İŞTE TÜRKAN SAYLAN GERÇEÐİ VE ŞOK BELGELER

Kapat
Konu Kapalı.
X
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • ATmaCA_53
    Member
    • 12-11-2004
    • 1945

    İŞTE TÜRKAN SAYLAN GERÇEÐİ VE ŞOK BELGELER

    BELGELER:

    http://img13.imageshack.us/img13/6463/50840355.jpg

    http://img7.imageshack.us/img7/4531/13968198.jpg

    http://img7.imageshack.us/img7/1116/91513721.jpg

    http://img7.imageshack.us/img7/3557/78794475.jpg

    http://img7.imageshack.us/img7/472/55089744.jpg

    http://img7.imageshack.us/img7/7919/26984295.jpg


    Son Ergenekon operasyonu ÇYDD ve ÇEV'in Doğu ve Güneydoğu'daki zeki öğrenciler üzerinde ilginç faaliyetler yürüttüğünü ortaya çıkardı.

    İddialara göre, MİT 2001 yılında bu faaliyetleri misyonerlik olarak tanımlıyordu. İddia edilen ETÖ'nün ÇEV ve ÇYDD ile misyonerlik faaliyetlerine destek vermesi ne anlama geliyor.

    HEDEF KİMSESİZ VE ZEKİ ÇOCUKLARDI

    Ergenekon'un son operasyonu Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ve Çağdaş Eğitim Vakfı'nın eğitim dışında, bu ülke insanının kabul edemeyeceği türden faaliyetler yürüttüğünü ortaya çıkardı. Ele geçirilen belge ve bilgilere göre bu iki dernek özellikle doğu ve güneydoğu'daki kimsesiz ve zeki çocuklar üzerinde özel bir çalışma yapıyordu.

    MİSYONERLERDEN DESTEK ALDILAR

    MİT de 2001 yılında, bazı dernek ve vakıfların bölgede misyonerlik faaliyeti yürüttüğünü tespit etmişti ve bunu bir raporla teyit etti. Bu arada ÇYDD ve ÇEV'in Dünya Kiliseler Birliği'nden yani uluslararası misyonerlik örgütünden maddi destek aldığı ortaya çıktı. Bilgiler üst üste konulduğunda işaretler Türkan Saylan ve Gülseven Yaşer'in derneklerini gösteriyordu. Nitekim bu süreçte kendilerinden de itiraflar geldi.


    MİT RAPORU: GAYELERİ KADROLAŞMAK

    İddiaları kısmen doğrulayan itiraflar geledursun, karanlık ilişkileri deşifre eden belgeler de kamuoyuna yansıyor. İşte Milli İstihbarat Teşkilatı'nın 24 Nisan 2001 tarihinde Emniyet Genel Müdürlüğü'ne gönderdiği "Dünya Kiliseler Birliği" konulu rapor. Raporun detayları dikkat çekici.


    "DÜNYA KİLİSELER BİRLİÐİ'NİN ÜLKEMİZDEKİ HIRİSTİYANLAŞTIRMA FAALİYETLERİ ÇERÇEVESİNDE BAZI DERNEKLER VE VAKIFLAR VASITASIYLA TOPLADIKLARI PARALARI HIRİSTİYAN DÜNYASINA HİZMET AMACIYLA KULLANDIÐI, DOÐU VE GÜNEYDOÐU ANADOLU BÖLGELERİMİZDEKİ KİMSESİZ VE ZEKİ ÇOCUKLARA BURS VERİLEREK HIRİSTİYAN DÜNYASINA HİZMET EDECEK KADROLAR OLUŞTURULDUÐU BELİRTİLMEKTEDİR. "

    Hedefte kimsesiz ve zeki çocukların olduğunu yazan MİT amacın da kardolaşmak olduğu vurguluyor.

    VAN'DAKİ ÜNİVERSİTE ÜSLERİ MİYDİ ?

    Bu belge de ÇYDD Başkanı Türkan Saylan'ı huzursuz edecek nitelikte. Belgenin tarihi 11 Aralık 2005. Yani Mit raporundan 4 yıl sonra yazılmış. Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'ndeki Ali isimli bir asistana "Durum değerlendirmesi" başlığıyla gönderiliyor.

    Mail'in atıldığı ülke Filipinler olarak görülüyor. Kilise kurmak için çalışan misyonerlerin üniversite ayağı sorumlusu olduğu anlaşılan kişinin gönderdiği mesajda bazı talimatlar var.

    KÜRTÇE İNCİL'İN ÜNİVERSİTE'DEKİ DAÐITIMINA ÖNEM VERİNİZ. PROF. DR. H.B'NİN ÖNCEKİ YIL YAPMIŞ OLDUÐU ÇALIŞMALAR ÇOK FAYDALI OLMUŞTU. KARDEŞİMİZ BU GİBİ ÇALIŞMALARI DEVAM ETTİRSİN. SİZE DESTEKLERİNİ BOL LÜTUF İLE SUNUYORLARDIR.

    Mail'de ismi geçen iki kişiyi ise Türkiye yakından tanıyor. Son Ergenekon operasyonunda tutuklanan Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayşe Yüksel ve evi aranan Türkan Saylan. Yüksel, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'nin de Yönetim Kurulu Üyesi.


    YAPTIÐINIZ HİZMETLERDE PROF. DR. M.İ İLE PROF. DR. AYŞE YÜKSEL'DEN DAHA ÇOK FAYDALANABİLİRSİNİZ. AMA BU KARDEŞLERİMİZ AÇTIÐIMIZ ÜNİVERSİTE EVLERİ İLE BAÐLANTILI GÖRÜNMESİNLER. HOCAMIZ TÜRKAN SAYLAN'I SIKLIKLA YANINIZA GÖNDERMEYE ÇALIŞIYORUZ. HASTALIÐI SEBEBİYLE BU DURUM SEYREKLEŞECEK. BUNU HOCAMIZ AYŞE YÜKSEL BİLİYOR. TÜRKAN SAYLAN GELDİÐİNDE YAPTIÐI İŞLERİ AYŞE YÜKSEL'E DEVREDECEK.

    Bu cümlelerin devamında Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi eski rektörü Yücel Aşkın'ın Türkiye gündemini bir dönem çok meşgul eden dava süreciyle ilgili de bir bölüm yer alıyor. Herkes, Aşkın'la uğraşırsen biz işimize bakalım deniliyor.

    "HERKES REKTÖRE ODAKLANMIŞKEN KENDİ ÇALIŞMALARIMIZI DEVAM ETTİRELİM. ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEMDE EV GRUBU SAYINIZIN ARTMASINA NEDEN OLACAK KADAR ÇOK SAYIDA İMAN EDEN KİŞİNİN OLMASI İÇİN NOEL'E YAKLAŞTIÐIMIZ ŞU GÜNLERDE DUA EDİYORUZ."

    Bölgede ciddi bir misyonerlik faaliyetinin yürütüldüğü ap açık ortada. Burada dikkat çeken nokta ise Bu faaliyetleri yürütenlerin Ergenekon zanlısı ya da iddia edilen ETÖ ile çok yakın bağlantılarının olması. İşte bu ilişkiler, illegal Ergenekon yapılanmasının Türkiye'deki millet iradesini yıkma çabasını daha da anlamlı kılıyor.
  • asker_31
    Member
    • 02-12-2007
    • 746

    #2
    Konu: İŞTE TÜRKAN SAYLAN GERÇEÐİ VE ŞOK BELGELER

    ya halk şuan kime inanayacagını şaşırdı... star tv izlerken bir melegi anlatıyorlar stvyi izlerken tamtersi... belgelere bakınca.... hayret ediyorumm.....

    Yorum

    • rekenan
      Junior Member
      • 28-07-2006
      • 144

      #3
      Konu: İŞTE TÜRKAN SAYLAN GERÇEÐİ VE ŞOK BELGELER

      kadrolaşma tek taraflı olunca,eğitim tek cepheden ve özellikle TC nin kuruş felsefesine karşı olursa sorun yok

      Yorum

      • YuSuF ErGiN
        Senior Member
        • 23-01-2006
        • 10188

        #4
        Konu: İŞTE TÜRKAN SAYLAN GERÇEÐİ VE ŞOK BELGELER



        Bu resimdeki yazılanları okuyunca anlaşılan ;
        22.03.2001 tarihli EGM nin bir yazısında Celak Gökyay isimli bir şahısın dilekçe ile başvurusndaki iddalarının olduğu belirtilmiştir.

        Bu yazının devamında neler yazıyor göremiyoruz. Bu kısımdan anlaşılan tek şey ilgideki yazıya atıfta bulunuyor ve büyük olasılıkla sonraki paragraflardada kendi araştırmalarına yer veriyor olmalı.

        Ancak eklenen bu resimden ( yarım evraktan ) bu ihbarın doğru olduğunu çıkarmak mümkün değildir.

        Diğer verdiğiniz okunamayan mail çıktısı olduğunu düşündüğüm yazı ve yukarıdaki MIT belgesinin ne kadar alakalı olduklarını nasıl çıkaracağız , ben anlayamadım.


        Bu kadarlık resmi bir belgeye ( resmi belgeliği bile tartışılabilir, çünkü belgenin tamamı verilmemiş imza vs olmayan bir bölüm var burada ve devamıonda ne yazdığı ise mechul konumdadır.) inanmam.

        Ayrıca bu belgenin gerçek olması durumunda, iki güvenlik birimi arasındaki yazışmanın elden ele dolaşmasıda doğru değildir.

        Yorum

        • YuSuF ErGiN
          Senior Member
          • 23-01-2006
          • 10188

          #5
          Konu: İŞTE TÜRKAN SAYLAN GERÇEÐİ VE ŞOK BELGELER

          Yazının başında bile yazıyor

          " İlgi yazıda " diye başlıyor ve ilgi yazıda neyin şikayet edildiğini anlatıyor.
          " Celal Gökyay isimli şahsın gönderdiği dilekçeye atıfta bulunarak "

          bu mu MİT belgesi şimdi ?

          Bu yazının devamında bilmediğimiz başka şeyler var mı? Devamını görmeden bu kadarlık bir belge ve belgeliği bile tartışılır mail resmi ile yazılmış bu yazıya 3 yaşındaki çocuğu ancak inandırırsınız.

          Yorum

          • ATmaCA_53
            Member
            • 12-11-2004
            • 1945

            #6
            Konu: İŞTE TÜRKAN SAYLAN GERÇEÐİ VE ŞOK BELGELER

            bunda anlaşılmayacak ne var dernekler, vakıflr kurarak hristiyanlığı türkiyede yaygınlaştırmak amacındalar, doğu ve güneydoğudaki beyinleri yıkanmış çocuklara burs yardımı yaparak hristiyanlık imajını yaymak mecburiyetindeler siz uymaya devam edin belki siznde brleri beyninizi yıkamıştır.

            bide isminiz yusuf isminize sadık olun müslümansınız hristiyan değil.
            Son düzenleme ATmaCA_53; 22-04-2009, 16:59.

            Yorum

            • zigana
              Senior Member
              • 26-01-2004
              • 3796

              #7
              Konu: İŞTE TÜRKAN SAYLAN GERÇEÐİ VE ŞOK BELGELER

              misyonerlik faliyetleri biz ab ye illada girelim dediğimizde önümüze konulan ödev.bunlar alenen yapılır duruma geldi.camilerimizde hocalar nasıl islamı telkin ediyorlarsa başkalarıda başka dinleri telkin edebilir.bu fikirleri özgürce savunmanın gereği değil mi.

              kadrolaşma her kesimde var.hükümeti kuranlar kadrolaşarak muhalefet kadrolaşarak biryerlere gelmek istemiyorlar mı.silahsız olmak koşulu ile kadrolaşmanın demokrasilerde durumu suc değildir.
              şimdi muhalefet partilerinin amacı nedir.hükümeti düşürüp yerine kendileri gecmek.bunun için kadrolaşmak zorundalar.peki bu suc mu.muhalefet hükümeti zorlayarak istifaya sebebiyet verirse bu darbe mi.(mesela ekonomik zorlukları göstererek ,yada herhangi başka bir sebebi.).
              darbe silahlı şekilde başka bir kesimin güvenliğini zora sokacak şekilde olursa darbedir.
              şimdi darbe yapacaklar diye kimse biriilk olmasın yada bunlar birlik olmuşlar darbe yapacaklar diye bir mantık olabilir mi.

              bu arada bizdeki cok karışık nereden ne cıkacagı hiç belli değil.habire bişeyler cıkıyor.
              ALLAH hayırlara vesile eylesin

              Yorum

              • YuSuF ErGiN
                Senior Member
                • 23-01-2006
                • 10188

                #8
                Konu: İŞTE TÜRKAN SAYLAN GERÇEÐİ VE ŞOK BELGELER

                ben okuduğunu anlayan ve okuduğunu sorgulayan birisiyim.

                Bu verdiğiniz belge müsvettesine inanacak kadar beynim sulanmadı.

                Bu belgenin başında anlatılanlar ile siz bu yargılara varıyorsanız eksik bilgi ve belge ile fikir sahibi oluyorsunuz demektir.

                Bu konuda doğru yargıya ulaşmak için ;

                EGM'nin 23.03.2001 tarih ve B.05.1 EGM.0.12.05.05-66267 sayılı yazısı ve yazısına mesnet ettiği Celal GÖKYAY adlı kişinin dilekçesinide okumak gereklidir.

                Bu kadarcık bölüm ile yukardaki sonuçları çıkarıp ve ilişkilendirmek ne kadar doğru tartışılır.

                Yorum

                • ATmaCA_53
                  Member
                  • 12-11-2004
                  • 1945

                  #9
                  Konu: İŞTE TÜRKAN SAYLAN GERÇEÐİ VE ŞOK BELGELER

                  Originally posted by YuSuF ErGiN View Post
                  ben okuduğunu anlayan ve okuduğunu sorgulayan birisiyim.

                  Bu verdiğiniz belge müsvettesine inanacak kadar beynim sulanmadı.

                  Bu belgenin başında anlatılanlar ile siz bu yargılara varıyorsanız eksik bilgi ve belge ile fikir sahibi oluyorsunuz demektir.

                  Bu konuda doğru yargıya ulaşmak için ;

                  EGM'nin 23.03.2001 tarih ve B.05.1 EGM.0.12.05.05-66267 sayılı yazısı ve yazısına mesnet ettiği Celal GÖKYAY adlı kişinin dilekçesinide okumak gereklidir.

                  Bu kadarcık bölüm ile yukardaki sonuçları çıkarıp ve ilişkilendirmek ne kadar doğru tartışılır.
                  pkk öğrencilerine yapılan burs yardımlarıdamı mesnetsiz soruyorum bir öğrencinin açıklamalarıdamı yalan, dediğim gibi siz ancak doğan medyasına inanırsınız, hükmet ile igili çıkan karalama haberlere inanırsınız.

                  Yorum

                  • M.A.S
                    Member
                    • 22-10-2006
                    • 806

                    #10
                    Konu: İŞTE TÜRKAN SAYLAN GERÇEÐİ VE ŞOK BELGELER

                    Yukarıdaki yarım alınmış bir üst yazıyı(Gerçek olduğu bile düşündürür) belge diye buraya koyana sadece gülüyorum.hahohihahohihahohi
                    Ben de başlıktan hareketle bir şey var zannettim.
                    Doğu ve Güneydoğu'da halkı kandırmaya çalışan(Yardımlarla) kim diye sormak lazım?

                    Yorum

                    • YuSuF ErGiN
                      Senior Member
                      • 23-01-2006
                      • 10188

                      #11
                      Konu: İŞTE TÜRKAN SAYLAN GERÇEÐİ VE ŞOK BELGELER

                      Originally posted by ATmaCA_53 View Post
                      pkk öğrencilerine yapılan burs yardımlarıdamı mesnetsiz soruyorum bir öğrencinin açıklamalarıdamı yalan, dediğim gibi siz ancak doğan medyasına inanırsınız, hükmet ile igili çıkan karalama haberlere inanırsınız.
                      Ben açıkcası kimsenin yazdığına inanmam, sizin verdiğiniz bu belgeciklere inanmadığım gibi başkalarının vereceği düzmece belgelerede inanmam.

                      Yukarda BELGE diye verdiğin resim parçasının anlattıkların ile ilgili olduğunu söyleyebiliyor musun?

                      Aklı başında, okuyan ve okuduğunu anlayan bir kişi isen bunu belge diye vermemen lazım.

                      Yorum

                      • M.A.S
                        Member
                        • 22-10-2006
                        • 806

                        #12
                        Konu: İŞTE TÜRKAN SAYLAN GERÇEÐİ VE ŞOK BELGELER

                        Originally posted by ATmaCA_53 View Post
                        pkk öğrencilerine yapılan burs yardımlarıdamı mesnetsiz soruyorum bir öğrencinin açıklamalarıdamı yalan, dediğim gibi siz ancak doğan medyasına inanırsınız, hükmet ile igili çıkan karalama haberlere inanırsınız.
                        Daha önce çalıştığım ilçede İlçe Belediye Başkanı AKEPE'dendi.Bu seçimlerde ilçe sakinleri(%95 yeşil kartlı) oylarını DTP'den yana kullanmışlar.

                        Şimdi sana soruyorum:6 senedir buradaki yeşil kartlı insanlara sürekli (burs niteliği taşıyan) parasal yardımda bulunan AKEPE'nin durumu , senin açıklamana benzemiş mi?

                        Adamlara hem yardım et,adamlar da gitsin terör örgütünü destekleyen DTP'ye oy versinler.crashscrashscrashs

                        Yorum

                        • YuSuF ErGiN
                          Senior Member
                          • 23-01-2006
                          • 10188

                          #13
                          Konu: İŞTE TÜRKAN SAYLAN GERÇEÐİ VE ŞOK BELGELER

                          ŞOK BELGELER
                          bunlar belge olabilir mi ?


                          Yorum

                          • ecelik
                            Senior Member
                            • 29-06-2004
                            • 3902

                            #14
                            Konu: İŞTE TÜRKAN SAYLAN GERÇEÐİ VE ŞOK BELGELER

                            yoruma kapalı.

                            Yorum

                            • ozkandonmez
                              Administrator
                              • 30-12-2002
                              • 47398

                              #15
                              Konu: İŞTE TÜRKAN SAYLAN GERÇEÐİ VE ŞOK BELGELER

                              Kendi dininizi yobazlıkla suçlayıp dışlarsanız, elbetteki inanç eğitimindeki boşluğu birileri dolduracaktır.
                              Üyelere Özel Konuları Görebilmek İçin Lütfen ÜYE GİRİŞİ Yapınız



                              HAYDI IPTV YAPALIM

                              TBS 6991 Dual Tuner Dual CI Tv kartı linux sürücü yükleme

                              LÜTFEN OKUYUN

                              Yorum

                              İşlem Yapılıyor
                              X