9400cı hispadaki tvcabo ve d+lar

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • gmteknik
    Banned
    • 17-07-2004
    • 6887

    #16
    Konu: 9400cı hispadaki tvcabo ve d+lar

    Originally posted by as13
    Selam Sefilga,




    Öncelikle belirtmeliyim ki benim amacım forum sayfalarını gereksiz yere meşgul etmek değildir. Birkaç değişik sayfaya aynı mesajı göndermemdeki amaç sevdiğim bir kanalı yeniden izleyebilmek içindi. Bu konuda daha öncede mesaj yazdım fakat tam olarak yeterli bir cevap alamadım.
    Forum kurallarını tam olarak okumadım. Mesajımda hatalı olan ne idi tam bilmiyorum ama tahminim kanal ismi vermem olabilir mi bilemiyorum. Göndermiş olduğunuz mesajda uyarı yerine uymadığım kuralı yazmış olsa idiniz bilebilirdim. Dediğim gibi benim amacım sizlere rahatsızlık vermek değil. Art niyetli biri olsam farklı niklerle üye olur ve sizleri rahatsız ederdim.
    Benim amacım sevdiğim bir kanalı yeniden izleyebilmekti. Ayrıca bu forum sayfası ve sizler, benim gibi bu konuda fazla bilgisi olmayan kişilere yardım için kurulmadı mı? Problem kanal isminde ise problemimi kanal ismini yazmadan nasıl anlatacağımı bilmediğim için bu mesajı yazdım.
    Size de küçük bir eleştirim var. Bazı sorularımıza “gerekli bilgiler imzamda mevcut” veya falan sayfada yazıyor gibi cevaplar veriyorsunuz. Ben zaten o sayfaları yüzlerce kez okuyorum. Fakat problemime yeterli bir cevap alamadığım için bu soruları soruyorum. Kusura bakmayım ama “gerekli bilgiler imzamda mevcut” yeterli ve açıklayıcı bir cevap değil.
    Sizin değerli çalışmalarınız sonucu cihazımı tf 3000 cı pro dan gm 9400 cı ya çevirdim ve güncelledim. Bu konularda daha önce bir bilgim yoktu. Bu konudaki çalışmalarınızı takdir ediyor ve teşekkürlerimi sunuyorum.
    Yinede bilmeden forum kurallarına aykırı bir davranışım oldu ise özür.

    Not: yazmış olduğum soru hakkında hala yeterli bir cevap almış değilim. İyi çalışmalar.
    Yerli kanallar forum kuralları gereği yasaktır....

    Bana PM yolu ile msn adresini yazarsan sana forum sışında yardımcı olurum...

    Yorum

    İşlem Yapılıyor
    X