Ülkücülerden Ahmet Türk'e Türkçe sözlük

Kapat
Konu Kapalı.
X
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • ATmaCA_53
    Member
    • 12-11-2004
    • 1945

    Ülkücülerden Ahmet Türk'e Türkçe sözlük

    Alperen Ocakları Yalova Şubesi üyeleri, TBMM'deki grup toplantısında Kürtçe konuşan Demokratik Toplum Partisi (DTP) Genel Başkanı Ahmet Türk'e Türkçe sözlük, imla kılavuzu ve Türk bayrağı gönderdi.




    YALOVA
    26.02.2009 18:55:02

    DTP Genel Başkanı Ahmet Türk'ün TBMM'deki grup toplantısında Kürtçe konuşma yapmasına tepki gösteren Alperen Ocakları Yalova Şubesi üyesi yaklaşık 30 kişilik grup, Gazipaşa Caddesi'nden PTT önüne kadar yürüyüş yaptı. Ellerinde Türk bayrakları ve "Ahmet Türk'çe konuş" yazılı pankart taşıyan grup, burada bir basın açıklaması yaptı.

    Alperen Ocakları Şube Başkanı Bülent Kanyılmaz, DTP Genel Başkanı Ahmet Türk'ün talihsiz bir çıkış yaptığını belirterek, "Her fırsatta Türklükten, Türkçe'den, Türk bayrağından, Türkiye Cumhuriyeti'nden rahatsız olan, bu ülkenin vatandaşlarıyla bir olmayı sindirmeyen DTP oluşumu ve yönetimi, Türk basınında tarihe talihsiz bir not olarak düşecek çıkış yapmıştır. Buradan Türk bayrağı sıkıntısı yaşayan DTP oluşumuna tüm Türkiye'deki temsilcilerimizden hediye olarak Türk bayrağı gönderiyoruz. Ayrıca Ahmet Türk'e de kendini ifade edebilme noktasında Türk dilinin yetip de artacağını göstermek için Türkçe sözlük hediye ediyoruz. Bu vesileyle her odasında Türk bayrağı asılı olan ve her masasında Türkçe sözlük bulunan DTP Genel Merkezi'nin bir ihtimal daha şuurlu çıkışlar yapacağını düşünüyoruz" dedi.

    Açıklamanın ardından Kanyılmaz ve üyeler, postaneden DTP Genel Merkezi'ne Türkçe sözlük, imla kılavuzu ve bir düzine bayrak gönderdi.

    SAİM ÇOTUK - YALOVA

    Haber - GÜNCEL - Ülkücülerden Ahmet Türk'e Türkçe sözlük - Alperen Ocakları Yalova Şubesi üyeleri, TBMM'deki grup toplantısında Kürtçe konuşan Demokratik Toplum Partisi (DTP) Genel Başkanı Ahmet Türk'e Türkçe sözlük, imla kıl




    Haberin Yorumları
İşlem Yapılıyor
X