BAYRAÐIMIZ a Destek Eylemi

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • gsm_pro
    Junior Member
    • 12-12-2004
    • 42

    #61
    Konu: BAYRAÐIMIZ a Destek Eylemi




    ŞEHİT KANIMIZLA YIKANMIŞ BAYRAGIMIZA UZANAN BÜTÜN ELLER KIRILSIN ONLAR BİLMEZMİKİ TIPKI ATALARIMIZIN BU BAYRAK İÇİN SEVE SEVSE CAN VERDİKLERİ GİBİ BİZİMDE CAN VERECEGİMİZİ

    Yorum

    • kon-tek
      Junior Member
      • 17-03-2005
      • 57

      #62
      Konu: BAYRAÐIMIZ a Destek Eylemi

      ELİ UZANAN HERKEZİN ELİ KIRILSIN BİLSİNLERKİ BİZ ŞEHİT TORUNLARIYIZ HİÇ DÜŞÜNMEDEN KANIMIZIN SON DAMLASINA KADAR DÖKERİZ BİZE EMANET EDİLEN BAYRAGIMIZ İÇİN Siz rahat yatın bu bayrak için şehit olan ceddim bizler emanetcileriniz

      Yorum

      • Liberty
        Member
        • 17-03-2004
        • 1058

        #63
        Konu: BAYRAÐIMIZ a Destek Eylemi
        • Korkma, sönmez bu safaklarda yüzen al sancak; Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak. O benim milletimin yildizidir, parlayacak; O benimdir, o benim milletimindir ancak. Catma, kurban olayim, çehreni ey nazli hilal! Kahraman irkima bir gül! Ne bu siddet, bu celal? Sana olmaz dökülen kanlarimiz sonra helal... Hakkidir, hakk'a tapan, milletimin istiklal! Ben ezelden beridir hür yasadim, hür yasarim. Hangi çilgin bana zincir vuracakmis? Sasarim! Kükremis sel gibiyim, bendimi çigner, asarim. Yirtarim daglari, enginlere sigmam, tasarim. Garbin afakini sarmissa çelik zirhli duvar, Benim iman dolu gögsüm gibi serhaddim var. Ulusun, korkma! Nasil böyle bir imani bogar, 'Medeniyet!' dedigin tek disi kalmis canavar? Arkadas! Yurduma alçaklari ugratma, sakin. Siper et gövdeni, dursun bu hayasizca akin. Dogacaktir sana va'dettigi günler hakk'in... Kim bilir, belki yarin, belki yarindan da yakin. Bastigin yerleri 'toprak!' diyerek geçme, tani: Düsün altinda binlerce kefensiz yatani. Sen sehit oglusun, incitme, yaziktir, atani: Verme, dünyalari alsan da, bu cennet vatani. Kim bu cennet vatanin ugruna olmaz ki feda? Suheda fiskiracak topragi siksan, suheda! Cani, canani, bütün varimi alsin da hüda, Etmesin tek vatanimdan beni dünyada cüda. Ruhumun senden, ilahi, sudur ancak emeli: Degmesin mabedimin gögsüne namahrem eli. Bu ezanlar-ki sahadetleri dinin temeli, Ebedi yurdumun üstünde benim inlemeli. O zaman vecd ile bin secde eder -varsa- tasim, Her cerihamdan, ilahi, bosanip kanli yasim, Fiskirir ruh-i mücerred gibi yerden na'sim; O zaman yükselerek arsa deger belki basim. Dalgalan sen de safaklar gibi ey sanli hilal! Olsun artik dökülen kanlarimin hepsi helal. Ebediyen sana yok, irkima yok izmihlal: Hakkidir, hür yasamis, bayragimin hürriyet; Hakkidir, hakk'a tapan, milletimin istiklal Mehmet Akif Ersoy 1873 - 1936

        Yorum

        • DEJAV_Ü
          Junior Member
          • 17-06-2004
          • 447

          #64
          Konu: BAYRAÐIMIZ a Destek Eylemi

          BAYRAÐIMIZ MERSİN'DE YAKILDI SESSİZLİÐİ TEK BİR KURUM BOZDU
          VATAN EVLATLARI TÜRKİYE KAMU-SEN ÜYELERİ, TÜRK BAYRAKLARI İLE YÜRÜYEREK BAYRAK YAKMA OLAYINI PROTESTO ETTİ... Türkiye Kamu-Sen Mersin İl Temsilciliği üyeleri, dünkü Nevruz kutlamalarının ardından bir grubun Türk bayrağını ateşe vermesine, ellerinde Türk bayrakları ile yürüyerek tepki gösterdi. AK Parti binası önüne kadar gelen grup, yaşanan olaylara sessiz kalan parti yöneticilerini de protesto etti.

          Türkiye Kamu-Sen Mersin İl Temsilciliği üyeleri, dünkü Nevruz kutlamalarının ardından bir grubun Türk bayrağını ateşe vermesine, ellerinde Türk bayrakları ile yürüyerek tepki gösterdi. AK Parti binası önüne kadar gelen grup, yaşanan olaylara sessiz kalan parti yöneticilerini de protesto etti.
          Saat 14.00 sıralarında sendika binasından Türk bayrakları ile çıkan Türkiye Kamu-Sen üyesi yaklaşık 50 kişilik grup, Kuvay-i Milliye Caddesi'ni takiben Metropol İş Merkezi yanındaki AK Parti binası önüne geldi. Yol boyunca slogan atarak bayrak yakma olayını kınayan grup, buradan Zeytinlibahçe Caddesi'ne çıkarak sendikaya geri döndü. Sendika önünde İstiklal Marşı'nı okuyan grup, "Bayrağa uzanan eller kırılsın", "AKP uyuma, bayrağa sahip çık", "Ekmek için kavgamız, bayrak için sevdamız" şeklinde sloganlar attı.
          Grup adına açıklama yapan Türkiye Kamu-Sen Mersin Şube Başkanı Murat Yılmaz, Nevruz'un bir milli bayram olmasına rağmen bazı gruplar tarafından devlete başkaldırı ve millete karşı düşmanlık hareketi haline getirildiğini söyledi. Nevruz kutlamalarının ardından yaşanan olayları kınayan Yılmaz, "Bir avuç örümcek kafalı psikopatın, uğrunda milyonlarca şehit verdiğimiz şanlı bayrağımızı yerlerde sürükleyip yakmaya çalışması bizi üzmüştür. Bu ruh hastalarını ikaz ediyoruz. Bu milletin sabrını zorlamayın" dedi.
          Yetkilileri, olaylarla ilgili harekete geçmeye çağıran Yılmaz, "Bu bayrağı indirmek için yedi düvel Anadolu'yu 2 defa işgale kalkıştı. Şanlı bayrağımızı indirmek, bir avuç çapulcunun ve emperyalizmin maşalarının başarabileceği iş değildir. Yetkililere buradan sesleniyoruz, böyle ihanet şebekelerine karşı daha ne kadar sessiz kalacaksınız" diye konuştu.
          Mersin Temiz Toplum Hareketi Derneği üyeleri de öğle saatlerinde dernek binasında Türk bayrağı etrafında toplanarak tepkilerini dile getirdi. Dernek Başkanı Mustafa Müderrisoğlu, dünkü mitingi düzenleyen tertip komitesini, bayrak yakma olayını kınamaya davet etti. Türk bayrağının bir grup ruhsuz tarafından yakılmak istenmesinin Mersinliler'i derinden yaraladığını söyleyen Mustafa Müderrisoğlu, "Yurdumuzu işgale gelmiş Yunan bayrağına bile saygı gösteren bu ulusun çocukları, ne oldu da kendi bayrağımıza bu vahşi, yüzkarası hareketi reva görebildik" şeklinde konuştu.
          Müderrisoğlu, açıklamasını Şair Arif Nihat Asya'nın 'Bayrak' adlı şiiriyle noktaladı.




          ELİ UZANAN HERKEZİN ELİ KIRILSIN

          Yorum

          • Liberty
            Member
            • 17-03-2004
            • 1058

            #65
            Konu: BAYRAÐIMIZ a Destek Eylemi

            Gençlige Hitabe



            Ey Türk gençligi!
            Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyet'ini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

            Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel, senin, en kiymetli hazinendir. Istikbalde dahi, seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek, dahilî ve haricî bedhahlarin olacaktir. Bir gün, istiklâl ve cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düsersen, vazifeye atilmak için, içinde bulunacagin vaziyetin imkân ve seraitini düsünmeyeceksin! Bu imkân ve serait, çok nâmüsait bir mahiyette tezahür edebilir. Istiklâl ve cumhuriyetine kastedecek düsmanlar, bütün dünyada emsali görülmemis bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanin, bütün kaleleri zapt edilmis, bütün tersanelerine girilmis, bütün ordulari dagitilmis ve memleketin her kösesi bilfiil isgal edilmis olabilir. Bütün bu seraitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hiyanet içinde bulunabilirler. Hatta bu iktidar sahipleri sahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasî emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düsmüs olabilir.

            Ey Türk istikbalinin evlâdi! Iste, bu ahval ve serait içinde dahi, vazifen; Türk istiklâl ve cumhuriyetini kurtarmaktir!

            Muhtaç oldugun kudret, damarlarindaki asil kanda, mevcuttur!

            Ankara 20 Ekim 1927

            Yorum

            • iþgüzar
              Junior Member
              • 27-10-2004
              • 50

              #66
              Konu: BAYRAÐIMIZ a Destek Eylemi

              unutmayalım ki;dünya üzerinde yaşayan herkes ama ''HERKES'' kimin karnında yattıysa ve kimin sütünü içtiyse mutlaka ve mutlaka onu icra eder.orospunun karnında yatıp onun sütünü içenden hayır beklemek ahmaklıktır.çünkü onun kanı da bozuktur içtiği süt de bozuktur.atalarımız 600 yıl dünyaya insanlığın en güzel örneğini yaşamış ve yaşatmıştır.dünyanın hiç biryerinde metrekaresine 6000 mermi düşen bir vatan yoktur.Allah'a şükür atalarımızın yaptıklarının aynısını zamanı gelince biz de yaparız.buna kimsenin en küçük bir endişesi olmasın.

              Yorum

              • Mustafa Akyüz
                Junior Member
                • 27-05-2004
                • 272

                #67
                Konu: BAYRAÐIMIZ a Destek Eylemi

                NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE

                VATAN BIR BÜTÜNDÜR BÖLÜNEMEZ


                Yorum

                • Mustafa Akyüz
                  Junior Member
                  • 27-05-2004
                  • 272

                  #68
                  Konu: BAYRAÐIMIZ a Destek Eylemi

                  BU VATAN VE BAYRAK BIZIMDIR





                  NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE

                  VATAN BIR BÜTÜNDÜR BÖLÜNEMEZ

                  Yorum

                  • mbserdar
                    Junior Member
                    • 17-03-2004
                    • 109

                    #69
                    Konu: BAYRAÐIMIZ a Destek Eylemi

                    bunların amacını ve yaptıklarını unutmayalım

                    ne mutlu TÜRKÜN diyene

                    Yorum

                    • musa70
                      Junior Member
                      • 12-12-2004
                      • 309

                      #70
                      Konu: BAYRAÐIMIZ a Destek Eylemi

                      BU MEMLEKETİN EKMEGİNİ YİYİP HAİNLİK EDENLER BİR GÜN EKMEK YEDİKLERİ YERDEN KURŞUNU YERLER {BOZO}

                      Yorum

                      • by_stager
                        Member
                        • 22-04-2004
                        • 1085

                        #71
                        Konu: BAYRAÐIMIZ a Destek Eylemi

                        arkadaşlar bu haberi askerdeyken duydum ve baya sinirlendim ama bundan sonra bu tür hareketlere kimsenin tahammülü olmayacagını görüyorum bunun örnegini kıbrısta yaşadık
                        imzamda fazlasıyla görünüyor

                        Yorum

                        • onurr
                          Junior Member
                          • 12-01-2005
                          • 3

                          #72
                          Konu: BAYRAÐA Destek Eylemi

                          Originally posted by eralp38
                          Haydi Türk Milleti Bayrağına sahip çık
                          Forumu bayraklarla süsleyelim

                          NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
                          bayrak kutsaldır onu kendini bilmeyen birkaç capulcu birşey yapdıgını sanıyor sizler kim oluyorsunuz dünya türkiye üzerine gelse genede birşey yapamaz sizlermi yapacaksınız gerekirse kanımızın son damlasına kadar vermeye hazırız türk bayragı kimse aşagı indiremez onun yeri göklerdir eyer varsa indirmeye çalışan varsa kendine güvenen çıksın ortaya crashs

                          Yorum

                          • onurr
                            Junior Member
                            • 12-01-2005
                            • 3

                            #73
                            Konu: BAYRAÐA Destek Eylemi

                            Originally posted by ermeh
                            Bayrağa el uzatılmasına sebep olanlardan TÜRK MİLLETİ elbette hesabını soracaktır.
                            Ey mavi göklerin beyaz ve kızıl süsü, Kızkardeşimin gelinliği, şehidimin son örtüsü! Işık ışık, dalga dalga bayrağım, Senin destanını okudum, senin destanını yazacağım...

                            Sana benim gözümle bakmayanın mezarını kazacağım.
                            Seni selamlamadan uçan kuşun yuvasını bozacağım.

                            Dalgalandığın yerde ne korku, ne keder...
                            Gölgende bana da, bana da yer ver !

                            Sabah olmasın, günler doğmasın ne çıkar.
                            Yurda ay yıldızın ışığı yeter..

                            Savaş bizi karlı dağlara götürdüğü gün.
                            Kızıllığında ısındık,

                            Dağlardan çöllere düşürdüğü gün.
                            Gölgene sığındık.

                            Ey, şimdi süzgün, rüzgarlarda dalgalan;
                            Barışın güvercini, savaşın kartalı...

                            Yüksek yerlerde açan çiçeğim;
                            Senin altında doğdum, Senin dibinde öleceğim.

                            Tarihim, şerefim, şiirim, her şeyim:
                            Yer yüzünde yer beğen !

                            Nereye dikilmek istersen,
                            Söyle, seni oraya dikeyim !
                            afyondan muratcrashs

                            Yorum

                            • onurr
                              Junior Member
                              • 12-01-2005
                              • 3

                              #74
                              Konu: BAYRAÐA Destek Eylemi

                              Originally posted by ermeh
                              Bayrağa el uzatılmasına sebep olanlardan TÜRK MİLLETİ elbette hesabını soracaktır.
                              UÐRUNA KANIMI DÖKTÜÐÜM!
                              DALGALAN! SENİNDİR BU GÖKLER.
                              ADINA TÜRKÜLER YAKTIÐIM!
                              DALGALAN! SENİNDİR BU GÖKLER
                              ne mutlu türküm diyene
                              ne mutlu bayragını sevene
                              ne mutlu türkiyem diyene
                              afyonlu murat

                              Yorum

                              • yilmaz168
                                Junior Member
                                • 20-03-2004
                                • 162

                                #75
                                Konu: BAYRAÐIMIZ a Destek Eylemi

                                NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

                                Bu evlatların TÜRKüm demekten ve kurduğun cumhuriyetin bozulmaz bütünlüğünü korumak uğruna ölmekten büyük mutluluk duyar...

                                Yorum

                                İşlem Yapılıyor
                                X