joy fm ilk teklif yapıldı

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • ikdam
    Member
    • 28-01-2005
    • 644

    joy fm ilk teklif yapıldı

    Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) satışa çıkardığı Joy FM'e tek teklifi Kanada'lı Canwest firmasının da ortak olduğu Galata Televizyon ve Radyo Yayıncılığı Ticaret A.Ş. verdi.

    3 milyon 200 bin dolarlık teklif, TMSF Fon Kurulu tarafından değerlendirilecek. Fon Kurulu'nun olumlu karar vermesi durumunda, Joy FM Galata Televizyon ve Radyo Yayıncılığı Ticaret A.Ş'ye devredilecek.

    Uzan Grubu mal varlıkları içerisinde yer alan Star Medya Grubu'ndan Joy FM için bugün ihaleye çıkıldı. TMSF Merkezi'nde yapılan ihaleye tak firma katıldı. JOY FM ticari ve iktisadi bütünlüğü ihalesi için, şirket yetkililerinden daha önce kapalı zarf yöntemiyle teklif alındı. Sadece bir tek isim bulunan şeffaf kutu elektrikli testere ile kesildi ve teklif çıkartıldı.

    Satış Komisyonu tarafından açıklanan tek teklifi Galata Televizyon ve Radyo Yayıncılığı Ticaret A.Ş. 3 milyon 200 bin dolarla verdi. İhale, komisyonunun bu fiyat üzerinden artırım yapılıp yapılmayacağını sormasının üzerine, Galata Televizyon ve Radyo Yayıncılığı Ticaret A.Ş. yetkilileri fiyatı yükseltmeyeceklerini açıkladı. Muhammen bedeli 4 milyon 400 bin dolar olan Joy FM, 3 milyon 200 bin dolar teklifle Kanadalı Canwest, Global Holding ve Turkon şirketlerinin ortaklığında kurulan Galata Televizyon ve Radyo Yayıncılığı Ticaret A.Ş. tarafından en yüksek teklif olarak verilmiş oldu. Verilen teklif, TMSF Fon Kurulu tarafından değerlendirilecek.
İşlem Yapılıyor
X