Hack mi? Leak mi? En İyi Cevap

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar

  • #16
    Konu: Hack mi? Leak mi? En İyi Cevap

    hicbir sifreleme sistemi bugune kadar hack edilememistir. hack sadece bir mizansendir. bal gibi de yayinci kuruluslar illegal yoldan para kazaniyorlar..bunu saklamak icin de beyinlere hack olayini kazimislar...

    dedigim gibi yayincilar istedikleri platformda bizlere kanallari izlettirmektedirler. kullaniciya sunulan teknik bilgiler palavradir..VIA2 istendigi takdirde fun kart ile de izlenebilir..SCT bunun en guzel ornegidir...

    gunun modasi ART kanallari aboneligi bitmis kart ile "arrox" cihazlarinda izlenebilmektedir.. ama sadece "arrox" cihazlarinda...cunku "arrox" cihazlarinin satisi istenmektedir..fun kartla SCT kanalini izledigimiz halde halen VIA2 olan ART kanallari OPOS kart ile izlenebilmektedir..cunku OPOS kartin satisi istenmektedir..

    bu uygulumada sakat bir durum yoktur..elbette kartlar yatirim yapmaktadirlar ve bunun karsiligini almak isteyeceklerdir...OPOS kart daima bir adim onde olmasi nedeniyle takdir edilmektedir..OPOS kart ekibi ile TITANIUM ekibi ayni ekipdir...yetkililerden istedigimiz yeni OPOS kart icin 3 dosya yayinliyorlarsa, hic olmazsa titanium kart icinde bir dosya yayinlamalaridir..eski kullanicilarini tamamen unutmamalaridir...ileride yeni bir kart piyasaya sunduklari zaman yine OPOS kullanicilarini unutmamalari gerekmektedir..

    OPOS ekibi umarim bu guveni tuketiceler uzerinde saglarlar...ve yine umarim ki OPOS bizleri sundugu paketleri ellerinde tutmayi basarirlar...

    @bosver arkadasim teknik bilgiler tamamen uydurmaca bir olaydir..gercek olan "hack yoktur ticaret vardir"...

    Yorum

    • ganidagli
      Senior Member
      • 25-06-2004
      • 3512

      #17
      Konu: Hack mi? Leak mi? En İyi Cevap

      ortada hack var ise bu hackerler kimlerdir?

      dragon ekibi mi? opos card ekibi mi? titanium ekibi vb.. vb..

      kim bu hackerler???????

      diyelim ki bu hackerler titanium ekibi, ee bu ekip eskiden seca2 sistemini hackliyorlardi da simdi neredeler ve neden titanium carta dosya cikarmiyorlar..

      defalarca soylendi ve yazildi hack yoktur leak vardir....ama buna inanmamak icin kendimizi zorluyoruz..

      leak degilde hack oldugunu savunanlara soruyorum neden bir sistem ilk kirildiginda eski card ve modullere dosya cikmiyorda her platformun cozulmesi ile birlikte yeni bir card yada modul cikiyor...ve ne hikmet ise oncelikle o platforma ait dosya yeni cikan urene veriliyor..

      bakin size guncel bir ornek ART paketi neden fun degilde OPOS yada neden TITANIUM degilde OPOS? aciklamasi cok basit adamlar OPOS satmak istiyorlarda ondan..

      hic dusundunuz mu satin aldiginiz her card ve modulun parasi nereye gidiyor ve kimler bu pastanin buyuk dilimini yiyor? unutmayiniz ki platformlar bizlere kasik ile veriyor ama kepce ile geri aliyorlar..

      ama hersey karsilikli onlar bizlerden kazanmasa yayinlarini izletmezler bizlerde bu yayinlardan faydalanmasak card ve module bunca parayi yatirmayiz.

      artik uyanmanin zamani geldi diye dusunuyorum ve son olarak sunlari ekliyorum platformlar kendileri kendi keylerini el altindan sizdiriyorlar ama is bizim izlememize gelince bizlere hacker hatta ve hatta hirsiz damgasi vuruyorlar..

      saygilar..

      Yorum


      • #18
        Konu: Hack mi? Leak mi? En İyi Cevap

        6 ay once burada conax ve cryptoworks modullerinde calisan penta dosyalari yayinlamistim.. http://www.ozmena.com/showthread.php?t=9702
        Ve simdi bu dosyalar MR ve Dragon modullerinde de calisiyor...Yayinci kurulus gerekli duzenlemeleri yapmis, dosyalar uzerinde herhangi bir degisiklik yapmadan diger modullerle calismasi saglanmistir..

        Hani hack vardi? Sifreli sinyal kart ve modul sartlarini kontrol eder..sartlar uygunsa kanallar acilir...yayinci bu sartlara MR ve Dragon modulunu de eklemistir..

        HACK YOKTUR...ANLASMA VARDIR!!!

        KEYFINIZE BAKINIZ..

        Yorum

        • bosver
          Senior Member
          • 02-07-2004
          • 5012

          #19
          Konu: Hack mi? Leak mi? En İyi Cevap

          ustam bu örnek sanırım 2 li sistemlerin nasıl halde olduğunu anlatıyor

          iyi seyirler dileyelim......

          Yorum

          İşlem Yapılıyor
          X