Hangi cihazı almalı

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • medar
    Junior Member
    • 10-05-2004
    • 1

    Hangi cihazı almalı

    Merhaba Arkadaşlar yeni üyeyim.

    Uydu alıcılarla daha önce hiç tanışmadım. İlk kez tanışacağım.
    Amacım mümkün olduğunca oturduğum bölgeden (Ankara) izlenebilen yayınları yapan tüm uydular ve kanallarını seyredebilmek imkanına sahip olmak.

    Bu amaçla gerekli cihazları almayı planlıyorum. Teknik ve piyasa bilgilerim henüz oluşmadı: Forumda bulunan mesajlara araştırdım ancak net bir şekilde gerek teknik ve gerekse de maddi açıdan uygun olan cihaz(lar)ın hangileri olduğuna karar verebilmiş değilim. :confused: Internet'ten araştırırken aşağıdaki gibi bir satış ilanı gördüm. Belki ilanı veren arkadaş Forum üyesidir. Eğer öyleyse kusura bakmasın. Ancak henüz daha yeni olduğumdan karar veremiyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Teşekkür ederim. help1

    "Elimde muhteşem bir dijital uydu alıcısı var markası STRONG 4355 Evulotion özel bir model kaçırmayın yanında birde iki tane modül girişi var yani bütün şifreli kanalları çözebilirsiniz hepsi dahil Dt'ü çözmek istersenizde aynen çözüyor fiyatı sadece 200 milyon üreticinin web sitesinden modeli görebilirsiniz www.strongsat.com buradan CI/receviersi seçerek benim sattığım modeli görebilirsiniz mükemmel bir cihaz...."


    BİZ MİSAFİRİZ!.........
  • ybæl©ik
    ADMINISTRATOR
    • 25-01-2003
    • 30775

    #2
    Konu: Hangi cihazı almalı

    medar

    forumumuza hoşgeldiniz.

    öncelikle forum kurallarımızı bir kere okuyunuz.



    bahsettiğiniz kişi veya kişilerin ve ilanın forumumuzla uzaktan yakından bir ilgisi yoktur.

    cihaz tercihi konusunda ise forumu dolaşırsanız daha önceki tavsiyelerimizden bir fikir edinebilirsiniz.

    Yorum

    • viceroy
      Junior Member
      • 26-02-2004
      • 103

      #3
      Re: Hangi cihazı almalı

      arkadaşlardan ben de ybalcik hocama katılarak rica ediyorum.. forumuda bir kaç gün gezinsinler..bilgi sahibi olsunlar..körükörüne cihaz almasınlar..satıcılar her türlü kandırmacayla cihazlarını sanki tüm kanalları çözüyormuşcasına lanse ediyorlar.. free tv furyasını unutmayalım.. free tv alanların %90'ı bu cihazın tüm kanalları çözeceğini zannedip aldıklarını hatırlayalım.. bildiğimiz boş modül slotlu cihazları kartlı cihaz diye yutturuyorlar.. evet kartlı da dolaylı olarak..önce bir modül alına (en az $100), içine kart konula ($ 7-50 arası).. okuyun arkadaşlar.. forumu okuyun...aldanmayın...

      Yorum

      • bartu
        Member
        • 01-05-2004
        • 1308

        #4
        Re: Hangi cihazı almalı

        Arkadaşlar zaten forumda genel bilgiler mevcut önerilen yada önerilmeyen diye bir receiver yok hepsi kendi başına ayrı bir iş yapıyor receiver almada kullanım amacı çok önemli buna bakılarak seçim yapılmalıdır...

        Yorum

        • realgs
          Junior Member
          • 19-03-2004
          • 5

          #5
          Re: Hangi cihazı almalı

          Medar arkadaşım,
          Bende senin gibi birkaç ay öncesine kadar bilgisizdim.******** üyeliğim vardı ve son zamlar,seyredecek çok zamanımın olmaması ve boşuna para ödeme hissi vs.yüzünden üyeliği iptal ettirdim.Forumlara üye olup abartısız 15 gün boyunca okumadığım bölüm kalmadı.Böylece az çok bilgi sahibi oldum.sanada tavsiyem bu.Önce öğren ,sonra sistemini kur.
          Öncelikle kuracağın sistemden beklentin nedir.bütcen ne kadar ve ileriye yönelik gelişimlerde yer almak istiyormusun.Yok benim bütcem kısıtlı,seyretmek için çok zamanım ve hevesim yok,yayın türlerinin (erotik-spor-müzik,film vs) herbirinden birkaç tane seyretmek yeter diyorsan, CI sistemine sahip olmayan cihaz yeterlidir.Ama biraz daha fazla para verip,modül-kart olayına da girerim yada kendim elle şifre girerim ve daha çok kanal seyrederim dersen o zaman CI'li cihaz almalısın.
          Tabii ki en önemlisi satış sonrası servis-hizmet.Dandik markaları saymazsak rağbet gören cihazların çoğu kalite-fonksiyon olarak birbirlerine yakın ama yazılım yenilemeleri,teknik destek ve servis vs.. ön plana cıkanları tercih et.
          Ustaların affına sığınarak belirteyimki bende Next 2000 ci + var ve gayet memnunum.2 canaklı sistem yaklaşık 200 dolara mal oluyor( montaj bedeli hariç).Tabii bu bilgiler genel.Değişik durumlarda sözkonusudur.İzlemek istediğin uydular vs..gibi.
          Umarım bu bilgiler yardımcı olmustur.
          Son düzenleme realgs; 14-05-2004, 10:54.

          Yorum

          İşlem Yapılıyor
          X