Vodafone operasyonunda 260 kişi işsiz kaldı

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • YuSuF ErGiN
    Senior Member
    • 23-01-2006
    • 10188

    Vodafone operasyonunda 260 kişi işsiz kaldı

    Vodafone operasyonunda 260 kişi işsiz kaldı
    Toplu işten çıkarma sayısı netleşiyor! Operasyon Ankara'ya da sıçradı
    05 Mart 2009 Perşembe, 16:42



    İlgili Haberler

    Vodafone'da işten çıkarma krizi
    Cem Uzan'dan şok teklif!
    Tüm ilgili haberler

    HABERTURK.COM EKONOMİ SERVİSİ

    GSM şirketi Vodafone Türkiye yaptığı yazılı açıklama ile toplu işçi çıkarma haberimizi doğruladı.
    Yapılan yazılı açıklamada, Vodafone Türkiye'nin 2009’da birçok alanda yeniden yapılanma çalışmalarına odaklanıldığını, İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray’ın önderliğinde uygulanacak yeni stratejiyle sektördeki pozisyonunun güçlendirileceği belirtildi. Vodafone Türkiye’den ayrılan çalışan sayısına dair sözü edilen rakamların gerçekleri yansıtmadığını belirten şirket yetkililere kesin rakam konusunda bilgi vermekten kaçınıyor. Kapatılan pozisyonlar da sır gibi saklanıyor. Öte yandan Vodafone Türkiye’de 260 kişinin işten çıkarıldığı öğrenildi
    İşte Vodafone'den HABERTURK.COM'a yapılan açıklama: "Güçlü yatırımlarla devam ettiğimiz 2009 yılı Vodafone Türkiye için yeni bir döneme işaret ediyor. Türkiye GSM sektöründe iddialı ve kalıcı bir oyuncu olarak, kullanıcılarımıza en iyi, en kaliteli hizmeti sunmak için verimliliğe, kaynaklarımızı doğru kullanmaya ve uzmanlık alanlarımıza yoğunlaşmaya odaklanıyoruz.

    Sürdürülebilir başarının, varlığımızı yüksek performanslı bir organizasyon yapısı ve en etkin insan kaynağıyla devam ettirmekten geçtiği bilinciyle, organizasyon yapımızda gerekli değişiklikleri hayata geçiriyor, her kademede verimliliği artırıcı adımlar atıyoruz.

    Müşteri ihtiyaçlarını karşılamak üzere yalın ve hızlı hareket eden bir organizasyon yapısına geçiş için yürütülen reorganizasyon çalışmalarımız çerçevesinde bazı pozisyonlarımızı kapatıyoruz. Yollarımızı ayırdığımız çalışanlarımıza tüm yasal haklarının yanı sıra, kendi alanlarında değerli arkadaşlarımızın niteliklerine uygun işi, kısa zamanda bulabilmeleri için şirket olarak kendilerine profesyonel kariyer destek hizmeti (outplacement) sunuyoruz. Gerek kendi nitelikleri, gerekse bu destekle en uygun işi en kısa zamanda bulabileceklerine yürekten inanıyor, şimdiye kadar yaptıkları katkılar için kendilerine teşekkür ediyoruz."
    OPERASYON ANKARA'YA SIÇRADI
    İşten çıkarma operasyonu Ankara'ya da sıçradı. Saha personeli bugün merkez binaya çağrıldı. Yaklaşık 1.5 saattir personel binada bekletiliyor.
    HABERTURK.COM
  • YuSuF ErGiN
    Senior Member
    • 23-01-2006
    • 10188

    #2
    Konu: Vodafone operasyonunda 260 kişi işsiz kaldı

    Cem Uzan'dan şok teklif!
    "Vodafone kimseyi işten çıkarmasın, şirketi bana satsın"
    05 Mart 2009 Perşembe, 16:10



    İlgili Haberler

    Vodafone operasyonunda 260 kişi işsiz kaldı
    Vodafone'da işten çıkarma krizi
    Tüm ilgili haberler


    600 çalışanı işten çıkaracağı belirtilen Vodafone önünde ana baba günü yaşanıyor.
    Haberturk.com'un duyurduğu bu olaydan sonra Medyafaresi.com, Cem Uzan'a ulaştı.
    TMSF tarafından el konulan Telsim'in sahibi Cem Uzan, Vodafone'a acil bir çağrı yapıyor.
    "VODAFONE GİDECEK, TELSİM GELECEK"
    Cem Uzan Medyafaresi'ne yaptığı açıklamada, Vodafone yönetiminin hiçkimseyi işten çıkarmaması çağrısında bulundu. Uzan, "Vodafone kimseyi işten atmasın. İşten çıkarmaları durdursun. Eğer Vodafone şirketi satmayı düşünürse hemen görüşmeye hazırım. Vodafone'u satın alarak, tekrar Telsim'e çevireceğiz."

    Yorum

    • sak55
      Banned
      • 30-05-2008
      • 2059

      #3
      Konu: Vodafone operasyonunda 260 kişi işsiz kaldı

      Vodafone'dan flaş açıklama!

      Açıklamada, 2009’da birçok alanda yeniden yapılanma çalışmalarına odaklanıldığını, İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray’ın önderliğinde uygulanacak yeni stratejiyle sektördeki pozisyonunun güçlendirileceği duyuruldu.

      Açıklamada, yeniden yapılanma süreci kapsamında Vodafone Türkiye’den ayrılan çalışan sayısına dair sözü edilen rakamların gerçekleri yansıtmadığı belirtilerek, “Güçlü yatırımlarla devam ettiğimiz 2009 yılı Vodafone Türkiye için yeni bir döneme işaret ediyor. Türkiye GSM sektöründe iddialı ve kalıcı bir oyuncu olarak, kullanıcılarımıza
      en iyi, en kaliteli hizmeti sunmak için verimliliğe, kaynaklarımızı doğru kullanmaya ve uzmanlık alanlarımıza yoğunlaşmaya odaklanıyoruz.Sürdürülebilir başarının, varlığımızı yüksek performanslı bir organizasyon yapısı ve en etkin insan kaynağıyla devam ettirmekten geçtiği bilinciyle, organizasyon yapımızda gerekli değişiklikleri hayata geçiriyor, her kademede verimliliği artırıcı adımlar atıyoruz" denildi.

      Müşteri ihtiyaçlarını karşılamak üzere yalın ve hızlı hareket eden bir organizasyon yapısına geçiş için yürütülen reorganizasyon
      çalışmaları çerçevesinde bazı pozisyonların kapatıldığı belirtilen açıklamada şu görüşler ifade edildi:

      " Yollarımızı ayırdığımız çalışanlarımıza tüm yasal haklarının yanı sıra, kendi alanlarında değerli arkadaşlarımızın niteliklerine uygun işi, kısa zamanda bulabilmeleri için şirket olarak kendilerine profesyonel kariyer destek hizmeti (outplacement) sunuyoruz. Gerek kendi nitelikleri, gerekse bu destekle en uygun işi en kısa zamanda bulabileceklerine yürekten inanıyor, şimdiye kadar yaptıkları katkılar için kendilerine teşekkür ediyoruz.

      18:24

      Yorum

      • track__1
        Junior Member
        • 01-09-2008
        • 379

        #4
        Konu: Vodafone operasyonunda 260 kişi işsiz kaldı

        ulleee bu adamda daha bu kadar para varmı yahu ?

        Yorum

        • emrahbey
          Member
          • 03-06-2008
          • 2145

          #5
          Konu: Vodafone operasyonunda 260 kişi işsiz kaldı

          Türkiyenin yarısı adamında hadi ellinden yarısını aldılar daha türkiyenin 4 biri bunde daha ne olsun...

          Allah 3 birine düşürmesin...amin

          Yorum

          İşlem Yapılıyor
          X