Toki İzmir Çiğli Konutları!

Kapat
Önemli Konu
X
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • murat 35
    Junior Member
    • 23-07-2010
    • 32

    Konu: Toki İzmir Çiğli Konutları!

    Originally posted by murat 35 View Post
    DUYGU HANIM c7 BLOK ta yangın 5. kat yangın çıkış kapısının ilk günlerden itibaren bozuk olduğunu size defalarca bildirmiştim ve hatta elinizde bulunan eksik listenizdede olduğunu söylemenize rağmen aylardır neden yapılmadı? allah göstermesin herhangi bir durumda kullanmamız gerektiğinde ne yapıcaz bunun hesabını veremezsiniz en kısa zamanda ne gerekiyorsa yapılacagını umuyorum!'
    neyseki çözüldü çok şükür...

    Yorum

    • DEVÝN
      Junior Member
      • 07-08-2009
      • 111

      Konu: Toki İzmir Çiğli Konutları!

      Originally posted by ulriel View Post
      Kreş açılması için insan üstü çaba harcayan başta Duygu hanım'a ve ekip arkadaşlarına çok teşşekür ederim kızım bugün gitti çok memun kalmış hevesle anlattı yaptıklarını.

      sayın etol400 kamera işi ramazan beyden kalma bir durum yanlış hatırlamıyorsam yanlışsam düzeltin lütfen.
      muhtarada cevabını oy zamanı veririrz
      DEÐERLİ YÖNETİCİMİZ DUYGU HANIMA BENDE ÇOCUÐUM ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUM.
      KREŞ İÇİN GÖSTERDİÐİ ÇABAYA ŞAHİT OLDUM. BENCE BÜYÜK BİR İŞ BAŞARMIŞTIR HEMDE ARKASINDA KURUMSAL BİR DESTEK OLMADAN. KREŞ VE BENZER KONULARDA HERZAMAN HER TÜRLÜ DESTEÐİ ELİMDEN GELDİÐİ KADAR VERECEÐİM.... TEKRAR TEŞEKKÜRLER . EMEÐİNİZE, YÜREÐİNİZE SAÐLIK

      Yorum

      • ulriel
        Junior Member
        • 24-04-2009
        • 37

        Konu: Toki İzmir Çiğli Konutları!

        Originally posted by etol400 View Post
        ewet ramazan beyden kalan bir durum devir teslimde yapılan işler yapılacak işler konuşulmadımı neden duruyor onu merak ediyorum sayın ulriel
        sayın etol400 ortada karara bağlanmış bir durum yok galiba sadece ramazan bey kamera bağlanabilir demişti ama icraat olmamıştı. şifayen söylemiş bir konunun hükmü yok herhalde. bende kamera takılması taraftarıyım ama bu işi emin elek. yapmasında yana değilim açıkçası.

        Yorum

        • gogo35
          Junior Member
          • 02-02-2011
          • 25

          Konu: Toki İzmir Çiğli Konutları!

          Bu konuda bana yardımcı olan 4 kişi hariç tüm ekip arkadaşlarıma takımın bir yıldızı gibi çalıştıkları için bende çok teşekkür ediyorum.

          Yorum

          • ozyurtcetin
            Junior Member
            • 16-07-2010
            • 7

            C7 26 nolu dairemin satışı

            C7 'de 5. Kat 26 nolu dairemi 3. bir şahsa devretmek istiyorum. Bu konuyla ilgili Çiğli Halkbankasını aradığımda oradaki yetkili bayan kura ile çıkan dairelerin 3. bir şahsa devrinin yapılamayacağını söyledi. C blokları ile ilgili böyle bir durumun olmadığını düşünüyorum. Sözleşmede yazdığını söyledi, ama sözleşmem İzmirde ve ben İzmir dışında oturuyorum. Bu konuda bilgisi olan veya Sözleşmeye bakarak bilgilendiren olabilirse çok memnun kalırım. Sözleşmede 5. maddenin bu konu ile ilgili olduğunu söyledi.

            Yorum

            • sonzeka
              Junior Member
              • 13-04-2009
              • 53

              Konu: Toki İzmir Çiğli Konutları!

              Sayın Çiğli Toki Yönetimi;

              C3 blokda ikamet etmekteyim, blok görevlimiz Abdullah beyin görevden alındığını öğrenmiş bulunmaktayım, adı geçen görevli çalışkan ve görevini layıkıyla yerine getiren biri olduğunu ve konutların ilk gününden buyana büyük çaba ve emek sarf ettiğini biliyorum, görevden alınma sebebi nedir acaba, konunu takipçisi olduğumuzu saygıyla arz ederim.

              Yorum

              • ModMan
                Senior Member
                • 02-11-2004
                • 4800

                Konu: Toki İzmir Çiğli Konutları!

                Originally posted by sonzeka View Post
                Sayın Çiğli Toki Yönetimi;

                C3 blokda ikamet etmekteyim, blok görevlimiz Abdullah beyin görevden alındığını öğrenmiş bulunmaktayım, adı geçen görevli çalışkan ve görevini layıkıyla yerine getiren biri olduğunu ve konutların ilk gününden buyana büyük çaba ve emek sarf ettiğini biliyorum, görevden alınma sebebi nedir acaba, konunu takipçisi olduğumuzu saygıyla arz ederim.
                Duygu Hanım Bu Konuya Cevap Vermeyecektir.
                İlk Yöneticimiz Ramazan Beyin Zamanında, Yönetici İş Takibi Yapmadıgından Rahatlıkla At Koşturabiliyorlardı.
                Yönetim Degiştikten iş takibi sonucunda memnun olmamaya başlayıp işlerini savsakladılar.
                Memnun almadıklarını geçmiş sayfalarda belirten üyelerimiz var sizin kararınıza saygı duyarım
                ve son olarak blogu dolaşarak beni işten atacaklar eger benden memnunsanız imzalayın diyerek milleti kandırıp bunu istanbul merkeze yönetimden şikayetçiler degiştirin diyerek konut sahipleri adına göndermiş
                Bun olayın ortaya çıkması ile kendisi işten çıkarılmıştır.
                yigidi öldürüm ama hakkını yeme egri yada dogru
                eksikler var onlarada çözüm getirmesi dilegiyle

                Yorum

                • turkuaz35
                  Junior Member
                  • 15-12-2010
                  • 1

                  Konu: Toki İzmir Çiğli Konutları!

                  Foruma yazılanları ve sitemiz sakinleri arasındaki yönetim ile ilgili olan diyalogları ve eleştirileri sürekli duyuyor ve okuyorum ancak bu güne kadar hiçbir yazı kaleme almamış ve eleştirilere de katılmamıştım şuan bakıyorum da Sitemizde Yöneticilik herkesin sahip olmayı arzu ettiği fakat gereklerini genellikle yeterince yerine getiremediği bir mevkidir. Bir kişiye verilen her rütbe, makam veya amirlik; beraberinde taşıması gerçekten çok büyük bir ciddiyet gerektiren sorumluluklar getirir. Sitemizde Duygu Hanım Yönetici makamının bir orkestra şefi pozisyonunda olduğunu düşünüyorum, kendisinin yönlendirmesi ile mükemmel işlerin başarılacağı kanaatindeyim. Ama maalesef sitemizin çalışanları ve sakinleri bunun farkında değiller.
                  Site Yöneticimiz Duygu Hanımında en başta bir insan olduğu hiç bir zaman unutulmamalı ve eleştiriler buna göre yapılmalıdır. Bu yüzden Duygu Hanımdan her zaman mükemmeli beklememeliyiz. Günlük yaşantımızda herkesin birbirine göstermesi beklenilen saygı, sevgi, nezaket ve tevazu gibi erdemleri bizim yöneticimizin bize göstermesi elzem davranışlardır. Bunlara ilave olarak adil olmak Duygu hanımın, yöneticiliğin olmazsa olmaz gereklerindendir. Gözlemlediğim kadarı ile sitemizdeki yönetim sıkıntısı eksikliğinin en önemli nedenini; yöneticinin sağ kolu olan elemanların sayıca eksikliğinde veya Kişisel gelişim noktasında eğitimce yetersizliğinde görüyorum. Bir yöneticinin idaresi altındaki işletmedeki her konuyu en iyi şekilde bilmesi idealde belki gereklidir ama pratikte mümkün olmayıp böyle bir şey, Duygu Hanımdan beklenmemelidir. Yöneticimiz her şeyi bilecek her şeyi yapacak gibi bir şey söz konusu değildir. Böyle bir beklentinin içinde olmakta son derece yanlış düşüncedir.
                  Yöneticinin sağ kolu pozisyonundaki kişi konumunda olan site çalışanlarımızın işlerini iyi bir biçimde yapmaları gerekir. Eğer işlerini düzgün bir şekilde yapmazlar ise bu onların şahsını değil yönetimin kurumsal varlığını olumsuz temsil etmektedir. Personel seçiminde sitemiz oluşturulurken gayet titiz davranılsaydı belki bugün bu eleştiriler yapılmayacaktı.
                  Site yöneticimiz duygu hanımın iyi bir idareci olduğu; anadilimizi grammer dahil çok iyi bilmekte, konuşmakta herkesle selamlaşmakta, hiç kimseyi görmezlikten gelmemektedir. Güvenilir, Şeffaf, Kendisine gelen şikayet ve yazıları aldığı andan itibaren ilgilenmekte olup buda kendisinin, ciddiyetin en önemli ifadelerindendir. Bilmediği konuları öğrenmede inanılmaz derecede azimli olduğu düşüncesindeyim sitemize kreş açılması konusunda hiçbir bilgisi olmadı halde Milli Eğitime giderek gerekli mevzuatı araştırmış caba sarf etmiş ve azimli olduğunu ortaya koymuş ve başarı sağlamıştır.

                  Belki bu yazımı okuyan site sakinlerimiz bana farklı yorumlar yazabilirler ben her türlü düşünceye eşit mesafede olan bir kişi olarak, site sakinlerimizin yapmış olduğu yorumları şimdiden saygı ile karşılıyorum.

                  Saygılarım ile…

                  Yorum

                  • freediver
                    Member
                    • 23-01-2005
                    • 500

                    Konu: Toki İzmir Çiğli Konutları!

                    Çoğumuzun düşüncelerini yeterince dile getirdiniz Sayın turkuaz35. Sitemizde eski yöneticimizden kalan olumsuzluklardan dolayı, yönetim ve konut sahipleri arasında bir soğukluk vardı. Bunun devamı bazen sürmekte, eski düşünceleriyle hareket eden arkadaşlara tavsiyem siteye yeni taşındığınızı düşünüp yöneticimiz için silbaştan yapmanız olacak. Eski yazışmalarınızı karşılıklı unutun ve yöneticinizi önce biraz tanıyın, sıkıntılarınızla değilde sadece bir çayını içmeye gidin mesela. Sıkıntı ve stresle o büroya girildiğinde ortaya farklı sonuçlar çıkabiliyor.

                    Yorum

                    • gogo35
                      Junior Member
                      • 02-02-2011
                      • 25

                      Konu: Toki İzmir Çiğli Konutları!

                      Sayın Kat Maliki,
                      Burada görev alan hiçbir kişinin işinden olmasını beklemeyiz. Ancak bu arkadaşımız defalarca yaptıkları yanlışlar yüzünden uyarılmış ve hatta ihtarname almış ancak yapılan yanlışlarını sürdürmüş ve hatalarının devamında halen görevi sonlanmasına rağmen ve tekrar uyarılara rağmen hala imza toplamak kat maliklerini yanlış bilgilendirmeye devam etmektedir. Burada kendisinden beklenen çalıştığı bloğu temiz tutması amirlerine karşı saygılı olması ve verilen görevlerin hakkıyla yerine getirilmesidir. Ancak kendisi ilk ihtarla işine son verilmemiş bu uyarılar önceden kendisine önce tutanakklarla iletilmiş ve kendisinin düzelmesi beklenmiş sonrasında ihtarname ile iletilmiş düzelmesi beklenmiş ve sonuçta hala bu arkadaş değişmemiştir. Kendisinin bu konuda eş ve çocuklarını öne sürmesi tarafımdan çok doğru bulunmamaktadır. Zira kendimde bir anne olarak bu tip bir konuda çalışmamla işten çıkarılmaya varacak sonuçları yaratmamak adına ve ailem adına bu duruma gelmeden önceden düşünülmesi gerekirdi diye düşünüyorum.

                      Yorum

                      • voodoo9021
                        Junior Member
                        • 30-08-2009
                        • 68

                        Konu: Toki İzmir Çiğli Konutları!

                        Arkadaşlar,
                        Yakıt parası karmaşası devam ediyor.Gelen faturaları inceledim.Evine gelip sadece 3kW yakıp sonra saatini kapatan arkadaşa 21 ty fatura gelmiş.Evinde sayacı olmadığı için sayac değeri okunamayan adama 60 küsur fatura gelmiş.Ben evimde oturuyorum sadece küçük odaların petekleri açık.Çatıda olduğum için doğrudürüst zaten ısınamıyorum.Bana gelen fatura 156 tl
                        Şimdi önemli bir nokta var.Biz evlerimizi ilk teslim aldığımızda ben bütün kalorifer termostatlarının 5 te olduğundan eminim.C-8 blok kapıcı dairesi rutubet nedeniyle havalandırma amacıyla camları açılmışken içerdeki peteklere baktığımda hepsi 5 te duruyordu.
                        Şimdi sizlere soruyorum.Ben sadece küçük odalarımın peteklerini çalıştırırken 156 tl fatura ödüyorum.Sorumluluk almayıp evinde olmayan ve sayaç kaydını yaptırmayan fakat cayır cayır bütün petekleri yanan arkadaş 60 küsur ödüyor.
                        Tabiri caiz ise ben tek kelime ile enayi durumuna düşüyorum.
                        Buca buca deniyor yönetim tarafından.Bucada sayaç yok herkes cayır cayır kaloriferi yakar iken en fazla ödedikleri fatura 80-90 tl.
                        Ya bu karmaşa çözülsün yada merkezi sistemi iptal edelim kombiye dönelim
                        Evinde olmayan adamların faturasını ben ödemek istemiyorum

                        Yorum

                        • kshuseyin
                          Junior Member
                          • 15-07-2009
                          • 85

                          Konu: C7 26 nolu dairemin satışı

                          Originally posted by ozyurtcetin View Post
                          C7 'de 5. Kat 26 nolu dairemi 3. bir şahsa devretmek istiyorum. Bu konuyla ilgili Çiğli Halkbankasını aradığımda oradaki yetkili bayan kura ile çıkan dairelerin 3. bir şahsa devrinin yapılamayacağını söyledi. C blokları ile ilgili böyle bir durumun olmadığını düşünüyorum. Sözleşmede yazdığını söyledi, ama sözleşmem İzmirde ve ben İzmir dışında oturuyorum. Bu konuda bilgisi olan veya Sözleşmeye bakarak bilgilendiren olabilirse çok memnun kalırım. Sözleşmede 5. maddenin bu konu ile ilgili olduğunu söyledi.
                          Ben de sizin gibi C bloklardan kura ile evi teslim alarak girdim. 5. Maddede dikkat ederseniz; teslim alındıktan 1 yıl sonra başka birisine devir hakkınız doğmaktadır. Açık satıştan almış olanlar için 5. maddede böyle bir ifade yer almamaktadır.

                          Yorum

                          • ReZUbA
                            Junior Member
                            • 20-08-2009
                            • 23

                            Konu: Toki İzmir Çiğli Konutları!

                            Kreş konusunda gösterdiği gayret ve samimiyet için Duygu hanıma teşekkür ediyorum.Bir eğitimci olarak karşılaştığı zorlukları ve ne kadar yıprandığını tahmin edebiliyorum.4 Yaşındaki oğlum için kreş olsada olur olmasada diye düşünüyordum ama 3 gündür oğlumun mutluluğunu, aynı apartmanda olduğumuz halde aylardır tanımadığımız yaşıtları ile arkadaş olduğunu hatta kapı önünde keyifli muhabbet ettiğini görünce fikrim tamamen değişti.Toki nin okuluna tayin istemeyi düşünen bir eğitimci olarak bu çocukların o okulun eğitim seviyesini yükselteceğini, paylaşmayı, sevmeyi bilen iyi öğrenciler ve daha sonra iyi insanlar olacaklarını düşünüyorum. Çok iyi bir sosyal sorumluluk ve uzun vadede çok. iyi sonuçlar doğuracak yatırım olduğunu düşünüyor ve görüyorum.
                            Tekrar Duygu hanıma oradaki öğretmenlerimize yardımcı olanlara teşekkür ediyorum.
                            Kreş için her konuda destek oluruz.

                            Yorum

                            • ozyurtcetin
                              Junior Member
                              • 16-07-2010
                              • 7

                              Konu: C7 26 nolu dairemin satışı

                              Originally posted by kshuseyin View Post
                              Ben de sizin gibi C bloklardan kura ile evi teslim alarak girdim. 5. Maddede dikkat ederseniz; teslim alındıktan 1 yıl sonra başka birisine devir hakkınız doğmaktadır. Açık satıştan almış olanlar için 5. maddede böyle bir ifade yer almamaktadır.
                              Huseyin bey, ilginiz ve cevabınız için teşekkür ederim. Sağolun

                              Yorum

                              • etol400
                                Junior Member
                                • 08-09-2009
                                • 87

                                Konu: Toki İzmir Çiğli Konutları!

                                Originally posted by ModMan View Post
                                Duygu Hanım Bu Konuya Cevap Vermeyecektir.
                                İlk Yöneticimiz Ramazan Beyin Zamanında, Yönetici İş Takibi Yapmadıgından Rahatlıkla At Koşturabiliyorlardı.
                                Yönetim Degiştikten iş takibi sonucunda memnun olmamaya başlayıp işlerini savsakladılar.
                                Memnun almadıklarını geçmiş sayfalarda belirten üyelerimiz var sizin kararınıza saygı duyarım
                                ve son olarak blogu dolaşarak beni işten atacaklar eger benden memnunsanız imzalayın diyerek milleti kandırıp bunu istanbul merkeze yönetimden şikayetçiler degiştirin diyerek konut sahipleri adına göndermiş
                                Bun olayın ortaya çıkması ile kendisi işten çıkarılmıştır.
                                yigidi öldürüm ama hakkını yeme egri yada dogru
                                eksikler var onlarada çözüm getirmesi dilegiyle
                                sayın modman
                                söylediklerinizi nerden duyduğunuzu bilmiyorum ama sizin yazınızdan sonra direk bu konuyu birinci şahıs ile görüştüm. kesinlikle böyle bir durum olmadığını o imzaların halen kendisinde olduğunu söyledi bu durum karşısında kimin yalan söylediğini merak eder oldum. birileri yalan söylüyor bazı kişileri olduğundan çok farklı göstermeye çalışıyorlar bunu yaparkende bütün yolları iftira dail deniyorlar. her ağızdan çıkana inanmamak gerektiğini düşünüyorum önce yiğit kim onu tespit etmek lazım ondan sonra hakkını veririz.

                                Yorum

                                İşlem Yapılıyor
                                X