REDLİGHT İTALİA VE REDLİGHT ULTRA AÇIK

Kapat
Konu Kapalı.
X
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • ybæl©ik
    ADMINISTRATOR
    • 25-01-2003
    • 30775

    #76
    Konu: REDLİGHT İTALİA VE REDLİGHT ULTRA AÇIK

    ayrıca, hiçbir firmanın, burada kendi stratejilerini ve çalışmalarını açıklamak gibi durumları yoktur.

    bunların sorgulanma yeri bu forum değildir.

    eğer size bir hizmet verilmişse ki size verilen bu hizmet sıradışı ise sadece hizmetten yararlanmasını bilin. nedenlerini sorgulamayı bırakın, hesap sormak gibi bir lükse sahip değilsiniz. ( madem hakkınız olduğunu iddia ediyorsunuz Hak Arama Yeri MAHKEMELERDİR. gidin firmaları ....... şunları yapmadılar diye dava edin. bakalım nasıl bir sonuçla karşılaşacaksınız )

    kimsenin bahsi geçen bazı hizmetleri vermek zorunluluğu olmadığı gibi Teknik anlamda açıklama yapmak zorunlulukları da yoktur. ( serbest rekabet olan bir piyasada firmalar teknik çalışmalarını açıklayamazlar )

    herkes haddini ve sınırları bilmelidir ve üslubunu aşmamalıdır.

    özellikle Redline aleyhine, belirli kişiler tarafından sürdürülen bu anlamsız ve düşmanca tavırlara bir son verilmeli ve Mantık dahilinde hareket edilmelidir.

    diğer hiç bir cihaz bölümünde bu şekilde, sözde kullanıcıları korumak adına karalayıcı, olumsuz davranışlar sergilenmemektedir.

    eğer bu güne kadar yazılanlar bazıları tarafından ısrarla anlaşılmak istenmiyorsa ve halen birileri bildiklerine gidecekse, ilgili kişiler için gerekenler yapılacak ve topicler silinecektir.

    bu forum, belirli konuları-kişileri-firmaları-markaları hedef alarak, herkesin her aklına geleni üslupsuzca yazabileceği bir alan değildir.

    sizlere verilen imkanları ve fırsatları değerlendirmesini biliniz.

    aksi halde elinizdekilerden de olursunuz.

    Yorum

    İşlem Yapılıyor
    X