admin ve yönetici arkadaşlar !!!!!!!

Kapat
Konu Kapalı.
X
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • sarslan724
    Senior Member
    • 28-03-2005
    • 7947

    #46
    Konu: admin ve yönetici arkadaşlar !!!!!!!

    Originally posted by bresson
    burdaki crpto bölümünde % 100 dt yardım amaçlı degildir içinde opos kart bile var bu kartın dt yi kırdıgını artık cocuklar bile biliyo lütfen kendimizi kandırmayalım ayrıca upc ve diger cw kannal hakkındada konuşuluyo ayrıca ben bir yazılım şirketi sahibiyim kanun ve kuralları çok ii bilirim sizin gibi bir iki kelime arkasına saklanmam ist oturuyorum önümüzdeki hafta ankarada olucam isterseniz tlf ve adres bilgilerimi verim burdaki insanları rahatsız etmeden karşılıklı kahve içip tartışalım. hakaretle toplumlar sadece geri gitmeye mahkumdur saygılar ...
    seviyeyi tekrar yükselttiğiniz için teşekkürler öncelikle.

    opos card ile ilgili topic' leri incelerseniz, o topiclerde de gereken uyarıların yapıldığını göreceksiniz.

    sizin ne gibi bir şirket sahibi olduğunuz beni ve forumu bağlamaz. siz kanunları biliyor olabilirsiniz, ama ben de forum kurallarını iyi biliyorum.

    uzun süredir tartışıyoruz ve ortak bir noktada buluşamadığımıza göre bu konunun gereksiz yere uzamasına gerek yok. ozkan hocam size cevap verene kadar bu konuyu kapatmayı öneriyorum. çünkü tartışma uzyıp gidiyor ve kırıcı oluyoruz. anlaşamasak da birbirimizi kırmamalıyız diye düşünüyorum.

    Yorum

    • dispeçer
      ~OZMENA~
      • 18-02-2004
      • 6807

      #47
      Konu: admin ve yönetici arkadaşlar !!!!!!!

      Aslında bu konu forumda defalarca işlendi konu açan arkadaşlar daha dikkatli olsalar ve konu açmadan önce forumda biraz araştırma yapsalar bu tür olaylara hiç gerek kalmaz.
      ilk olarak gördüğüm bu mesaj buradan bakabilirsiniz bundan başka mesajlarda var tabiki.
      Ama star61 arkadaşımız forumda araştırma yapmak yerine adı geçen kuruluşun adını yazmış ve yardım istemiştir o nedenle yardım alamamıştır o arkadaşımız kullandığı modulun adını biliyor ve bu konuda araştırmada yapmış ama yardım alamamış sanırım forumda sizde araştırma yapmışsızınız star61 arkadaşımızın açtığı konuyu görmüşsünüz belki benim verdiğim linkide görmüşsünüzüdür ama star61 arkadaşımızın açtığı konuyu örnek göstererek sıkıştığınız yerde konuyu kilitliyor yada siliyorsunuz diyerek tepki göstermişsiniz konunun neden kapatıldığı bellidir adı geçen kuruluşun adını kullanarak yardım istemiş ve konu kapatılmıştır.

      Yorum

      • bresson
        Junior Member
        • 16-02-2004
        • 118

        #48
        Konu: admin ve yönetici arkadaşlar !!!!!!!

        özkan bey baştaki yazı silinmeme konusu rahat bir ortamda tartışma arzusudur daha önce silinmiş yazım var evet o küçük alıntı cümle gerçegi yansıtıyo bi malı aldınız sizinmi sanıyosunuz aldanmayın bu yanlıştır evet o mal bizimdir ve istedigimizi yaparız o sayfayı tamamen okuyun ybalcık kanuna aykırı oldugunu yazmış böle birşey yoktur buda kişileri yanlış bilgilendirmektir yogun olabilirsiniz ayrıca bin tane msj cvp yazıyo olabilirsiniz ama konuyu dikkatli okumadan talihsiz açıklama yapmayalım zira siz buranın en üst yöneticisisiniz tarafsız ve objektif olmalısınız ve yanlışınızı düzeltmelisiniz . biri sizden yardım talep ettiginde silerim kapatırım konuyu kitliyorum yerine dikkatli okuyup cvp yazınız . kanuna aykırı hiçbirşey yoktur sadece garanti kapsamı dışına çıkar. ricam bu sayfadaki yazıları dikkatli okuyalım saygılar ...

        Yorum

        • ozkandonmez
          Administrator
          • 30-12-2002
          • 47398

          #49
          Konu: admin ve yönetici arkadaşlar !!!!!!!

          @bresson,

          vbulletin e geçtiğimiz sürden beri üyemizsiniz, herzaman yerli platformlarla ilgili yasalara aykırı olan mesajlar forumun güvenliği ve geleceği için silinmekte, görülemes isede bu forumu seven üyelerimiz tarafından bizler uyarılmakta ve gerekeni yapmaktayız.

          İlgili topic yukarıdaki mesajımdada belirttiğim gibi tüketiciyi korumaya yönelik ve zarar görmemesi amacını taşıyan bir mesajdır. Ayrıca hemen o mesajımın üzerinde bir mesajım daha var

          B
          ildiğiniz üzere yerli platformlara ait şeylerle uğraşılmamaktadır, dolayısıyla yerli platforma ait olan modül üzerindede bir çalışma yapılmamaktadır.

          Varsada bizi ilgilendirmemektedir.

          İyi çalışmalar dileklerimle
          Bakınız burada üyeye kibarca söylemişim, bizim ilgi ve bilgi alanımızda olmadığını, neden sonra??? üye bilgi alamayınca kızmaya başlamış.

          Dolayısıyla, siz ister bu forumu takip edin ister etmeyin, kurallar vardır ve bu kurallar çerçevesinde elimizden geldiğince hasbel kader yürütmeye çalışıyoruz, silinen mesajlarınızın içeriğini bilmediğimden neden silindiklerinide söyleyemeyeceğim.


          Sevgiyle kalın...
          Üyelere Özel Konuları Görebilmek İçin Lütfen ÜYE GİRİŞİ Yapınız



          HAYDI IPTV YAPALIM

          TBS 6991 Dual Tuner Dual CI Tv kartı linux sürücü yükleme

          LÜTFEN OKUYUN

          Yorum

          • ybæl©ik
            ADMINISTRATOR
            • 25-01-2003
            • 30775

            #50
            Konu: admin ve yönetici arkadaşlar !!!!!!!

            bresson

            yazınızda Hukuk bilginiz olduğunu belirtmişsiniz ancak benim yazımdan belirli bir kesit alarak yorum yapmışsınız.

            bilirsiniz ki Kanun, maddeler bütünüdür. tek bir maddeyi ele alarak değerlendirmeniz sizi yanlış sonuca götürür.

            burada da yazımın genelini değerlendirmeden bir noktaya takılmanız son derece anlamsız. gerekli herşeyi yazımda belirttim. aynı şeyleri tekrarlamak beni gerçekten sıkıyor. ayrıca başka arkadaşları da meşgul etmiş oluyoruz.

            bu forumda bu şekilde rahatlıkla yazabiliyorsanız, size bu imkanı verenlere ÖNCELİKLE SAYGI DUYMALI VE TEŞEKKÜR ETMELİSİNİZ.

            biz eleştirilere her zaman açığız, belirli bir üslup ve seviye içerisinde. başka bir yerde bu yazıları yazmış olsaydınız çoktan Banlanacağınızı ve yazılarınızın da silineceğini adınız gibi biliyorsunuz.

            eğer burada bazı ısrarcı yaklaşımları, dürüstlükle sergiliyorsanız sorun yok. bazı konuları anlamadığınızı düşüneceğim.

            bakın, şu noktada anlaşalım.

            1- Yerli Digital Platformlar ve dolayısıyla DıGıTURK hakkında yasal sınırlar içerisinde yazmak serbesttir. ( forum kuralları dahilindedir )

            2- cihazın, modülün isminin bilinmesinin veya bilinmemesinin bir anlamı yoktur. bu işin içerisinde olan herkes neyin ne olduğunu çok iyi bilir.

            soru tarzı ne olursa olsun, bu forumda bu konudaki açıklamalara ve yorumlara sıcak bakmıyoruz.

            bu anlamda forumu yada bazı görevlileri itham etmeniz veya hedef almanız gereksiz. size de birşey kazandırmayacaktır.

            beğenen beğenir, forumu takip eder. herşey açık seçik ortada. aradığını bulamayan veya sorusuna cevap alamayanlar da bulacakları yerlere giderler. nette birçok site var. kimseye, bu konuda foruma üye olun diye bir baskı yapmadık. herkes özgürdür. üye olarak zaten kuralları kabul etmiş oluyorsunuz.

            düşünün ki bir ülkenin vatanadaşı olacaksınız, evraklar imzalıyorsunuz, bazı şeyleri kabul ediyorsunuz, iş o ülkede yaşamaya gelince uygulama ile gerçekleri farkettiğinizde isyan ediyorsunuz. bu iş böyle olmaz.

            burada kelimeler ve kelimelere yüklenen anlamlar üzerinde tartışmak bir sonuç getirmez.

            ayrıca siz bu şekilde düşünüyorsunuz diye kimse de sizin gibi düşünmek zorunda değildir. yazılımcı olun, firma sahibi olun ne olursanız olun, değişmez, bu size bir ayrıcalık vermez. sizin düşünceleriniz, yorumunuz sizi bağlar.

            burada bir çok arkadaş Üst Düzeyde Görevlidir. lütfen bu forumu başka yerlerle karıştırmayınız.

            kendinizde, kanunu veya maddeleri eleştirme hakkı görüyormusunuz ?

            belki görebilirsiniz. çünkü herkes kendisine göre yorum yapar. oysa ki kanunlar geneli kapsarlar ve herkese hitap ederler. birkaç kişi mağdur olacak diye genel hükümlerden vazgeçilmez.

            bu anlamada OZMENA Foruma üye olan herkes tüm kuralları kabul etmiş sayılır.

            şimdi herhangi bir Yerli Platformla ilgili belirli bir kesitin yanlışlığını veya doğruluğunu tartışmayalım.

            biz diyoruz ki, konunun uzaktan veya yakından yerli platformlarla ilgisi olduğu anlaşıldığı taktirde buna izin verilmez.

            bunu tartışmanın bir anlamı var mı ?

            Modül, ilgili kuruluşun sattığı ve mülkiyetinin alıcıya geçtiği bir eşyadır. ( kart değil ama )

            ee şimdi bu modül üzerinde herhangi bir şekilde tadilatı konu alan bir yazıya cevap verilmemesi, yorum yapılmaması yada konunun devam etmemesi anlamında yazılan yazıların,

            forumun geleceğini, devamlılığını düşünerek sergilenen bu davranışların hesabını kime soruyorsunuz ki.

            bu forumu bizler kurduk ve tabi ki bizler sahip çıkacağız.

            ve son olarak söylüyorum, bu konular ilgi alanımıza girmiyor. eğer beğenmiyorsanız birçok alternatifiniz var, onları tercih edebilirsiniz.

            burası OZMENA ve çizgimiz de bellidir.

            bu konuda daha fazla yazmak istemiyorum.

            anlaşılması umuduyla

            Yorum

            • bresson
              Junior Member
              • 16-02-2004
              • 118

              #51
              Konu: admin ve yönetici arkadaşlar !!!!!!!

              Originally posted by dispeçer
              Aslında bu konu forumda defalarca işlendi konu açan arkadaşlar daha dikkatli olsalar ve konu açmadan önce forumda biraz araştırma yapsalar bu tür olaylara hiç gerek kalmaz.
              ilk olarak gördüğüm bu mesaj buradan bakabilirsiniz bundan başka mesajlarda var tabiki.
              Ama star61 arkadaşımız forumda araştırma yapmak yerine adı geçen kuruluşun adını yazmış ve yardım istemiştir o nedenle yardım alamamıştır o arkadaşımız kullandığı modulun adını biliyor ve bu konuda araştırmada yapmış ama yardım alamamış sanırım forumda sizde araştırma yapmışsızınız star61 arkadaşımızın açtığı konuyu görmüşsünüz belki benim verdiğim linkide görmüşsünüzüdür ama star61 arkadaşımızın açtığı konuyu örnek göstererek sıkıştığınız yerde konuyu kilitliyor yada siliyorsunuz diyerek tepki göstermişsiniz konunun neden kapatıldığı bellidir adı geçen kuruluşun adını kullanarak yardım istemiş ve konu kapatılmıştır.
              forumda bilinçli arkadaşlarında bulundugunu görmek sevindirdi bakınız bana bir adım yaklaşana bin adım yaklaşırım yukarda verdiginiz linki sarslan arkadaşımızda okur ve hak verir umudundayım burda star 61 arkadaşımızı kanundışı aykırı diye smile_nono böle işaretlerle (ybalcık) kınamak yerine ilgili bölüme link verip yayıncı kuruluşun adını kullanmamasını ricaa etmek buraya uygun tavır olmalıdır . haksızmıyım ? bu forumda bu olay bi iki kere başıma gelmiş ve rahatsız olup bu konuyu ait olan digital sohpet bölümüne taşıyıp burda tartışmanın neresi yanlı ve yanlıştır ??? bu konuda yanlış bilgilendirme yapan kişileri sagduyuya daver eder gereyini yapmalarını rica ederim saygılar ....

              Yorum

              • ozkandonmez
                Administrator
                • 30-12-2002
                • 47398

                #52
                Konu: admin ve yönetici arkadaşlar !!!!!!!

                @bresson,

                Evet arkadaşım bu düzeyli tartışmalara güzel bir örnek olan yukarıda dispecer arkadaşımızın verdiği bir topic var.

                Sizin örnek verdiğiniz topic ile dispecer in örnek verdiği topic arasında ne fark var görebiliyormusunuz , sizinkinde yerli platform adı zikrediliyor, diğerinde ise sadece modül ismi....

                dolayısıyla modül adı konuşulan kısımda soran arkadaş istediği cevapları bulmuş ve teşekür etmiş.

                Olaylar karşısında hareket tarzımız sadece budur, umarım anlaşılmışızdır.

                Sevgilerimle...
                Üyelere Özel Konuları Görebilmek İçin Lütfen ÜYE GİRİŞİ Yapınız



                HAYDI IPTV YAPALIM

                TBS 6991 Dual Tuner Dual CI Tv kartı linux sürücü yükleme

                LÜTFEN OKUYUN

                Yorum

                • bresson
                  Junior Member
                  • 16-02-2004
                  • 118

                  #53
                  Konu: admin ve yönetici arkadaşlar !!!!!!!

                  evet haklısınız ben yanlışım !!! bu forumda böle bir sagduyu bekledigim için hatalıyım .. herkese isteyen istedi yere gidebilir yazmışsınız dikkat edelim halksız krallık olmaz biraz daha uyumlu olmanızı beklerim uzatmayalım demişsiziz ok .... bu arada konu silinmez yada editlenmezde kişiler bilgilenirler umudundayım ... konu benim açımdan kapanmıştır ....saygılar.

                  Yorum

                  • ybæl©ik
                    ADMINISTRATOR
                    • 25-01-2003
                    • 30775

                    #54
                    Konu: admin ve yönetici arkadaşlar !!!!!!!

                    konu gayet açık ve anlaşılır.

                    size yanlış olduğunuz anlamında bir suçlama getirilmiyor. sadece bu forumun benimsediği ilkeler açıklandı o kadar. ( ayrıca topiclerdeki ifade farklılıkları çelişki oluşturuyor )

                    herhangi bir kırgınlığa veya dargınlığa gerek olmadığı aşikar.

                    ve daha önce de belirttim yine belirtiyorum, yazılarımdan sadece belirli bir kesiti alarak kendi yorumunuzu da katarak aktarmayın. yazılarımın bütününü değerlendirin.

                    bu forum üye arkadaşlarımızın da katılımlarıyla bu hale gelmiştir. bunu her zaman dile getirdik.

                    bu forumda bulunamayan yada yasalar gereği müsaade edilmeyen konular için nette birçok yer olduğunun ve araştırılması gerektiğinin belirtilmesini, kendinizce yorumlayarak, üyeleri benimsemediğimiz yada istemediğimiz, üyelere ihtiyacımız olmadığı anlamında düşünmeniz ve aktarmanız da hiç adil ve doğru bir davranış değil.

                    evet uzatmayalım dedim, çünkü aynı şeyleri tekrar edip duruyoruz. kısır bir döngüden sonuç çıkmayacaktır.

                    bu topic elbette silinmeyecek. böyle bir düşüncemiz olsaydı bu ilk başta yapardık.

                    umarım verilmek istenilen mesajlar anlaşılmıştır.

                    teşekkürler.

                    Yorum

                    • ybæl©ik
                      ADMINISTRATOR
                      • 25-01-2003
                      • 30775

                      #55
                      Konu: admin ve yönetici arkadaşlar !!!!!!!

                      ayrıca şunu da belirteyim.

                      sizin de, modül hakkında, temelde anlatmak istediğiniz olay doğrudur. ( olaya giriş ve bazı ifade tarzlarınız uygun olmasa da ) biz aksini iddia etmedik. hiçbir topicte de bunun aksini yazmadık.

                      ancak iş Yerli Digital Platform olduğu taktirde önce de belirttiğim kurallar devreye girmektedir. buna da tahammülümüz yok maalesef.

                      herşeyi açık açık yazamamız beklenemez. konunun daha derine inmemesi için sözkonusu topic veya topiclerde konuyu dağıtıcı, bitirici mesajlar yazmak durumundayız.

                      teşekkürler.

                      Yorum

                      • ozkandonmez
                        Administrator
                        • 30-12-2002
                        • 47398

                        #56
                        Konu: admin ve yönetici arkadaşlar !!!!!!!

                        @bresson,

                        sadece istediğiniz mesajlara cevap veriyorsunuz 52. mesajda konuların özünü açıkladım lütfen okuyunuz
                        Üyelere Özel Konuları Görebilmek İçin Lütfen ÜYE GİRİŞİ Yapınız



                        HAYDI IPTV YAPALIM

                        TBS 6991 Dual Tuner Dual CI Tv kartı linux sürücü yükleme

                        LÜTFEN OKUYUN

                        Yorum

                        • drturgut
                          Member
                          • 16-09-2004
                          • 1562

                          #57
                          Konu: admin ve yönetici arkadaşlar !!!!!!!

                          Originally posted by bresson
                          kanun dünyada her ülke için geçerlidir
                          Yok böyle bir şey arkadaşım ... Her ülkenin kendi kanunları vardır ve kendi ülkesinde onlar geçerlidir.İran ın anayasa sı Türkiye de geçerli değildir.

                          Yorum


                          • #58
                            Konu: admin ve yönetici arkadaşlar !!!!!!!

                            Originally posted by bresson
                            evet haklısınız ben yanlışım !!! bu forumda böle bir sagduyu bekledigim için hatalıyım .. herkese isteyen istedi yere gidebilir yazmışsınız dikkat edelim halksız krallık olmaz biraz daha uyumlu olmanızı beklerim uzatmayalım demişsiziz ok .... bu arada konu silinmez yada editlenmezde kişiler bilgilenirler umudundayım ... konu benim açımdan kapanmıştır ....saygılar.
                            Arkadasim, Turkiye'de daha iyi Uydu Forumu varsa, soyle de birlikte gidelim oraya!!!llove

                            Yorum

                            • MentaL
                              *Security
                              • 01-03-2004
                              • 8134

                              #59
                              Konu: admin ve yönetici arkadaşlar !!!!!!!

                              FORUM KURALARI açık ve netdir üye kayıt işlemleri sırasında zaten bunları kabul etmiş sayılır..
                              bu konuda burada ''CLOSED''

                              Yorum

                              İşlem Yapılıyor
                              X