Pentagon yıldırım saldırı hazırlıyor

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • rubberman
    Member
    • 13-02-2006
    • 1992

    #16
    Konu: Pentagon yıldırım saldırı hazırlıyor

    Bu durumda bize düşen, daha çok çalışmak ve güçlenmek, işimizi dürüst yapıp kaliteli ürün ve kaliteli hizmet üretmek, hatta kaliteli insan olmak, tüm bunları yaptığımızda zaten başarı beraberinde gelecektir.
    Ama sadece laf üretirsek, kahvehanelerde sabahlara kadar vatan kurtarma muhabbeti yapılırdı eskiden , ama hiçbir reel başarı sağlanamadı, dünya çalışıyor, bizse üçkağıt yapmanın yollarını keşfediyoruz milletçe,güçlü bir Türkiye için haydi arkadaşlar dürüstçe daha çok çalışmaya...
    Güçlü Türkiye olduğumuzda ise, seyirci kalmayacak, yanlışlıklara direkt müdahale edebileceğiz...

    Yorum

    • Turksat_24
      Junior Member
      • 20-01-2006
      • 3

      #17
      Konu: Pentagon yıldırım saldırı hazırlıyor

      Değerli arkadaşlarım birileri bir sistem ve takvim kurmuş bu sistem çok güzel işliyor ve bizlerde bilinmeyen bu takvimin birer yaprakları gibi tek tek dökülüyoruz.

      Siz Zannediyormusunuzki Bu Karikatür Krizi sadece Birisini kalkıp kalemi eline alıp birşeyleri çizmesi ile sınırlı.Bence degil,malum çevreler bunu bir nabız yoklama olarak piyasaya sürdüler bu ve bu tip oluşumlar sindirme politikasıdır arkadaşlar.verilen tepkiye bakılır maneviyata ve bu duygunun neler yapabilecegine bakılır,tepki az olursa tamam bunlar demekki bitmiş yok tepki beklenenden fazla olursa hımmm demekki daha iş var bunlardan almamız gerekeni almamışız gibi bir düşünce hasıl olur.

      Olayın bir farklı yüzüde TÜRKİYE'dir.yine o malum çevre Büyük ortadoğu p***esi adı altında adeta dünyaya kafa tutmakta ve hiç bir ülkede kendisini sokmayacak bu yılana ses çıkartmamaktadır.buna bizde dahil,ama unutulmaması gereken nokta ise o hain yılanın eninde sonunda bizleride sokacagı gerçektir.

      İsim vermeyecegim son günleride vatanperverligimizi doruklara çıkaran bir cinema flimimiz var.oradaki anektot beni bildigim ama düşünmedigim bir konuya yöneltti;Süleymaniyedeki çuval hadisesi Tarihimize yapılan en büyük saygısızlıklardan birisi olarak arşivlere geçti.abd li yetkili flimde şunları söylüyorki bence gerçeklik payı % 100 katılmasamda bu böyle. 'Donunuzun lastigini bile biz gönderiyoruz,Buna karşı çıkmıyorsunda Bir Çuvalamı karşı çıkıyorsun'kesinlikle tasrif etmiyorum ama dediginde haklılık payı sadece onlara muhtaç olmamızda onlara bagımlı oluşumuzdandır.

      ÖZET OLARAK :Biz Ab kapılarında aman bizide alın ne olur diye yalvarırken,Bu Ülkede Ba.Bak.. lık yapmış birisi Kardeşine bu ülkeyi peşkeş çekerken,C...Ba.... nın aile fotografındaki herkes bu ülkenin Bankalarını Boşaltırken, Benim İnanç değerlerime saygı gösterilmeyip hakaret edenlere,Efendim kendi sorunlara dersen,Bu yardımsever ve devletini seven Güzide Türk milletinin hassiyetini biryerlere üye olmak için ayaklar altına alırsan O DEDİGİM YILAN GELİR BİR GÜN SENİDE SOKAR.

      Yorum

      İşlem Yapılıyor
      X