Önce zayıflar teslim olur!

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • necatikaya
    Member
    • 20-12-2005
    • 1066

    #16
    Konu: Önce zayıflar teslim olur!

    Originally posted by track__1 View Post
    yazacagımız yazıyı önce sana gösterip onay alalım bundan sonra izin verirsen yazarız olmazmı ?
    beim üslübum gayet yerinde bir kaç tane soru sordum madem onun adına benden saygı talep ediyorsun onun adınada cevap verebilirsin ...
    yazıdaki uslubu sorgulayacagına soruların cevabını birlikte arıyalım....
    neden diye ?????????????????????????????????????????????????? ?
    Osman Pamukoğlu gerekli açıklamaları bir çok TV kanallarında daha evvel yaptı.İzlememişsin.Sorularının karşılığı verildi.Araştır bulursun..

    Yorum

    • necatikaya
      Member
      • 20-12-2005
      • 1066

      #17
      Konu: Önce zayıflar teslim olur!

      Originally posted by alize31 View Post
      haklısınız.1996 da hakkari dağ komando taburunda en az yüz kişiye göz yanılması olmuştur.neyse bana ne kim ne yaparsa yapsın? ülkede neler dönüyor,biz ancak seyirci oluyoruz.bazılarımız da yukarıdaki bazı mesajlarda olduğu gibi bu tiplere çanak tutuyorlar.

      pamukoğlu'nun siyaset meydanında bir konuşmasını izlemiştim.tüm ülke gibi.orada bu paşa iran sınırında bir pkk kampını binlerce mehmetçikle sardığını,tam operasyona başlaacakken ankara'dan geri çekilme emri aldığını,sonra bu kamptaki teröristlerin gelip hakkaride bir karakolu basıp onlarca mehmetçiği şehid ettiklerini anlatmıştı.bunu söyleyen de kendisiydi.
      orada insiyatif kullanıp o leş kargalarını yok etseydi şimdi en az on evde yas devam etmezdi.daha neler var neler...birinin avukatlığını yapmadan o kişiyi iyi tanımak lazım.bu paşa artık bir siyasi parti lideridir.dolayısıyla artık söylediklerini bir ordu mensubu olarak değil bir siyasi parti liderinin sözü olarak algılamak gerekir.
      Asker, ölene kadar askerdir.Söylemleri askeridir.Siyasi yönü ile askeri yönünü karıştırmayın.Askerde emir komuta zinciri diye bir olgu vardır.Demekki bilmiyorsunuz.Dediğiniz gibi yapsaydı ve büyük bir zayiat olsaydı bunun cevabını verebilirmiydi.Bu tür istekler çocukça arkadaşım.Orada saklambaç oynamıyorlar..

      Yorum

      • alemci365
        Junior Member
        • 24-06-2009
        • 26

        #18
        Konu: Önce zayıflar teslim olur!

        bırakalım başkaları ne düşünüyorsa düşünsün önemli olan bizlerin düşüncesi. bu açılım işi tamamıyla ül***i bölmeye çalışanların oyununa gelenlerin yada bunu gerçekten isteyenlerin işi. düşünün sokaklarda terör estiren hatta namertliğin daniskasını yapan tanınmamak için kafalarına don geçiren insanlıktan nasibini almamış, ülke malına zarar veren,tüm pis işleri yapan bu zavallılara ne açılımı yapacaksın yaa. fuhuş bunlarda,esrar eroin bunlarda,gasp bunlarda,çetecilik bunlar da, sokak mafyacılığı bunlarda halen diyolar ki bunlara açılım yapalım. bu açılımı yapmak isteyenlerde,destek verenlerde gelmiş geçmiş en büyük vatan hainleri listesinde yerlerini alacaktır ve cezalarını mutlaka en ağır şekilde çekeceklerdir.

        Yorum

        İşlem Yapılıyor
        X