Kamuoyu onların konuşmasını bekliyor !

Kapat
X
 
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • DATAMAN
    Senior Member
    • 23-10-2004
    • 7115

    Kamuoyu onların konuşmasını bekliyor !

    Kamuoyu onların konuşmasını bekliyor !

    Biri Denizlispor Başkanı Ali İpek, diğeri ise Galatasaray'ın başarılı oyuncusu Hasan Şaş...




    Biri Denizlispor Başkanın Ali İpek, diğeri ise Galatasaray'ı şampiyonluğa taşıyan en önemli futbolculardan Hasan Şaş. Her ikisi de Süper Lig'in bitiminde olay açıklamalarda bulunacaklarını söylemişlerdi. Şimdi gözler bu ikilinin ne diyeceğini çevrildi.

    İpek'ten İddialar?

    Denizlispor Başkanı Ali İpek, “ligin şaibeli” olduğunu iddia ederek, “Fenerbahçe maçından sonra ligde dönen tüm dolapları açıklayacağım” demişti. Denizlispor'un zor bir dönemden geçtiğini, bu nedenle bazı şeyleri konuşmadığını ifade eden İpek, “İster ligde kalalım, ister kalmayalım ki kalacağız buna herkes inansın. Fenerbahçe maçından sonra ligde dönen tüm dolapları detaylarıyla kamuoyuna açıklayacağım. Bu ligin şaibeli olduğunu herkes söylüyor” diye konuştu. İpek, kimseden çekinceleri olmadığını, bugüne kadar söylediği her sözün arkasında olduğunu sözlerine eklemişti.

    Şaş Ne Diyecek?

    Fenerbahçe-Galatasaray maçı bitiminde soyunma odasına giden koridorda Fenerbahçe'nin resmi güvenlik görevlisi tarafından saldırıya uğrayan Hasan Şaş, bu konu hakkında açıklamasını sezon sonunda yapacağını söylemişti.

    Şampiyonluk yarışının sürdüğü bugünlerde bu konuda konuşarak dikkatleri başka yönlere çekmek istemediğini ifade eden Hasan, kulübün resmi internet sitesinde yaptığı açıklamada, ''Olanları tüm açıklığıyla savcılığa verdiğim ifadelerde anlattım. Gerek savcılığa verdiğim ifademi ve gerekse de bugüne kadar bilinmeyen birçok konuyu sezon bitiminde ayrıntılı olarak tüm spor kamuoyuna açıklayacağım'' demişti.
İşlem Yapılıyor