televizyon bozan uydu

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • ybæl©ik
    ADMINISTRATOR
    • 25-01-2003
    • 30775

    #31
    Konu: televizyon bozan uydu

    ya bunu defalarca söyledik.

    cihazınızdaki arızalar için Teknik Servise başvurun, yeterli gelmiyorsa firmaya gönderin. firma yetkilileri de bu konuda anlayışlılar.

    ama görüyorsunuz ki, bu konuda hiçbir şey yapmadan sadece yazılıyor, çiziliyor. bunda kasıt aranmaz da ne yapılır.

    firma yetkilileri açıklama yapıyor, neymiş efendim yeterli tatmin edici değilmiş. ee peki derdiniz, amacınız ne. kimi muhatap alacaksınız.

    ne yapılması gerekiyor. evinize kadar gelinip sorunlarınıza çözüm mü bulunacak.

    eleştirilir, yorum yapılır ama bu şekilde amaçsızca değil.

    amaç nedir sorunlara çözüm bulmaksa hepimiz yolunu gösteriyoruz ama bunları okuyan yok. bazılarının işine gelmiyor ve halen bildiklerine gidiyorlar. kendi amaçları için taşlamaya devam ediyorlar.

    biraz elinizi vicdanınıza koyun ve ona göre yazın çizin.

    tüm açıklamalara rağmen insanların sabırlarını zorlamayın. herşeyin bir ölçüsü vardır.

    madem Haklı olduğunuzu düşünüyorsunuz, size gösterdiğim yasal yollara başvurunuz.

    artık bu gereksiz yazıların yazılmamasını diliyorum.

    Yorum

    • outlander
      Junior Member
      • 17-05-2005
      • 279

      #32
      Konu: televizyon bozan uydu

      bende ilk aldığım zaman izmirde yetkili servis beni tatmin etmediği için ist. merkezi aradım. ilgilendiler ve çok samimi idiler. zaten o samimiyeti sezmesem bu kadar beklemezdim. bence firma iyi niyetli ha ellerinden gelri gelmez ayrı konu. ama ben şunada inanıyorum redline firması bu uydu güncellemesi için uğraşıyor ama çözmüş değil uğraşıyor, bence bu firma uğraşır çözemesede açıkça derki çözemiyoruz der. bence o kadarının yapacak kadar da dürüstler. çünkü hiç bir şey gizli kalmaz mutlaka ortaya çıkar. saygılar ve herkese hayırlı bayramlar.

      Yorum

      • adigital
        Banned
        • 06-10-2005
        • 74

        #33
        Konu: televizyon bozan uydu

        sayın redliteknik,
        bu size son yazışım zaten.üslubunuza lütfen dikkat edin.ben kullanıcıyım sıkıntılarım var çözüm bekliyorum.benim sorularım karşısında hemen böyle tepki vericeksen hele hele hemsuçlu hemde güçlü misali davranıcaksan bize sen bu ticareti yapma kardeşim.insan psikolojisi diye bir şey vardır anladın mı?hemen kasıt arama mekanizmanız çalışmaya başlıyor konu başka yerlere çekiliyor.işinize gelmiyor değilmi???

        ayrıca sayın özkandönmez,
        yanlış anlaşılma olmasın size isterseniz tel numaramı vereyim görüşelim.yazdığınız yazıyı üstüme alınmıyorum ama bana ithafen yazılmış bir yazı olarak görüyor ve sizin içinde üzülüyorum.halen sizde yok karalama falan mantığını bırakamamışsınız.aylardır mağduruz dedik yazı yazdık bakıyorumda redline yetkililerinden daha çok admin ve mod arkadaşlar öne çıkıyor.aman firmaya laf gelmesin diyorsunuz.birazda biz kullanıcılar için de aynı şeyi yapsanız da biz kullanıcıların birazda takdirini alsanız fena mı?dedim ya isterseniz tel umaramı vereyi bizzat görüşelim.siz de görüceksiniz ben bir kullanıcıyım hemde mağdur bir kullanıcı ne bir satıcı ne de firma karalamaya çalışan birisi.

        ve de ayrıca redline çalışanları ile de görüştüm daha evvel.onların bu konuda ellerinden geleni yaptıkarını bende biliyorum.onlara bir dediğim yok ben sadece bana ne vaatlerle satılan cihazın vaatlerini yerine getirilmesini istiyorum.cihazdan altın yumurtlamasını tabiki beklemiyoruz tabi ki o kadar geri zekalı değiliz ama redline satıcısı neredeyse altın yumurtlamayı bile bize vaat edicekti ki bu da onun zeka seviyesini gösteriyor...

        Yorum

        • ozkandonmez
          Administrator
          • 30-12-2002
          • 47398

          #34
          Konu: televizyon bozan uydu

          Sn. adigital,

          Kimsenin bir şey üzerine alındığı yok ve sizde üzerinize alınmayınız, satıcının vaat ettikleri ile şirketin vaat ettiklerini birbirine karıştırmayınız, redlineteknik üzerine basa basa son çare olarak cihazınızı bize ginderin demesine rağmen siz halen başka kulvarda yürümeye devam ediyorsunuz...

          Benim yazımı üzerine alınacak kişiler bellidir, onlar kendisini bilir...netice itibari ile ürünleri ile bu kadar yakından ilgilenen bir kaç firmadan biridir redline, bunu lütfen kötüye kullanıp yıpratmayalım, bir akıllıya 40 yıl deli desen deli olur değilmi???
          Üyelere Özel Konuları Görebilmek İçin Lütfen ÜYE GİRİŞİ Yapınız



          HAYDI IPTV YAPALIM

          TBS 6991 Dual Tuner Dual CI Tv kartı linux sürücü yükleme

          LÜTFEN OKUYUN

          Yorum

          • Evran
            Member
            • 27-05-2004
            • 1372

            #35
            Konu: televizyon bozan uydu

            Originally posted by adigital
            sadece bana ne vaatlerle satılan cihazın vaatlerini yerine getirilmesini istiyorum.cihazdan altın yumurtlamasını tabiki beklemiyoruz tabi ki o kadar geri zekalı değiliz ama redline satıcısı neredeyse altın yumurtlamayı bile bize vaat edicekti ki bu da onun zeka seviyesini gösteriyor...
            Sayın adigital Size ürünü satan bayi,esnaf her kimse sanırım size olmadık vaatlerde bulunmuş dediginiz gibi Bu ürünü satan kişi tabiri caizse size esnaf agzı yapmış ve sizde buna istinaden Firmanın bilgisi dahilinde olmadan verilen vaatlerin hesabını soruyorsunuz.Mutlaka redline firmasına ürünü yolladıgınız komle testten gecirip gerekirse yenisini size geri göndereceklerdir.Bunu unutmayın sadece redline degil başka firmalarda aynı yaklaşımı sergiler hiç bir firma bir hatalı ürün yüzünden dolayı ismini kötülemez,iyi çalışmalar dilerim

            Yorum

            • adigital
              Banned
              • 06-10-2005
              • 74

              #36
              Konu: televizyon bozan uydu

              işte esas sorunda burada zaten.ben cihazı redlineden aldım.yani bayi falan değil......

              Yorum

              • sirzadozgunes
                Member
                • 03-02-2005
                • 724

                #37
                Konu: televizyon bozan uydu

                Originally posted by adigital
                işte esas sorunda burada zaten.ben cihazı redlineden aldım.yani bayi falan değil......
                arkadaşım daha önceki mesajında cihazını redline'nın ana bayisinden aldığınızı şimdi ise redline'dan aldığınızı söylüyorsunuz. bu ne çelişki şimdi.
                ayrıca kardeşim bu vaatler de nedir? teker teker açıklayında biz de bilelim. ona göre ne diyeceğimizi de bilelim...
                saygılar...

                Yorum

                • adigital
                  Banned
                  • 06-10-2005
                  • 74

                  #38
                  Konu: televizyon bozan uydu

                  sayın sirza bey,
                  redlinenin fabrika satış mağazasından aldım.bunun altında illaki birşey aramaya gerek yok.burada birilerinin yaptığı gibi kimseyi aldatmıyorum.istersen sana tam adresinide verebilirim.fabrika satış mağazası nedemektir sayın sirza bey bir açıklayın isterseniz???

                  ayrıca bize redline tarafından verilen vaatler ve sözler ile ilgili redline topiğini iyice okursan benim yazdıklarımı ve diğer kullanıcıların ortak sorunlarını görebilirsin.

                  Yorum

                  İşlem Yapılıyor
                  X