Veli Küçük mahkemeye rest çekti

Kapat
Konu Kapalı.
X
X
 
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • ATmaCA_53
    Member
    • 12-11-2004
    • 1945

    #16
    Konu: Veli Küçük mahkemeye rest çekti

    Originally posted by zigana
    siz araştırdıgınıza göre rica etsek yardımcı olurmusunuz.
    araştırmalarınızı bizmlede paylaşırsanız müteşekkir oluruz.

    adamları ve zanlıların gecmişini suclarını bilmek acısından.
    hani 1 yıldır hangi suctan yargılandıkları pek belli olmadı.adam iceride 10 ay kalıyor ve sucum nedir diye bilgim yok deyip cıkıor.

    herkes ben suçsuzum der ama olay burda bu gibi insanların derin devlet yani kirli işler çevirdiğini her defasında söylüyorum forumda adam çeteler ve mafyalar ile iş birliği yapıyor, adam öldürtüyorlar, ül***i gerilime sebeb olacak tahriklerde bulunuyorlar, buna benzer bir olayın yargıçın cenazesinde yaşadık, başbakan o cenazede değildi ve kendi yandaşlarını oraya gönderek büyük bir provakasyona mahruz kaldılar, büyük bir baskı vardı o cenazede, ezana saygısı ve bir ölüye saygısı olmayan insanların tek amacı hükümet ve ak partiye karşı provakatif eylemler düzenlemeleri, hatta diyanete bile bir karşı saldırıya geçilecekti neyseki polisler buna müsade etmedi, bu provakasyonların tek sorumluları veli küçüktür, veli küçük ve yandaşlarına kulağına seslenerek bir şeyler ima etmeye çalıştı buda onun bir göstergesidir.

    star tv de bir anne feryat etti benim çocuğumu veli küçük öldürtdü dedi ve uğur dündarda veli küçüğün tehlikeli ve geçmişte çok karanlık işlere bulaştığını star televizyonunda söylediü, sizler bu haberi izlemedinizmi.

    Yorum

    • M.A.S
      Member
      • 22-10-2006
      • 806

      #17
      Konu: Veli Küçük mahkemeye rest çekti

      Originally posted by ATmaCA_53
      ben okuyordum 4 yıllığı bitirdim şimdi askerliğe başvuracağım en azından 5-6 ay sonra askere giderim, şuan geçici de olsa muhasebede staj görüyorum, benim amcamın dükkanı var orda bir ara küçükken çalışıyordum dükkan benimde sayılır yani 400 tl amcamdan kira parası alıyorum her ay, babam ise 45 yaşında erkenden emekli oldu ve babam boş durmayı sevmiyor ve kafasınıda sağa sola vuruyor çeşke emekli olmasaydım diye ama kendine küçükde olsa gıdalar üzerine kendine sergide bir yer kurmuştur ALLAHA şükür boğazımından ekmek geçiyor.

      işte biz böyle bir aileyiz, ayrıca emeklilik yaşı 60-65 olması bence iyi, bir insan erkenden emekli olacakda ne olacak bakıyorum şöyle çevreme ya kahveye gidip kumar oynar, kimisi boş kaldığı için ayyaş ayyaş gezer, kimisi vaktini evde geçirir bide karı dırdırı çekerse o evde huzur yok demektir. :D
      Öncelikle cevabın için teşekkür ederim.
      Anladığım sen de benim gibi refah bir hayat(!) yaşıyorsun.

      Yorum

      • ATmaCA_53
        Member
        • 12-11-2004
        • 1945

        #18
        Konu: Veli Küçük mahkemeye rest çekti

        Originally posted by M.A.S
        Öncelikle cevabın için teşekkür ederim.
        Anladığım sen de benim gibi refah bir hayat(!) yaşıyorsun.
        ben teşekkür ediyorum doğruları söylemek her zaman en doğrusudur.

        Yorum

        İşlem Yapılıyor