Barca tam gaz

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • himm
    Member
    • 18-03-2006
    • 552

    Barca tam gaz

    İspanya Ligi’nde zirvedeki yerini kimseye bırakmayan Barcelona, Valladolid deplasmanında da 3-0 kazandı.



    Barça 21’de Xavi ile öne geçerken, bu golden bir dakika sonra Daniel Alves ile skoru 2-0 yaptı, 56’da ise Arjantinli yıldız Lionel Messi maçın sonucunu belirledi. Diğer müsabakada Sevilla sahasında Almeria’yı 1-0’la geçti.

    Düello Bayern’in
    Almanya Ligi’nde haftanın maçında Bayern Münih deplasmanda Werder Bremen’i 3-2 yendi. Ev sahibi 10’da Hunt ile öne geçti. Daha sonra oyunun kontrolünü eline alan Bayern, Thomas Müller ve Olic ile öne geçti. Bremen, Hugo Almeida ile skora denge getirse de, konuk ekip 79’da Robben’in golüyle galibiyete ulaştı. Bremen’de Mesut Özil 90 dakika görev yaptı. Bayern, maç fazlası ile liderlik koltuğunun sahibi olurken, ev sahibi 28 puanda kaldı.


    DİÐER SONUÇLAR
    Bochum-Schalke: 2-2
    H.Berlin-M’Gladbach: 0-0
    Mainz-Hannover: 1-0
    Nürnberg-Frankfurt: 1-1
    Dortmund-Hamburg: 1-0


    Rooney abarttı
    Premier Lig’de zirve mücadelesi veren Manchester United sahasında Hull City engelini kolay geçti: 4-0. Maça hızlı başlayan Kırmızı Şeytanlar 8’de Rooney’nin golü ile ilk yarıyı önde kapadı. İkinci yarıda tekrar sahneye çıkan yıldız oyuncu 82, 86 ve 90’da attığı gollerle farkı getirdi.


    Juventus yıkıldı
    Seri A’da zirveden kopmama mücadelesi veren Juventus, Roma’ya teslim oldu: 1-2, Juve 51’de Del Piero ile öne geçti. 69’da Totti’nin penaltısı eşitliği getirdi. Buffon’un atılmasıyla Juventus 10 kişi kaldı. 90’da Riise skora nokta koydu. Catania ise sahasında Parma’yı 3-0 yendi.
İşlem Yapılıyor
X