Toki İzmir Çiğli Konutları!

Kapat
Önemli Konu
X
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • Cigli
    Junior Member
    • 09-11-2010
    • 211

    Konu: Toki İzmir Çiğli Konutları!

    Originally posted by exkimene View Post
    ramazan bey tekrar soruyorum..
    Hocam sanırım 1-2 metre mesafe olması gerek tam soramadım şu doğalgaz yoğunluğundan bende madmanin verdiği sorular var birçoğuna cevap verdik. Projeden bakmak gerek tam manasıyla.

    Yorum

    • freediver
      Member
      • 23-01-2005
      • 500

      Konu: Toki İzmir Çiğli Konutları!

      Originally posted by Cigli View Post
      Hocam sanırım 1-2 metre mesafe olması gerek tam soramadım şu doğalgaz yoğunluğundan bende madmanin verdiği sorular var birçoğuna cevap verdik. Projeden bakmak gerek tam manasıyla.
      Nerde cevap verdiniz? Bizlere birşey gelmedi de.

      Yorum

      • Cigli
        Junior Member
        • 09-11-2010
        • 211

        Konu: Toki İzmir Çiğli Konutları!

        Originally posted by bolus60 View Post
        ramazan bey bu doğalgaz işi yılan hikayesine döndü bu işi elinize yüzünüze bulaştırdınız. şu verdiğiniz on günler bir bitmedi gitti. pazartesi dediniz kesin açılacak dedini bugünde yarın diyorsunuz. bu sürede cocuğum 3-4 defa hastalandı kim telafi edecek bu durumu. eğer bizler her apartman kendi yönetimini oluştursa inanınki bu doğalgaz işini daha kısa sürede çözmüştük. lütfen bizlere kolaylık değil zorluk çıkarıyorsunuz bugünden tezi yok o makamı bırakıp gidin ordan kibarca istifa edin ve bizler kendi başımızın çaresine bakalım. bize on gün ongün süreler vermektense bizleri umutlandırıp plan yapmamızı sağlamaktansa olmuyor sürede belli değil deseniz inanın daha makbule geçerdi. bütün odalara klima taktırıyor her odanında camlarının altına koyduruyorum dış üniteleri gelinde söktürün bakalım. balkonlardan sarkan çanak antenleri daha söktüremiyorsunuz. ramazan bey istifanızı bugun akşama kadar bekliyorum.......

        Öncelikle şunu bilmeniz gerek 30 Kasım 2010 tarihinde sitemiz adına abonelik işlemleri tamamlanmıştır. Ondan sonra İzmirgazın sitemize bağlı olmayan doğalgaz hattı bağlanması için çalışılmıştır. Bu esnada birçok kişi araya sokulara işlemlerin hızlandırılması yönğnde çalışma yapılmıştır. Yılbaşı öncesi hat döşeme işlemi tammalanmasının akabinde güvence bedeli yatırılıp sayaçlar alınmış ve monte edilmiştir. Bucada açılan doğalgaz işlemlerinde çıkan sorunlar bizlerde karşılaşabileceğimiz düşünülerek önceden tammalanmış ve cumartesi gününe randevu alınmıştır. Cumartesi izmirgaz personeli gaz açmak için geldiğinde 1-2 müteahhit firma eksikleri çıktı. Bunlarda tamamlanarak bugüne gelindi. Bugün gelen başka bir izgaz personeli ektsra birkaç eksik çıkardı. Cumartesi bulunan eksikleri tamamladığımızı ve bize bunların söylenmediğini belirttik. Gazı açmadan gitti arkadaş neticesinde. Sonra bizzat İzmirgaz müdürü ile görüşüp bize yapılan bu haksızlığın nedenini sordum ve bunun cevabın beklediğimizi belirttik. Telefon numaramı aldı bana döneceğini belirtti. Kendisi dönmese de proje müdürü cumartesi gelen personel bugün gelen personel ve onların müdürleri gelerek gazı açtılar. Bizler burada 1-2 kişi istedi diye yönetimi bırakacak diğer daire sakinlerini yüzüstü bırakacak değiliz ki hele hele tam bu abonelik işleri bitmeden hiç değil. Ayrıca apartman yönetimi oluşturupta merkezi ısınma su gibi problemler aşılırmıydı o ayrı bir konu.

        Yorum

        • Cigli
          Junior Member
          • 09-11-2010
          • 211

          Konu: Toki İzmir Çiğli Konutları!

          Originally posted by freediver View Post
          Nerde cevap verdiniz? Bizlere birşey gelmedi de.
          Madmanla 1 saat tek tek cevapladım sanırım. Müsait olunca tek tek aranacaksınız. Aslında birçok soruya cevap veriyoruz bize direkt ulaşabilirsiniz bu konular hakkında.

          Yorum

          • freediver
            Member
            • 23-01-2005
            • 500

            Konu: Toki İzmir Çiğli Konutları!

            Ramazan bey yanlış anlamayın ama sorulardan hariç yapılması istenen şeylerde var ortada. İnsanlar istendiği halde sonuç alamıyoruz diyorlar. Yazılı verilmesininde amacı buydu. Mesela siz o dilekçeyi evrak kayıda soktunuzmu? Sokmadıysanız kaydettirmemiz için daha ne yapılması gerekiyor. Bir soru sordum mesela kat mülkiyeti kanunu bizim site için geçerli değilmi diye cevaplamanızı bekliyorum hala.

            Yorum

            • ReZUbA
              Junior Member
              • 20-08-2009
              • 23

              Konu: Toki İzmir Çiğli Konutları!

              arkadaslar hakli isinmada yakinda hallolacak ama bunun icin muneccim olmaya gerek yok teminatin yatirildigi malumumuz, derdimiz bu kadar uzamasi ocagin ortasina geldik izmirin en soguk zamanlari gecti geciyor. Hasta olanlar oldu. Egitim isi kapi onune bisiklet ve benzeri esyasini koyan komsusuna birsey soyleyemeyip yonetim terbiye etsin deyip belki yillarca yuzyuze bakacagi kisileri egitimsiz yaftasini yapistirip onlarin gıyabinda konusanlar mi yoksa kapilarinin agzinda 1-2 esya ki bizim binadan biliyorum daire kapisinin agzina cocugunun 3 tekerlikli bisikletini koyanlar var ki sadece kendi dairelerine giris cikista kendilerine zorluk olursa olur ... onlar mi egitimsiz. En azindan o esya koyanlarin pekcogunun gurultu vb. yapan yada kendilerinin hakkinda egitime muhtac hatta koylu gibi (sanki koylu olmak kotuymuscesine) sinflandirilan kisilerin digerleri hakkinda onyargili olduklarini sanmam.

              Ramazan Bey pekcok arkadasa cevap veriyorsunuz ne guzel. Bugun sabah 3 ayda 2 gun calisan asansorumun calistigini gorunce sevindim ama aksam isten geldigimde her iki asansorunde arizada oldugunu gorunce gulmekten kendimi alamadim. Ben anladim ki 2 taneden birisi calisiyorsa sukredip sikayetci olmamak lazimmis :D

              Benim ısıtıp ısıtıp ortaya attıgım hizmet verilmeyen gorevlilerin olmadigi yada calismadigi asansorlerin kullanima acilmadigi zamanlardaki aidatlar neden toplandi verilemeyen hizmet bedellerinin toplanması ilginc degilmi? Yada o zamanlar gorevliler elbetteki belliydi belki maas verdiniz ama gorev yapmadilar yeni tasinan duyarli arkadaslar sebebi ile 1 ay merdiven bosluklari ile bina cevreleri karton vb. tasinma artiklari coplerden gecilmedi. Calismayan gorevlilerin, asansorlerin ve yanmaytan aydinlatma gibi giderlerin paralarini bizden neden tahsil ettiniz? Bunlarin sahitlendirilmesi kolay verilmeyen hizmet bedellerinin iadesi icin ugrasalim mi? kasim sonuna kadar para toplanmasina bekleyene kadar calismayan kisilerin maaslari odenmeyip ki odense dahi aidatlarin yekunu cok daha fazla su ve dogalgaz teminat ve muracaat paralarina aktarilip ayri paralar hesaplar gibi mazeretler yerin bu isler daha erken halledilmesi icin cozumler uretilemezmiydi ?

              hep yazdim sahsiniza sozumuz yok yonetime de git diyemeyiz evler bizim degilki git diyelim TOKI in mali evler yonetimide o belirler istedigi gibi at kosturur fakat insan fitrati baski ve zorlamalara, tepeden inme oldu bittiye tepki verir, anahtar yeslimi ilk aidat toplanmasindan sonraki her ay icin ayrintili toplanan para ve harcama dokumlerini ay ay yayinlarsaniz pekcok soru isareti kendiliginden kalkacaktir. Toplam aidat cok buyuk rakam ama herkesin yatirdigini sanmiyorum 3 aydir bunlara ne islem yapildi ilk aylardan itibaren calismayan asansorlere bakim odemesi calismayan gorevlilere odeme yapildimi.
              2. Defter tutulması ve belgelerin saklanması:
              Madde 36 - Yönetici, kat malikleri kurulunun kararlarını protokolleri, yapılan ihtar ve tebligatın özetini ve tarihlerini ve bütün giderleri, 32 nci maddede sözü geçen deftere tarih sırasiyle yazmaya ve bu defteri ve giderlerin belgeleriyle diğer bütün belgeleri bir dosyada saklamaya mecburdur. Bu defterin, her takvim yılının bitmesinden başlıyarak bir ay içinde yönetici tarafından notere kapattırılması mecburidir.
              Bu bilgilerin ayrintisi sizde vardir. Mahsuru yoksa bunlari bizimle paylasin.
              Birde c daireler çevre aydınlatması ve buyuk asansör sebebi ile fazla aidat veriyorlar. Malum sitemizde c tipi daire cok oldugundan aydinlatma da coktur. Bina yada daire basina dusen aydinlatma miktarini ogrenebilirmiyim. 5-6 tl lik fark az gibi gorunsede c tipi daire sayilari ve aylar goz onune alindiginda rakamlar goz ardi edilemiyor. Simdiden vereceginiz cevaplar icin tesekkurler.

              Yorum

              • freediver
                Member
                • 23-01-2005
                • 500

                Konu: Toki İzmir Çiğli Konutları!

                Ramazan bey müsaitmi değilsiniz? Neden cevap vermiyorsunuz?

                Yorum

                • exkimene
                  Junior Member
                  • 17-06-2009
                  • 73

                  Konu: Toki İzmir Çiğli Konutları!

                  12 adet misafir arkadaşlar neden girişlerini yapmıyorlar acaba?

                  Yorum

                  • memolic6
                    Junior Member
                    • 27-12-2010
                    • 18

                    Konu: Toki İzmir Çiğli Konutları!

                    Originally posted by Cigli View Post
                    Öncelikle şunu bilmeniz gerek 30 Kasım 2010 tarihinde sitemiz adına abonelik işlemleri tamamlanmıştır. Ondan sonra İzmirgazın sitemize bağlı olmayan doğalgaz hattı bağlanması için çalışılmıştır. Bu esnada birçok kişi araya sokulara işlemlerin hızlandırılması yönğnde çalışma yapılmıştır. Yılbaşı öncesi hat döşeme işlemi tammalanmasının akabinde güvence bedeli yatırılıp sayaçlar alınmış ve monte edilmiştir. Bucada açılan doğalgaz işlemlerinde çıkan sorunlar bizlerde karşılaşabileceğimiz düşünülerek önceden tammalanmış ve cumartesi gününe randevu alınmıştır. Cumartesi izmirgaz personeli gaz açmak için geldiğinde 1-2 müteahhit firma eksikleri çıktı. Bunlarda tamamlanarak bugüne gelindi. Bugün gelen başka bir izgaz personeli ektsra birkaç eksik çıkardı. Cumartesi bulunan eksikleri tamamladığımızı ve bize bunların söylenmediğini belirttik. Gazı açmadan gitti arkadaş neticesinde. Sonra bizzat İzmirgaz müdürü ile görüşüp bize yapılan bu haksızlığın nedenini sordum ve bunun cevabın beklediğimizi belirttik. Telefon numaramı aldı bana döneceğini belirtti. Kendisi dönmese de proje müdürü cumartesi gelen personel bugün gelen personel ve onların müdürleri gelerek gazı açtılar. Bizler burada 1-2 kişi istedi diye yönetimi bırakacak diğer daire sakinlerini yüzüstü bırakacak değiliz ki hele hele tam bu abonelik işleri bitmeden hiç değil. Ayrıca apartman yönetimi oluşturupta merkezi ısınma su gibi problemler aşılırmıydı o ayrı bir konu.
                    ramazan bey 3-5 kişinin rahatsızlığı bizi bağlamaz.bu arkadaşların zaten niyetleri belli.siz ne yapsanız bir eleştri bulacaklar.
                    biz sizlerden memnunuz.
                    diğer konularda olduğu gibi arkanızdayız .Serkan Bey in dediği gibi mahçup olmayacağımızı biliyoruz.durmak yok yola devam.

                    Yorum

                    • memolic6
                      Junior Member
                      • 27-12-2010
                      • 18

                      Konu: Toki İzmir Çiğli Konutları!

                      Originally posted by Cigli View Post
                      Merhabalar B bloklarda evi olan arkadaşlar doğalgazlar binalara verildi.Yarın sabahtan itibaren ısınma sistemi devreye girecek. Bloklarda oturanların evde bulunmaları gerekli ki petek falan akıttığı zaman siyahkalem müdahale edebilsin
                      helal olsun.elinize sağlık.

                      BİZ DEVAMLI SİZİ DESTEKLEYEREK HAKLI ÇIKMAKTAN YORULDUK.
                      AMA ÇAMUR
                      ATAN ARKADAŞLAR HALA YORULMADI.
                      PES YANİ PES.

                      Yorum

                      • freediver
                        Member
                        • 23-01-2005
                        • 500

                        Konu: Toki İzmir Çiğli Konutları!

                        Originally posted by memolic6 View Post
                        ramazan bey 3-5 kişinin rahatsızlığı bizi bağlamaz.bu arkadaşların zaten niyetleri belli.siz ne yapsanız bir eleştri bulacaklar.
                        biz sizlerden memnunuz.
                        diğer konularda olduğu gibi arkanızdayız .Serkan Bey in dediği gibi mahçup olmayacağımızı biliyoruz.durmak yok yola devam.
                        İlgili ve bilgili olduğunuz birtek konu varmı acaba ?

                        Yorum

                        • cekoool
                          Junior Member
                          • 02-11-2010
                          • 13

                          Konu: Toki İzmir Çiğli Konutları!

                          slmlar b bolklarda şu an dogalgaz kullanılıyomu yoksa hala muamma devam mı?kac aydır dogalgazı beklıyoruz.kimler buzamana kadar bekletti ve magdur ettiyse hakkımızı helal etmiyoruz.parasını bile yatırdık bole olacagını bilseydim yatırmazdım.

                          Yorum

                          • freediver
                            Member
                            • 23-01-2005
                            • 500

                            Konu: Toki İzmir Çiğli Konutları!

                            Originally posted by cekoool View Post
                            slmlar b bolklarda şu an dogalgaz kullanılıyomu yoksa hala muamma devam mı?kac aydır dogalgazı beklıyoruz.kimler buzamana kadar bekletti ve magdur ettiyse hakkımızı helal etmiyoruz.parasını bile yatırdık bole olacagını bilseydim yatırmazdım.
                            DMH nin teknikeriyle görüştüm bugün dolaşıp b bloklarda açma işlemlerini yapıyoruz dedi.

                            Yorum

                            • kelebek1955
                              Junior Member
                              • 08-06-2009
                              • 28

                              Konu: Toki İzmir Çiğli Konutları!

                              B bloklarında oturuyorum dogalgaz verildi kazanlar yakıldı sıcak su verildi ve peteklerin havası alındı tüm kontroller yapıldı şimdilik herhangi bir problem yok herkese hayırlı olsun iyi akşamlar

                              Yorum

                              • ReZUbA
                                Junior Member
                                • 20-08-2009
                                • 23

                                Konu: Toki İzmir Çiğli Konutları!

                                Cok tesekkurler kelebek1955 uzun zamandir bekledigimiz cok guzel bir haber. Arkadaslar sizler gibi (kim olduklari malum) dostları varken Ramazan Bey'in düşmana ihtiyacı yok. Eleştiri ve sorularda adamın cevabını dahi beklemeden sebeplerini söylemesine fırsat vermeden aman onda kusur yok o mükemmel şeklinde açıklamalarla, komuşularınızla medeni biçimde konuşamayıp biz kötü olmayalım aman Ramazan Bey gel bunlara haddini bildir, aman Ramazan Bey eğitimsizleri eğit....... Çamur atmak deyimide baya ilginç millet sürekli soru sordu şikayetlerini belirtti birisi çıkıp Ramazan Bey kasıtlı art niyetli davranıyor, geciktiriyor yada zimmetine para geçirdi gibi suçlama ve iftiralarmı attı? Bu tür yazılar varsa da ben atlamışım görmedim. Sizi bilmem ama ben verdiğim paranın nerelere gittiğini öğrenmeye hakkımın olduğunu düşünüyorum. Bununla ilgili olarak aklıma gelenleride şuanki en yetkili muhataba soruyorum. O şahıs sorularınızdan rahatsızım yada cevaplamayacağım demiyorken ,size ne ki çıkıp ta mahçup olup olmamaktan, haklı çıkmaktan bahsediyorsunuz. Çıkıp biriniz sorularıma adam gibi cevaplar verin ben susmayıda bilirim. Ama hakkımı aramayı da, başkalarının bu amaçlı davranışlarına saygı duymayı da bilirim. Milletin kafasına takılanlarla ilgili sorular soranlara artniyetli diyenlerin niyetinin dogrulugu sorgulanır.
                                Belki yıllarca komşuluk yapacağız böyle giderse formdaki yazılarımız sebebi ile hasım gibi olacağız, birbirimizi tanımadan bu kadar suçlamak ithamlarda bulunmak hiçte doğru değil. Uygun görürseniz bir ara buluşalım konuşalım eminim hiç kimsenin art niyetli olmayıp, hemen hemen hepimizin insanca medeni bir yaşam ve komşuluk olduğunu anlayacağız. Tanışıp konuşmayı isterseniz ben varım. Memnun olsakta olmasak ta hepimiz bu TOKI konutlarındayız sıksık karşılaşıp yüzyüze bakacağız ben şahsen selamlaşıp hal hatır sormayı isterim.

                                Yorum

                                İşlem Yapılıyor
                                X