Büfeci kadın, G.Saraylı taraftarı böyle korudu !

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • DATAMAN
    Senior Member
    • 23-10-2004
    • 7115

    Büfeci kadın, G.Saraylı taraftarı böyle korudu !

    Büfeci kadın, G.Saraylı taraftarı böyle korudu !

    Türkiye'nin nefes nefese izlediği şampiyonluk yarışından sonra sevinç ve şiddet içiçe yaşandı.

    Şiddet gösterilerinden en çarpıcı fotoğraf ise Konya'da çekildi. Büfeci bir kadın, Galatasaraylı genci linç etmeye kalkışan fanatikleri soygunculara karşı bulundurduğu tabanca ile püskürterek hayatını kurtardı.

    Futbol dışı görüntülerin en uç noktası ve bir kadının cesareti aynı karede yeraldı. Büfesine sığınan sarı kırmızılı formalı gencin hayatını kurtarmak için silahını hiç düşünmeden çeken kadın, kararlı bir şekilde namluyu doğrulttu ve saldırganları şaşırttı. Gazetecilerin objektiflerinin önünde gerçekleşen olay sırasında kısa bir sürede gelen polisler, Galatasaraylı genci kurtardı.

    Bu Şiddet Niye?

    Konya'da şampiyonluk kutlamaların sırasında kavga çıktı. Galatasaray'ın şampiyonluğunu kutlayan taraftarlar ile üzerinde Konyaspor forması bulunan taraftarlar arasında çıkan kavgaya polis müdahale etti.

    Konyasporlu taraftarlar tek başına yakaladıkları Galatasaray taraftarlarını yere yatırarak linç etmek istedi. Polis taraftarlara güçlükle engel oldu. Zafer Caddesi üzerinde meydana gelen olaylarda Galatarasay'ın şampiyonluğunu kutlayan taraftarlar Gedavet Parkı'nda toplandı.

    Takımları lehine tezahürat yapan Galatasaraylı taraftarlara üzerine Konyaspor forması bulunan yaklaşık 250 kişilik grup müdehale etti. Galatasaray taraftarlyarına saldıran Konyasporlulara polis engel oldu. Grup içerisinde bir kaç kişiyi göz altına almak isteyen polis ile Konyasporlu taraftarlar arasında arbede yaşandı. Çıkan kavgada bir Konyasporlu taraftar yaralandı.

    Polis bir kişiyi de göz altına aldı. Galatasaray taraftarı 26 yaşındaki Sefer Barıştıran ise Fenerbahçe- Denizlispor maçının 16 dakika uzatılması ve gelen golden sonra sinir krizi geçirdi. Barıştıran, ambulans ile Konya Numunre Hastanesi'ne kaldırıldı. Elleri titreyerek hastaneye getirilen Barıştıran ilk müdahalenin ardından taburcu edildi.
İşlem Yapılıyor
X