REDLİNE 13500 mü AT ÇÖPE GİTSİN

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • adigital
    Banned
    • 06-10-2005
    • 74

    #31
    Konu: REDLİNE 13500 mü AT ÇÖPE GİTSİNN

    merhaba redlineteknik,
    1-doğrudur uydudan güncelleme bir vaatti.hadi aksaklık oldu diyelim insanlık hali.ancak şifreli yayınları çözme konusunda diğer cihazlardan artısı olucak denilmişti bana.bugün piyasada 85 ytl ye bile satılan ucuz cihazlar bile redlline 13500 den zaman zaman 20-30 tane fazla şifreli kanal çözüyor.o zaman ne oluyor bana diğer cihazlardan artısı olucak denilen cihazın diğerlerinden eksiği olmuş oldu.

    2-cepten mesaj atıcaktık.yerli bir cep oparatörü ile anlaşma sağlanmak üzere olduğu kısa bir süre sonra cepten mesaj atabileceğimizi söylemişti.ama bu vaatte havada kaldı.

    3-mpeg4 yayınları ise mart 2005 içerinde seyredeceğimiz vaat edilmişti.hemde ayrıca bir aparat veya bir ilave olmadan.şimdi ise işlemcinin değişmesi lazım deniliyor.hepsinden önemlisi mpeg4 yayın diye bir sistemin olmayacağı onun yerine başka sistemlerin gündemde olduğunu görüyorum.

    4-fullxler içinde bir vaatte bulunulmuştu.mart ayı içerisinde fullx lerin 7-8 kanala kadar çıkacağını ve bunlarında mpeg4 yayın yapacağını söylenilmişti.

    5-dünyanın bir numaralı cihazı olduğu dünyaca ünlü bir dergiye konu olduğu söylenmişti.gel gör ki piyasada en ucuz bir markanın yaptığı bir işi dahi yapamayan bir cihaz nasıl oluyorda dünyanın bir numaralı cihazı oluyor.

    6-ayrıca vaatlerin dışında daha evvel de yazdığım gibi cihazın aşırı ısınması ve bu ısınmadan dolayı (zannedersem) içinde ki kondansatörlerden birinin kömürleşmesi,kanal geçişlerin diğer emulu cihazlara nazaran çok daha yavaş olması,cihazın sık sık donması ve kilitlenmesi v.s v.s bir çok sorunların olması.bu problemlerin yani cihazın aşırı ısınması ve buna bağlı sorunların çıkmasınada pek inanmıyorum açıkcası.neden derseniz 13500 kadar küçük iki ayrı cihaz gördüm hiç bir ısınma olayı yoktu bu cihazların.

    işte sayın redline teknik bana bu cihaz ile ilgili olarak vaat edilenler ve benim yaşadığım sorunlar bunlar.sabırla vaatlerin yerine getirilmesini ve sorunların halledilmesini bekledim ve bekliyorum da.şimdi sizler benim için ne yapabilirsiniz?yada genelliyelim 13500 kullanıcıları için neler yapabilirsiniz?bu bahsettiğim vaatler ve sorunları nasıl ve ne zaman hallediceksiniz?

    Yorum

    • redlineteknik
      Junior Member
      • 11-03-2005
      • 228

      #32
      Konu: REDLİNE 13500 mü AT ÇÖPE GİTSİNN

      ---Tekrar merhaba adigital kardeşim sormuş olduğun sorulara sırayla cevap veriyorum

      1-Yukardada dediğim gibi uydudan güncelleme bazı aksaklıklar yüzünden biraz aksadı ama başlıyor kesin
      Sizin bahs etiğiniz hangi kanallar bilmiyorum ama size net söylüyorum siz cihazınıza güncel yazılımları atmamışsınız yoksa türkiyede 1000 dolarada ve 50 dolarada satılan tüm cihazlar aynı sayıda kanal çözer hangi kanal emu sistemiyle kırılmışsa o kanal cihazımızda mevcuttur buyrun adres verin sizinle yüz yüze gürüşelim ve cihazınıza www.esesat.net adresinden son yazılımı atalım ve sizin dediğiniz 85 ytl lik cihaz bizim cihazdan fazla kanal çözerse paranızı iade eder ve cihazı kırıp çöpe atarız size söz

      2-Cepten mesaj olayına gelince fransız cep numarasıyla mesaj atabiliniyor türkiyeden verememizin sebebi yeni yaptığımız günceleme sistemiyle alakalı olduğundan dolayı veremedik yoksa size numarayıda yazayım 0533 488 85 85 nolu numaradan uydudan günceleme başladığında mesaj servisinide bu numaradan aynı anda kulanmaya başlıyacaksınız ve hatta MMS dahi atabileceksiniz

      3-Mpeg 4 yayınına gelince dünyaya yepyeni bir sistem çıkıyor çıkışı tabi biraz sancılı oluyor rahat işler değil bunlar ama şunu kesin bil 2006 yılında yılın olayı MPEG 4 olacak mpeg4 yayını başlıyacak 2006 yılında MPEG 4 sistemi çıkmıyacak diyen kim varsa ve böyle bir sistem hiç çıkmıyacak diyen her kesle bire on bahse varım miktar ne olursa olsun yeterki karşımıza çıkıp bahse girsin
      Biz firma olarak tüm gazte ilanlarımızda ve reklamlarımızda broşürlerimizde hep belirtik cihazımız sadece uyumludur dedik ve alta not bıraktık seçmiş olacağınız kart rice göre değişeceğini şimdi MPEG4 sistemi başladığında cihaz kulanıcılarımız işlemci falan değişmiyecek kim diyorsa yalan söylüyor sadece içindeki kart riç aparatı değişecek onuda minumum kar etmeden cihazımızı kulananlara vereceğiz

      4-Evet fullx ler 7-8 kanala geçecek ama denildiği gibi MPEG 4 yayını başladığı zaman ve MPEG4 kart riçi alıp takan her kulanıcı bu kanallara extra para vermeden seyrede bilecek

      5-Şimdi tele satalite dergisinde cihaz tanıtıldı ama kimse söylemedi dünyanın bir numaralı cihazı olduğunu size kim söylemiş ise yanlış söylemiş isim belirtmemişsiniz ama avrupada isim yapmış bir cihazdır cihazımız ve son olarak tekrar söylüyorum o dediğiniz ucuz cihazların yaptıklarının hepsini yapar ve özerine artı özelikler yapar sizinle yüz yüze test etmeye hazırız yeterki yer ve zaman söyleyin

      6-Evet dediğiniz gibi cihazımızda teknik olarak bazı aksaklıklar var ama siz cihazınızı aldığınız yere verin merkeze tamiri için bir iki günde tamir ederiz ve size iade ederiz o zaman göreceksinizki ısınma olayının azalacağını ve bir daha donma olmayacağını ve hızlanacağını yeterki cihazınız merkeze ulaşsın

      Sizin için ve 13500 kulanan tüm kulanıcılar için yukarıda yaptığım tüm açıklamalar geçerlidir eğer yazdıklarımızı yapmazsak her zaman yakamızdan tutup bizden hesap sorabilirsiniz umarım sizi aydınlata bilmişimdir kafanızda takılan başka bir soru varsa buyrun sorabilirsiniz sevgilerle selamlar
      Son düzenleme redlineteknik; 22-10-2005, 17:55.

      Yorum

      • nickimnolcak
        Junior Member
        • 24-08-2005
        • 91

        #33
        Konu: REDLİNE 13500 mü AT ÇÖPE GİTSİNN

        sunny ile basketbol kanalaı çözülürken biz hala çözemiyoruz....örnekse örnek!!

        Yorum

        • turboxx
          Junior Member
          • 20-02-2005
          • 15

          #34
          Konu: REDLİNE 13500 mü AT ÇÖPE GİTSİNN

          Arkadaşlar şu an sadece gülümsüyorum.

          Hani bir söz vardır ''delinin biri kuyuya bir taş atmış 40 akıllı çıkaramamış'' derler. İşin açıkçası bu kadar sorunun ve Redline konusunda ağlayanların sayısının bu kadar oldugunu bilseydim konu başlığını ''REDLİNE 13500 mü AT ÇÖPE GİTSİNN'' şeklinde yazmazdım.
          Gelelim soruna:
          Ben 13500 cihazımı Redline Teknik Serv. gönderdim. Sonuç:

          1-Isınma sorunu %100 giderildi. Bunu derken gayet ciddiyim. Kesinlikle ısınma yapmıyor cihaz.

          2-Isınma sorunu giderilen cihaz TV ilkkez açıldığında ısınana kadar acayip bir parazit yapıyor zannedersinizki TV patlayacak.

          3-Sağolsun Redline çalışanları cihaza yeni program yükleyip öyle gönderdiler. **** five i çekmeyen cihaz. Hatta aldığım bayii tarafından da **** five i açmaz denen cihaz nasıl olduysa 1 haftalığına **** five i açtı. Ama şimdi yine yokk.

          4-Şimdi ben de korkumdan, bari mevcut kanallara bişeycik olmasın hem cihazı bir daha İstanbullara gönderip 1 hafta yoksun kalmamayım diye hiçbir yerini kurcalamıyorum. Zaten kumandadan başka kurcalanacak bişeyide yok ya. Pardon ön paneldeki tuşlara korkmadan basıyorum nasıl olsa çalışmıyor diye : ) : )

          5-Herşeye rağmen Redline yetkililerine tşk. ederim. Beş kuruş vermeden Teknik serv. sağlayıp cihazın ısınma sorununu giderdiler.

          Gönül isterdi ki ben kullandığım cihazla övünüp gurur duyayım hatta tavsiye edeyim. Ama maalesef...
          Son düzenleme turboxx; 22-10-2005, 21:53.

          Yorum

          • ozkandonmez
            Administrator
            • 30-12-2002
            • 47398

            #35
            Konu: REDLİNE 13500 mü AT ÇÖPE GİTSİNN

            redlineteknik in açıklamalarını dikkatlice okuyunuz lütfen
            Üyelere Özel Konuları Görebilmek İçin Lütfen ÜYE GİRİŞİ Yapınız



            HAYDI IPTV YAPALIM

            TBS 6991 Dual Tuner Dual CI Tv kartı linux sürücü yükleme

            LÜTFEN OKUYUN

            Yorum

            • adigital
              Banned
              • 06-10-2005
              • 74

              #36
              Konu: REDLİNE 13500 mü AT ÇÖPE GİTSİNN

              sayın redline teknik açıklamalarınız için teşekkür ederim.anladığım kadarıyla bu cihaz giderilemeyen sorunlar ve problemler yüzünden sizin bayağı başınızı ağrıtmış ve ağrıtmaya devam ediyor.neyse biz bu cihazı almakla siz de yurtdışından getirtmekle hata ettiniz.neyse ben cihazı size göndericem bir elden geçsin ama bana iade hakkımı kullandırırsanız ben yine de cihazı iade edip paramı geri almak istiyorum.
              bu arada aklıma gelmişken bizim 13500 ler art paketini ve cyrf+ kanallarını açmazken 85 ytl lik cihaz tabir doğruysa çatır çatır açtı.13500 zannedersem 1-2 ay sonra açmaya başlamıştı.zaten o zaman da cyrf+ lar gitmişti.ayrıca yukarıda bir arkadaş bahsetmiş açılmayan başka kanallarda var.uzun lafın kısası allah bu cihazı hem satanların hemde alanların yardımcısı olsun.

              Yorum

              • powerx
                Junior Member
                • 13-12-2004
                • 371

                #37
                Konu: REDLİNE 13500 mü AT ÇÖPE GİTSİNN

                Boart una pervaneli fan takılan tek ve ilk receiver.Yani baska diyecek baska birseyler bulamıyorum.

                Yorum

                • gececii
                  Junior Member
                  • 27-09-2005
                  • 17

                  #38
                  Konu: REDLİNE 13500 mü AT ÇÖPE GİTSİNN

                  Bende 14500 ün ne yaptıysam USB sinden verim alamadım. Bir sürü bilgisayar bir sürü usb çeşidi hatta ve hatta şu anda usb 1.0 bulunmuyor anakartlarda onu bile buldum denedim.. Usb 1.0, 1.1, 2.0... 3 değişik bilgisayar onboard ekran kartından tutun, s3 ekran kartı, nvidia kart (neotionun sitesindeki patch e kadar yükledim) lnb ler değişti swich değişti olmuyor kardeşim olmuyor.. Burda modlardan bir arkadaş sağolsun yardımcı olmaya çalıştı ama olmadı servise götürmemi tavsiye etti sağolsun varolsun kalsın.
                  Bir kere başka bir sebepten servise gitti zaten bir daha servise yollamak istemiyorum...

                  Tabiki diğer sorunlar uydu güncelleme, mpeg4 vardı yoktu, full-x ler (..umrumda olmasada... verilen söz sözdür, şimdide mpeg4 kartı alacakmışız FULL-X ler için bunada cevap olarak redline yetkilileri eminim %100 şöyle diyecek "BİZ 2010 YILINA KADAR İZLENİR DEDİK AMA MPEG4 SİSTEMİNE GEÇMEYECEK, KART ALMAYACAKSINIZ DEMEDİKKİ"...) vs.vs.vs. yetişir kardeşim..

                  Size Allah hayırlı işler versin.

                  Ben bu makinayı satamıyorumda 340 ytl ye aldık internetten şimdi satmaya kalksam kaça satacam satarken adama hangi özelliğini söyleyecem ? Uydudan güncellenir ama bekleyecen redlinenin lütufda bulunmasını, full x ler çalışır ama kart alacan redlineden mpeg 4 kartı, marka vermek istemiyorum 110 ytl ye alınmış bir uydu cihazının bile kanal geçişleri daha hızlı gözümle gördüm ne diyecem o adama üste 30 verde sana bunu veremde daha hızlı açmı kanalı, yada usb si var ama bi kanalda düzgün bi kanalda bozuk kayıt eder idare edecenmi ....

                  Bundan sonraki alacağım ilk uydu cihazını bizzat gözümle görecem bütün fonksiyonlarının tam çalışacağı konusunda yazılı bir garanti verecek satıcı sonra cihaz alacam.

                  Redlinela buraya kadardı

                  .
                  Son düzenleme gececii; 24-10-2005, 01:51.

                  Yorum

                  • nickimnolcak
                    Junior Member
                    • 24-08-2005
                    • 91

                    #39
                    Konu: REDLİNE 13500 mü AT ÇÖPE GİTSİNN

                    Originally posted by gececii
                    Bende 14500 ün ne yaptıysam USB sinden verim alamadım. Bir sürü bilgisayar bir sürü usb çeşidi hatta ve hatta şu anda usb 1.0 bulunmuyor anakartlarda onu bile buldum denedim.. Usb 1.0, 1.1, 2.0... 3 değişik bilgisayar onboard ekran kartından tutun, s3 ekran kartı, nvidia kart (neotionun sitesindeki patch e kadar yükledim) lnb ler değişti swich değişti olmuyor kardeşim olmuyor.. Burda modlardan bir arkadaş sağolsun yardımcı olmaya çalıştı ama olmadı servise götürmemi tavsiye etti sağolsun varolsun kalsın.
                    Bir kere başka bir sebepten servise gitti zaten bir daha servise yollamak istemiyorum...

                    Tabiki diğer sorunlar uydu güncelleme, mpeg4 vardı yoktu, full-x ler (..umrumda olmasada... verilen söz sözdür, şimdide mpeg4 kartı alacakmışız FULL-X ler için bunada cevap olarak redline yetkilileri eminim %100 şöyle diyecek "BİZ 2010 YILINA KADAR İZLENİR DEDİK AMA MPEG4 SİSTEMİNE GEÇMEYECEK, KART ALMAYACAKSINIZ DEMEDİKKİ"...) vs.vs.vs. yetişir kardeşim..

                    Size Allah hayırlı işler versin.

                    Ben bu makinayı satamıyorumda 340 ytl ye aldık internetten şimdi satmaya kalksam kaça satacam satarken adama hangi özelliğini söyleyecem ? Uydudan güncellenir ama bekleyecen redlinenin lütufda bulunmasını, full x ler çalışır ama kart alacan redlineden mpeg 4 kartı, marka vermek istemiyorum 110 ytl ye alınmış bir uydu cihazının bile kanal geçişleri daha hızlı gözümle gördüm ne diyecem o adama üste 30 verde sana bunu veremde daha hızlı açmı kanalı ..

                    Bundan sonraki alacağım ilk uydu cihazını bizzat gözümle görecem bütün fonksiyonlarının tam çalışacağı konusunda yazılı bir garanti verecek satıcı sonra cihaz alacam.

                    Redlinela buraya kadardı

                    .
                    yazdığın herşeye bende imza atarım!!!

                    Yorum

                    • ybæl©ik
                      ADMINISTRATOR
                      • 25-01-2003
                      • 30775

                      #40
                      Konu: REDLİNE 13500 mü AT ÇÖPE GİTSİNN

                      bütün fonksiyonlarının tam çalışacağı konusunda yazılı bir garanti verecek satıcı sonra cihaz alacam.
                      bu garantiyi hangi satıcı verecek arkadaşım. bulursanız bizi de bilgilendirirseniz, diğer arkadaşlara da faydalı olacaktır, alışverişlerinde.

                      ayrıca garantileri satıcılar değil üretici/ithalatçılar verir.

                      Yorum

                      • adigital
                        Banned
                        • 06-10-2005
                        • 74

                        #41
                        Konu: REDLİNE 13500 mü AT ÇÖPE GİTSİNN

                        sayın ybalcik,
                        mesele garanti meselesi değil.belki arkadaşımız bu tabiri mecazi bir anlamda kullandı tam bilemiyorum ama ortada bir gerçek var.onu da görüyorsunuz.sıkıntılı kullanıcılar,çözüm bekleyen problemler.bende 85 ytl lik cihazın kanal geçişlerinin 13500 den daha hızlı çalıştığını ayrıca bir çok özelliği ile 13500 önüne geçtiğini gördüm.hiç bir ısınma,kilitlenme sorunu yok.yazılımları gayet hızlı çıkartıyorlar.13500 verdiğim parayla üç tane bu cihazdan alabilirdim.ama dedim ya reklamlara ve redlinenin biraz abartmasına kandım.

                        Yorum

                        • redlineteknik
                          Junior Member
                          • 11-03-2005
                          • 228

                          #42
                          Konu: REDLİNE 13500 mü AT ÇÖPE GİTSİNN

                          Originally posted by turboxx
                          Arkadaşlar şu an sadece gülümsüyorum.

                          Hani bir söz vardır ''delinin biri kuyuya bir taş atmış 40 akıllı çıkaramamış'' derler. İşin açıkçası bu kadar sorunun ve Redline konusunda ağlayanların sayısının bu kadar oldugunu bilseydim konu başlığını ''REDLİNE 13500 mü AT ÇÖPE GİTSİNN'' şeklinde yazmazdım.
                          Gelelim soruna:
                          Ben 13500 cihazımı Redline Teknik Serv. gönderdim. Sonuç:

                          1-Isınma sorunu %100 giderildi. Bunu derken gayet ciddiyim. Kesinlikle ısınma yapmıyor cihaz.

                          2-Isınma sorunu giderilen cihaz TV ilkkez açıldığında ısınana kadar acayip bir parazit yapıyor zannedersinizki TV patlayacak.

                          3-Sağolsun Redline çalışanları cihaza yeni program yükleyip öyle gönderdiler. **** five i çekmeyen cihaz. Hatta aldığım bayii tarafından da **** five i açmaz denen cihaz nasıl olduysa 1 haftalığına **** five i açtı. Ama şimdi yine yokk.

                          4-Şimdi ben de korkumdan, bari mevcut kanallara bişeycik olmasın hem cihazı bir daha İstanbullara gönderip 1 hafta yoksun kalmamayım diye hiçbir yerini kurcalamıyorum. Zaten kumandadan başka kurcalanacak bişeyide yok ya. Pardon ön paneldeki tuşlara korkmadan basıyorum nasıl olsa çalışmıyor diye : ) : )

                          5-Herşeye rağmen Redline yetkililerine tşk. ederim. Beş kuruş vermeden Teknik serv. sağlayıp cihazın ısınma sorununu giderdiler.

                          Gönül isterdi ki ben kullandığım cihazla övünüp gurur duyayım hatta tavsiye edeyim. Ama maalesef...

                          ----Merhabalar sevgili kardeşim neden yazdıklarıma güldüğünüzü anlayamadım yaptığım bir maskaralık var ise söylede bizde bir daha böyle maskaralık yapmıyalım
                          Öncelikle cihazınız ilk açıldığında eğer parazit yapıyorsa scartını kontrol et ve televizyonundada sorun olabilir cihazımızı başka bir televizyonda test et ve eğer problem devam ederse tekrar bize yolla özerine sorununu yaz birde biz bakalım
                          Firmamız prensib icabı şifreli türk kanallarını vermiyoruz ama bahs etiğiniz kanalın key bölümüne gelirseniz ve özerinde ufak bir değişiklik yaparsanız açılır eğer başaramazsanız 0212 243 33 23 nolu telefonu arayın arkadaşlarımızla beraber yapınız
                          Hiç merak etmeyin cihazı kurcalayın bir sorun olmaz

                          Yorum

                          • redlineteknik
                            Junior Member
                            • 11-03-2005
                            • 228

                            #43
                            Konu: REDLİNE 13500 mü AT ÇÖPE GİTSİNN

                            Originally posted by gececii
                            Bende 14500 ün ne yaptıysam USB sinden verim alamadım. Bir sürü bilgisayar bir sürü usb çeşidi hatta ve hatta şu anda usb 1.0 bulunmuyor anakartlarda onu bile buldum denedim.. Usb 1.0, 1.1, 2.0... 3 değişik bilgisayar onboard ekran kartından tutun, s3 ekran kartı, nvidia kart (neotionun sitesindeki patch e kadar yükledim) lnb ler değişti swich değişti olmuyor kardeşim olmuyor.. Burda modlardan bir arkadaş sağolsun yardımcı olmaya çalıştı ama olmadı servise götürmemi tavsiye etti sağolsun varolsun kalsın.
                            Bir kere başka bir sebepten servise gitti zaten bir daha servise yollamak istemiyorum...

                            Tabiki diğer sorunlar uydu güncelleme, mpeg4 vardı yoktu, full-x ler (..umrumda olmasada... verilen söz sözdür, şimdide mpeg4 kartı alacakmışız FULL-X ler için bunada cevap olarak redline yetkilileri eminim %100 şöyle diyecek "BİZ 2010 YILINA KADAR İZLENİR DEDİK AMA MPEG4 SİSTEMİNE GEÇMEYECEK, KART ALMAYACAKSINIZ DEMEDİKKİ"...) vs.vs.vs. yetişir kardeşim..

                            Size Allah hayırlı işler versin.

                            Ben bu makinayı satamıyorumda 340 ytl ye aldık internetten şimdi satmaya kalksam kaça satacam satarken adama hangi özelliğini söyleyecem ? Uydudan güncellenir ama bekleyecen redlinenin lütufda bulunmasını, full x ler çalışır ama kart alacan redlineden mpeg 4 kartı, marka vermek istemiyorum 110 ytl ye alınmış bir uydu cihazının bile kanal geçişleri daha hızlı gözümle gördüm ne diyecem o adama üste 30 verde sana bunu veremde daha hızlı açmı kanalı, yada usb si var ama bi kanalda düzgün bi kanalda bozuk kayıt eder idare edecenmi ....

                            Bundan sonraki alacağım ilk uydu cihazını bizzat gözümle görecem bütün fonksiyonlarının tam çalışacağı konusunda yazılı bir garanti verecek satıcı sonra cihaz alacam.

                            Redlinela buraya kadardı

                            .
                            ---Merhabalar fullx 1-2-3 kanallarını cihazımızı alan herkes 2010 yılına kadar hiç bir ücret vermeden seyredebilecek çönkü onlar yine MPEG2 sistemiyle yayın yapmaya devam edecek

                            Yorum

                            • adigital
                              Banned
                              • 06-10-2005
                              • 74

                              #44
                              Konu: REDLİNE 13500 mü AT ÇÖPE GİTSİNN

                              sayın redlineteknik,
                              bir önceki yazılarımda birinde iade hakkımı kullanıp kullanamayacağımı sormuştum.bu konuyla ilgili cevabımınızı verirseniz beni 13500 ü ilk aldığım gün kadar mutlu edersiniz.

                              Yorum

                              • turboxx
                                Junior Member
                                • 20-02-2005
                                • 15

                                #45
                                Konu: REDLİNE 13500 mü AT ÇÖPE GİTSİNN

                                Originally posted by redlineteknik
                                ----Merhabalar sevgili kardeşim neden yazdıklarıma güldüğünüzü anlayamadım yaptığım bir maskaralık var ise söylede bizde bir daha böyle maskaralık yapmıyalım
                                Öncelikle cihazınız ilk açıldığında eğer parazit yapıyorsa scartını kontrol et ve televizyonundada sorun olabilir cihazımızı başka bir televizyonda test et ve eğer problem devam ederse tekrar bize yolla özerine sorununu yaz birde biz bakalım
                                Firmamız prensib icabı şifreli türk kanallarını vermiyoruz ama bahs etiğiniz kanalın key bölümüne gelirseniz ve özerinde ufak bir değişiklik yaparsanız açılır eğer başaramazsanız 0212 243 33 23 nolu telefonu arayın arkadaşlarımızla beraber yapınız
                                Hiç merak etmeyin cihazı kurcalayın bir sorun olmaz
                                Sayın Redlineteknik,
                                Gülme nedenimi yazmıştım ama oldukça ince bir dil uslubu kullanmış olsam gerek galiba yanlış anlaşılmalara neden oldu.
                                Benim gülmem ne size (şahsınıza) ne Redline a ne de birbaşka arkadaşa gülmemin nedeni şudur ki, açılan bu konuya yazılanların nereden nerelere ulaştığıdır.
                                Gülüyorum çünkü, tek sorun bende degilmiş. Gülüyorum çünkü, bir sorunu yazışırken bir başka sorun ortaya çıkıyor. Evet ben bu hallerimize gülüyorum degilse kimseye bir nedenden dolayı alaycı gülmem söz konusu değildir sakın gülmelerim yanlış anlaşılmasın.

                                Yorum

                                İşlem Yapılıyor
                                X