Sayısal Yayıncılık Teknolojilerinde Gelişmeler Semineri Antalya’da Gerçekleşti

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • uyduumut
    Junior Member
    • 06-01-2012
    • 60

    Sayısal Yayıncılık Teknolojilerinde Gelişmeler Semineri Antalya’da Gerçekleşti

    Uydu Dünyası ve IP Media Dergileri 2012 bilgilendirme seminerlerine hız kesmeden devam ediyor. 2012 yılının dördüncü semineri 27 Haziran 2012 tarihinde Antalya’da gerçEkleştirildi.

    “Sayısal Yayıncılık Teknolojilerinde Gelişmeler” konulu eğitim etkinliği 27 Haziran 2012 tarihinde Antalya’da Antalya Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Seminer; RTÜK, BTK gibi kamu kurumlarımızın yanında TETESFED, RATEM, TVYD, IPTV-DER gibi sektörün önemli meslek kuruluşlarının yanında AESOB (Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği), Antalya Gazeteciler Cemiyeti, Antalya Elektronikçiler, Radyo TelEvizyon Tamircileri ve Malzeme Satıcıları Odası ile yerel medya tarafından da desteklenmiştir.

    TV yayıncılığı sektöründe uydu, teknoloji, yayıncılık ve entegrasyon firmalarının katılımıyla gerçekleştirilen olan Sayısal Yayıncılık Teknolojilerinde Gelişmeler Semineri’ne Antalya veçevre illerden katılımcılar oldu.

    Farklı konular, yeni nesil iletişim teknolojileri ve fazlası...
    Sayısal Yayıncılıkta Gelişmeler Semineri önemli konukları Ve farklı konulardaki panelleriyle oldukça ilgi çekti.

    Seminerle ilgili detaylı bilgiye ve sunumlara Uydu Dünyası Dergisi'nin www.uydudunyasi.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.
İşlem Yapılıyor
X