İsrail’e hizmet ettiler ?

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • bulut2109
    Junior Member
    • 17-07-2007
    • 215

    İsrail’e hizmet ettiler ?



    Yıllarca Kara Kuvvetleri Komutanlığı’nın önemli teknik projelerinde bulunan ve birçok uluslararası çalışmaya katılan Emekli Binbaşı Yakup Evirgen, terör devleti İsrail ile yaptığımız anlaşmalar üzerine yaptığı çalışmaları bitirdi. Bu çalışmalar konusunda Vakit’in sorularını cevaplandıran Evirgen, çok önemli tespitlerde bulundu. Evirgen, “Postmodern darbe, içeride milli iradeye ve değerlerine ters uygulamalar yaparken, ülkenin dış politikasını da milli vicdanları sızlatacak şekilde yönlendirmiştir. Bunun belgesi İsrail ile yapılan anlaşmalardır” dedi.
    Bir aydan daha az süre kalan 29 Mart seçimleri yaklaştıkça meydanların harareti yükseliyor. AK Parti ve CHP’nin ardından Saadet Partisi de meydanlara indi. İlk mitingini dün Kocaeli’nde yapan Saadet Partisi, onbinleri topladı. Anıtpark’ı dolduran partililere seslenen Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, hem hükümeti eleştirdi hem de Milli Görüş belediyeciliğini anlattı. “İnşallah 29 Mart akşamı Kocaeli tamam” diyeceklerini belirten Kurtulmuş, “Öyle görünüyor ki Kocaeli kararını vermiş ve Saadet’i seçmiş. Önümüzdeki dönem Milli Görüş’ün üçüncü büyük şahlanışı olacak. Bugün burada bu şahlanışın geldiğini gösteriyorsunuz. Kocaeli’nde Milli Görüş’ün iktidara yürüyüşünü simgeliyorsunuz. Bu seçimler Türkiye için bir dönüm noktasıdır” dedi.

    İçişleri eski Bakanı ve Saadet Partisi GİK Üyesi Oğuzhan Asiltürk, millet iradesinin ayaklar altına alındığı 28 Şubat sürecinde hükümete dayatılan 18 maddelik MGK kararlarının ABD-İsrail dayatması ve yerli işbirlikçilerin işi olduğunu söyledi. Asiltürk, Türkiye İlim ve Edebiyat Eserleri Sahipleri Meslek Birliği (İLESAM) tarafından Cumartesi etkinlikleri kapsamında “Yaşayan Bir Tanığın Gözünden 28 Şubat Süreci” konulu bir konferans verdi. 28 Şubat sürecini değerlendiren Asiltürk, sürecin çok iyi analiz edilmesi gerektiğini belirterek, hükümete dayatılan 18 maddelik MGK kararlarının ABD-İsrail dayatması olduğunu söyledi.

    AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, “Sayın Baykal, dün Sinop'ta şahsımla ilgili bazı ifadeler kullanmış. Sayın Baykal, beni bu makama sen getirmedin. Beni bu makama milletim getirdi. Fakat, senin bu milletle aran yok ki. Sen bu millete televizyondan bakarsın. Televizyondan bakınca millet görünmez. Millet, burada görül
İşlem Yapılıyor
X