Yazilim Yuklemek vs Key Girmek

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • ywz81
    Junior Member
    • 02-09-2005
    • 42

    Yazilim Yuklemek vs Key Girmek

    merhabalar;
    forumunuzla bir kac gundur didisiyorum. daha once de bir kac gun didismistim. darilmayin ama, yeni baslayanlar icin hayli karmasik. dolayisiyla bu "yeni baslayanlar" forumu biraz daha gelistirilse cok iyi olur. mesela, hangi cihazlara nasil key girilecegini anlatan bir bolum olsa. vesaire vesaire.. ama sunu da soylemeliyim ki, konunun zir cahili olarak kafami patlatmak pahasina da olsa bazi seyleri yakaladim ve yaptim. herkese tesekkurler.

    ben sunu merak ediyorum: kanallarin keylerini elle tek tek girmekle bir uyducuda yazilim yukletmek arasinda bir fark var mi? zahmet ve maddiyat kismini biliyorum. ama soyle bir sey var mi mesela: x kanalini key ile izlersin, yazilimla izleyemezsin; y kanalini yazilimla izlersin, key ile izleyemezsin.

    bir de, bu yazilim yukletme isine ne kadar odersek kazik yememis oluruz. yazilim yukleyen uyducular o esnada elektrik kesintisi vs den kaynaklanabikecek sorunlarda bize yamuk yaparlar mi? falan filan.. bilen bir arkadas bu iki yontemi soyle guzelce aciklayarak karsilastirabilirse cok makbule gecer.

    simdiden tesekkurler...
  • ozkandonmez
    Administrator
    • 30-12-2002
    • 47398

    #2
    Konu: Yazilim Yuklemek vs Key Girmek

    kanallarin keylerini elle tek tek girmekle bir uyducuda yazilim yukletmek arasinda bir fark var mi?
    Arkadaşım , şayet uydu işini hobi olarak görüyorsan evde keyleri elle girersen yayının çözülmesi ile ilgili bir iş yaptığın için hobi kapsamına girerki bizim buradaki işimiz sadece hobi, bilen birine yükletirsen hobi liği kalırmı işin.

    ama soyle bir sey var mi mesela: x kanalini key ile izlersin, yazilimla izleyemezsin; y kanalini yazilimla izlersin, key ile izleyemezsin.
    Şifreleme sistemlerinde farklı keyler ve olaylar vardır, doğrudur bazı kanallarda keyler değiştiğinde elle girersiniz keyleri izlersiniz, bazılarında mesela aes keyler değiştiğinde (bazı cihazlarda bu key için giriş yaptılar) cihazınızda aes key girişi yoksa fixlenmiş yazılımı cihazınıza yüklemeniz gerekir.

    Evinizde bilgisayarınız olduğuna göre bu işi siz öğrenin ve para vermeyin, hobinizi yaşayın, elektrik kesintilerinde malesef bazı cihazların flaşları zarar görebiliyor.
    Üyelere Özel Konuları Görebilmek İçin Lütfen ÜYE GİRİŞİ Yapınız



    HAYDI IPTV YAPALIM

    TBS 6991 Dual Tuner Dual CI Tv kartı linux sürücü yükleme

    LÜTFEN OKUYUN

    Yorum

    İşlem Yapılıyor
    X