaresi Başkanı Mehmet Akif Ulusoy’a bazı sorular soralım.

                        ‘’Kasette geçen konuşmada kendi personeline baskı yapacağını söylediğine göre;

                        -Grubun vergilerini inceleyen müfettişlere baskı yaptın mı, yapmadın mı?

                        -Baskı yaparak, grubun vergi borcunu ortaya çıkaran müfettişlerden biri görevden alındı mı, alınmadı mı?

                        - Ya da görevli müfettişlerden herhangi biri görev değişikliğine uğradı mı?

                        -Doğan grubunun vergi denetlemesini 2003, 2004 yılları dışına taşmamasını sağladın mı sağlamadın mı?

                        -Eğer, denetleme 2003-2004 yıllarından taştı ise Doğan grubunun borcu 826 milyon TL’mi, yoksa 4.5 milyar TL’mi?’’

                        Zannediyorum, Sayın Ulusoy bu sorunların cevabını kasetin savunmasını yaparken açıklayacaktır.

                        Açıklamalar yapılırken, orada bulunan muhabirlerden biri, son sorunun cevabını muhakkak öğrenmeye çalışmalı.

                        Zira, bütün dengeler o son soruda saklı.


                        Rauf Atilla Polat - HABERX

                        Yorum

                        • M.A.S
                          Member
                          • 22-10-2006
                          • 806

                          #13
                          Konu: Baykal'ın 10. en zengin Başbakan iddiası

                          Originally posted by ATmaCA_53 View Post
                          doğan, sabancı ve koç başbakanlık yapmadı ama vergi ödemiye ödemiye dünyanın en zenginleri arasında yer aldılar.

                          recep tayyip erdoğan dünyanın en zengin 10. en zengin başbakanıysa buyrun ispatlasın, öyle kuru işkembeden sallamakla olmaz.
                          Yolun bir gün Adana'ya düşerse Sabancı (Mekanı cennet olsun.)sayesinde kaç ailenin ekmek yediğini görebilirsin. Avukatlığını yaptığın şahısların kaç aileye ekmek kapısı açtığını söyleyebilirsin?

                          Yorum

                          • montaj
                            Junior Member
                            • 24-10-2005
                            • 2

                            #14
                            Konu: Baykal'ın 10. en zengin Başbakan iddiası

                            Originally posted by RARELY View Post
                            Boş olan nedir? Ne anlamda boş konuşmuş? Açıklayabilir misiniz?
                            chp chp olala oylarini bukadar dibe vurduran bir baskani olmamistir icinde bukadar kavga olan yonetimde olmamistir bugun secim olsun olacagi yine aynidir kendi tabanin bile guveni kalmamistir hala bu adam bos konusmamistir diye savunuyorsaniz sizin CHP den bir cikariz var diye dusunurum heheheh

                            Yorum

                            • ecelik
                              Senior Member
                              • 29-06-2004
                              • 3902

                              #15
                              Konu: Baykal'ın 10. en zengin Başbakan iddiası

                              Bu dediklerini kendi yaparmı acaba bence birini bile yapmaz.Ayrıca sayın baykal etrafındaki hortumcuları elesin de ondan sonra diğer partileri eliştirip akıl versin.

                              Yorum

                              İşlem Yapılıyor
                              X