İFA 2015 Huawei, Mate S’de Force Touch’a yer verebilir

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    İFA 2015 Huawei, Mate S’de Force Touch’a yer verebilir

    Huawei’nin yeni üst seviye modellerinden bir tanesi olarak Mate S, kısa süre içinde resmi olarak duyurulacak…

    Geçtiğimiz dönemde en çok ses getiren cihazlardan bir tanesi Apple’ın ilk akıllı saati Apple Watch olurken, bu cihaz Force Touch adındaki özelliği ile de dikkatleri üzerine çekmişti. Bu özellik büyük ihtimalle 9 Eylül tarihinde firmanın yeni akıllı telefon modeller iPhone 6S ve iPhone 6S Plus’da da yer alacak.

    Diğer taraftan bu özellik sadece Apple’ın yeni nesil iPhone modellerine özel olmayabilir. Bir süredir Çin kökenli teknoloji devi Huawei’nin yeni sunacağı modellerden bir tanesi olan Huawei Mate S hakkında bilgiler geliyor.
    Daha önce Huawei’nin bu yeni akıllısının ekranının Force Touch özelliği içerdiği, ancak Huawei’nin daha sonra bu özelliği kullanmaktan vazgeçtiği yönünde bilgiler gelmişti. Ancak firmanın Twitter üzerinden gönderdiği yeni Tweetler bu özelliğin Huawei Mate S ile geleceği yönünde iddiaları kuvvetlendiriyor.

    Huawei Mate 7’nin 6″ ekranına karşılık Mate S’in ise 5.7″ büyüklüğünde dokunmatik ekran ile geleceği kaydedilmekte. Cihazın ekran çözünürlüğü ise 1920×1080 piksel Full HD olacak. Yonga seti olarak ise sekiz çekirdekli 64-bit işlemcili Kirin 935 yer alacak. Bu yonga seti Huawei’nin kendisi tarafından geliştiriliyor.
    3GB sistem belleği içerecek olan Huawei Mate S, 20MP arka kamera ile sunulacak. Dahili veri kapasitesinin ise 32GB olarak gelmesi bekleniyor. Ayrıca akıllı telefonun arka yüzünde kameranın altında da parmak izi tarayıcısına yer verilmiş.
    Bu yeni akıllı telefon Huawei Mate S, IFA 2015’de gün yüzüne çıkacak.



İşlem Yapılıyor
X