Hayko Cepkin'den ilahi

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • serdo
    Senior Member
    • 30-04-2006
    • 5368

    Hayko Cepkin'den ilahi

    Hayko Cepkin TRT için İLAHİ okudu


    Ermeni asıllı rock sanatçısı Hayko Cepkin TRT için ilahi söyledi.
    28 Ağustos 2009 / 16:30






    Hayko Cepkin TRT için ilahi okudu. Sadece Hayko değil TRT için başka sanatçılar da ilahi okuyacak. Mevlüt Tezel bugünkü köşesinde yer verdş.

    Tezel, "Hangi ilahi okundu bilmiyorum ama klibin bayağı ses getireceği kesin. Bu arada Hayko'nun Ermeni asıllı olduğunu da unutmayalım." dedi.

    Bence TRT cesur bir Ramazan açılımına imza attı. Hükümetin de galiba rock'çı ve metal'ci gençlere maneviyat aşılama gibi bir niyeti var. Bu açılım Diyanet İşleri'nin Iron Maiden afişlerini bile gölgede bırakır. Tabii çok da tartışılır.

    HAYKO MARJİNAL Mİ
    Tamam, klip çok konuşulacak, bu projeden de en çok TRT karlı çıkacak. Peki, bu klibin Hayko'ya bir katkısı olacak mı? Hayko muhtemelen “Ben bu ilahiyi PR için söylemedim” diyecektir, haklı da olabilir ama yaptığı işin doğası gereği bu işten kısa vadede popülerlik anlamında bayağı karlı çıkacaktır. Peki ya uzun vadede? Bence uzun vadede Hayko'nun yıllardır müzik piyasasında oluşturmaya çalıştığı alternatif, marjinal imaj zarar görecektir.

    İŞTE O GÖRÜNTÜLER


    BİR SANATÇININ DURUŞU HER ŞEYDEN ÖNCE GELİR

    Hayranlarıma “Ben neysem oyum” dersen kazanırsın (bkz. Duman). Yanlış anlaşılmasın bu sözler Hayko'nun ilahi söylemesine değil, tabii ki söyleyebilir. Hatta Hayko Ermeni olduğu için bu proje iki toplum arasındaki hoşgörüyü pekiştirir ama dedim ya sahnede kanlar içerisinde brutal vokal söyleyen Hayko'nun imajına ters düşüyor bu açılım.

    MUHAFAZAKAR MARJİNAL
    Aslında Hoyko'nun en büyük sorunu da bu. Sahnedeki Hayko ile TV programlarındaki Hayko arasında büyük fark var. Bu sorun Sinan Çetin'in gazına gelip “Çocuk” gibi saçma sapan bir filmde rol almasıyla başlamıştı. Kim bilir belki de Hayko marjinal rolü kesen bir teenage hâlâ. Ya da muhafazakâr marjinal olmak istiyor.
    kaynak:ensonhaber
İşlem Yapılıyor
X