Filmlere Def'i hacet sahneleri konmalıdır. (dışkılama)

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • rubberman
    Member
    • 13-02-2006
    • 1992

    Filmlere Def'i hacet sahneleri konmalıdır. (dışkılama)

    Şimdi kısa bir giriş yapalım :
    malum , ahlaksızlık bu topluma dayatılıyor.İnsanlar neyin ahlaki olduğunu bile anlamaz hale getiriliyor.Hangi gazeteyi (genelde paçavra) açsanız hangi tv kanalizasyonunu açsanız hep aynı propaganda:
    Filan isimli isimli sanatçı fişmekan isimli filmde CESUR ! ve CÜRETKAR ! sahneleri ile dikkat çekti.
    Sadece spotu okursanız aklınıza 5.kattan dublorsüz atladı yada 100 metreye tüpsüz daldı zannedebilirsiniz.Oysaki gerçek farklı neymiş :
    oyuncu kçını açmış ( burada dikkat , ben buraya kçını yazarsam bazıları eleştirecek , oysaki o değil kelimesini orjilini sergileyince alkışlanacak , YUH )
    neyse yada daha da öteye gidip filmdeki rol arkadaşı ile sevişme sahnesi çekmişler, çok ateşli ve inandırıcıymış vs vs vs

    şimdi hergün onlarcasını gördüğünüz benzeri yazılardan küçük bir örnek:
    Buradaki örnek meltem cumbul dünkü bir gazetede şunları söylemiş :
    SEVİŞME SAHNESİNDE RAHATSIZ OLMUYORUM

    Oynadığınız filmlerin cesur sahneleri var; mesela 'Propaganda'da tellerin arasında geçen sevişme sahnesi gibi... Pek çok oyuncu böyle sahneleri reddediyor. Peki sizce neden kabul etmiyorlar, neden bu roller için akıllara siz geliyorsunuz?

    Ben kendi özel hayatımda biraz sıkılgan, kendini ifade etmekte güçlük çeken bir insan olsam da bir senaryoyla, bir karakterle çok daha rahat edebiliyorum. Bloke olmuyorum o zaman... Kendimi en özgür hissettiğim alan bu. Neden reddediyorlar bilmiyorum. Bence hayatın içinde olan her şey bir film senaryosunda veya bir sanat eserinin herhangi bir yerinde olabilir, olmalıdır. "

    Şimdi hayatın daha da içinde olan birşeyden bahsedeceğim.Daha gerçek birşey.
    DIŞKILAMA ( Def'i Hacet )siz buna sçmak da diyebilirsiniz.Bu eylem hayatın birebir içindedir.Herkes istisnasız bunu yapar,hatta yapmaya zorunludur.Pek çok insan ise durumdan ***if alır.Hatta bu eylemi rahatça yapabilmeniz için her yerde çok küçük ücretlerle kullanabileceğiniz mekanlar vardır.Bkz. umumi helalar

    Bu durumda sevişme ya da kc açmaya göre tekrarlanan eylem sayısı bakımından binlerce kat fazla tiraja sahip olan bu eylemde filmlerde hak ettiği yeri almalıdır.

    Bu sebeple bu cesur , cüretkar oyunculardan filmlerde sesi ve görüntüsü ile bu eylemide yapmaya, lacivert,kahverengi,siyah,cıvık,gürültülü,kuru,tan eli,şekilli tüm yeteneklerini sergilemeye davet ediyoruz.
    diğerini desteklediği halde bu durumda Midemiz kaldırmaz diyenlerede şunu söyleyelim: Keşke ahlakınızda en az mideniz kadar sağlam olsaydı.
  • aaron_1212
    Senior Member
    • 03-11-2006
    • 4376

    #2
    Konu: Filmlere Def'i hacet sahneleri konmalıdır. (dışkılama)

    Yakında filmlerde oda olur.

    Bazı aleni dedikodu haberleri (MAGAZİN HABERLERİ) ben buna böyle diyorum , alttaki cümle kullanılmakta
    CESUR ! ve CÜRETKAR ! sahneleri ile dikkat çekti
    bu cümleye dikkatinizi çekerim
    yani bu tür ahlak dışı hareketler ( hani filmde olsa ne olur olmasa ne olur zaten bunun cevabı olsa ve olmasa alttaki yazının içinde) diyenler olucaktır
    ---> olmasa hiç bir şey olmaz , hiç bir beyni sulanmış sapığın yada ahlaksızın aklına şeytan i.ş.e.m.e.z, toplumda sapıtmaz, ardından gelecek öteki sapkınlığın önü kesilmiş olur
    Daha doğrusu cahilin birinin başlattığı aleni sapıtıklık devam etmemiş olur.
    Bazıları bu cesur ve cüretkar sahneleri sanat adı altında örtmeye çalışıyor, sanatmı bu şimdi, sanatınızı sevsinler.
    Sapkınlık aleni yapılıyor , iyi bir şeymiş gibi gösterilmeye çalışılıyor.
    Yuh olsun böylelerinin aklına beynine.

    Yorum

    İşlem Yapılıyor
    X