DANİMARKADAN MAL ALMAKTA OLAN YERLİ FİRMALARI AÇIKLIYORUZ!

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • rubberman
    Member
    • 13-02-2006
    • 1992

    DANİMARKADAN MAL ALMAKTA OLAN YERLİ FİRMALARI AÇIKLIYORUZ!

    DANİMARKADAN MAL ALMAKTA OLAN YERLİ FİRMALARI AÇIKLIYORUZ!



    Danimarkanın son zamanlarda dinimize ve Peygamber efendimiz(s.a.v)e yönelik hakaret kampanyası malumunuz olduğu üzere tüm Avrupa’da yaygın olarak sürdürülmektedir. Bu konuda Danimarkanın en büyük destekçisi Fransa’dır. Aşağıda isimlerini vereceğimiz firmalar bu ülkelerden Türkiye’ye en çok gıda katkısı satan firmalardır. Sattıkları firmaların listesi ve ürün grupları aşağıda sunulmuştur.

    Firma Adı Ülkesi Sattığı Ürün Ülkemizden Müşterisi 1. DANISCO DANİMARKA MONO VE DİGLİSERİT BESLER GIDA ( ÜLKER YAÐ) AROMA BESLER GIDA MONO VE DİGLİSERİT BAYCAN (ÜLKER SAKIZ VE ŞEKERLEME) MONO VE DİGLİSERİTFRESH CAKE (KEK JELİ ÜRETİMİ YAPAN FİRM.YA SATAR) STABİLİZÖRAK GIDA ( ÜLKER SÜT) STARTER KÜLTÜR AK GIDA ( ÜLKER SÜT) STABİLİZÖR + EMÜLGATÖRDANONE STARTER KÜLTÜR DANONE STABİLİZÖR + EMÜLGATÖRSÜTAŞ STARTER KÜLTÜR SÜTAŞ STABİLİZÖR + EMÜLGATÖRHAS GIDA ( PANDA DONDURMA) </B> STABİLİZÖR UNİLEVER KATSAN (PASTACILIK ÜRÜNLERİ ÜRETİR) PASMAR (PASTACILIK ÜRÜNLERİ ÜRETİR) ÇINAR PASTANESİ (PASTACILIK ÜRÜNLERİ ÜRETİR) BURKİM (FRÜKTOZ vb. TOZ ŞEKERLERİNİN SATIŞINI YAPMAKTADIR) 2. NOVOZYME DANİMARKA ENZİMLER
    POLEN GIDA ( BİR ÇOK UN FABRİKASINA SATIŞ YAPAR) ENZİMLER TÜRKER KİMYA ( MEYVE SUYU FABR.LARINA SATIŞ YAPAR) ENZİMLER TEKSTİL FABR.LARINA KOT YIKAMA AMAÇLI SATIŞ YAPAR ENZİMLER
    CERESTAR , AMYLUM ( MISIR ŞEKERİ ÜRETEN FABR.LARDIR) Danimarkanın son zamanlarda dinimize ve Peygamber efendimiz(s.a.v)e yönelik hakaret kampanyası malumunuz olduğu üzere tüm Avrupa’da yaygın olarak sürdürülmektedir. Bu konuda Danimarkanın en büyük destekçisi Fransa’dır. Aşağıda isimlerini vereceğimiz firmalar bu ülkelerden Türkiye’ye en çok gıda katkısı satan firmalardır. Sattıkları firmaların listesi ve ürün grupları aşağıda sunulmuştur.
    Gördüğünüz gibi Danimarkalı firmaların mal sattığı(tespit edebildiğimiz) firmalar Ülker, Sütaş, Danone, Unilever, Algida, Has Gıda (Panda dondurmaları), Polen Gıda, Türker Kimya, Cerestet, Amylum, Fresh Cake, Baycan gibi firmalardır. Acaba bu firmalar şu anda alım yaptığı yerleri değiştirmeyi düşünüyorlar mı? İslam ülkelerinin tümünde başlatılan global boykot hareketinin başarıya ulaşabilmesi için, bu ülkelerde çeşitli üretimler yapan yerli firmaların da bu boykot hareketine destek vermeleri gerekmez mi? Aksi halde bu boykota uymayan yerli firmaların da, ürünlerinin de boykot edilmesi kaçınılmaz olacaktır.
  • merakederim
    Junior Member
    • 04-03-2005
    • 47

    #2
    Konu: DANİMARKADAN MAL ALMAKTA OLAN YERLİ FİRMALARI AÇIKLIYORUZ!

    Arkadaşım bu konuda çok fazla spekülasyon yapılıyor. Bu yazdığın yazıya ait kaynağını açıklarmısın. Yoksa kulaktan duyma bilgilerlemi yazdın. Birde bu firmaların satışlarını da belirleyip bildirebilirmisin. (Mesela daha önceki maillerde Pepsi re danimarka ürünü olarak gösteriliyordu. Ne zamandan beri en önemli amerikan firmalarından birisi olan pepsi danimarka firması oldu bir türlü anlıyamıyorum.)

    Yorum

    • delphin
      Senior Member
      • 27-12-2005
      • 15279

      #3
      Konu: DANİMARKADAN MAL ALMAKTA OLAN YERLİ FİRMALARI AÇIKLIYORUZ!

      ülker bile vaybee artık kendıme inek alıp sütü gendim sagarımm..napalım..
      en saglıklısı..

      Yorum

      İşlem Yapılıyor
      X