Başkan Aziz Yıldırım istifa etti...

Kapat
X
 
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • TA2CCC
    Banned
    • 03-06-2004
    • 8304

    Başkan Aziz Yıldırım istifa etti...


    Fenerbahçe'nin resmi sitesinde verilen bilgiye göre Başkan Aziz Yıldırım, bugün saat 13.00'te bir basın toplantısıyla gündeme ilişkin açıklamalar yapacak ve gerekçeli kararını verecek.

    Aziz Yıldırım, Hürriyet gazetesinin bugünkü sayısına verdiği özel röportajda, çok yorulduğunu ve artık nöbet değişikliğinin zamanının geldiğine inandığını söylemişti.

    Yıldırım, "Fenerbahçe'ye gönül verenlere üstüste iki şampiyonluk sevinci yaşattık. Üçüncü şampiyonluğu da tesadüfen kaybettik. Bu nedenle üzüntüm büyük, ama başkanlığı bırakmamın nedeni bu değil" dedi.

    Yıldırım sözlerine şöyle devam etti: "Artık önümüz açık. En zorlu dönemler geride kaldı. Yönetimi devraldığımda 16 milyon dolar olan bütçemiz, 100 milyon dolara ulaştı. Tesisleşmede çok hızlı ve modern atılımlar gerçekleştirdik...

    "Ancak bunlar da yeterli değil. Şimdi Fenerbahçe'ye yepyeni bir vizyon gerekli. Kulübümüzün bu vizyonla 100'üncü yıla girmesi ve önümüzdeki on yılları hedefleyen çağdaş atılım projeleri geliştirmesi gerekiyor...

    "Ben de üzerime düşeni yaptığıma inanıyor ve bu hedefleri benimseyen yeni bir yönetime zemin hazırlamak için görevi bırakıyorum."

    Aziz Yıldırım, "peki camia bastırır ve bizi bırakma derse, kararınızı tekrar gözden geçirir misiniz" sorusuna ise net bir dille, "kesinlikle hayır" yanıtını verdi.

    Başarının her zaman alkış almadığını, eleştirilerin hatta özel hayatını hedefleyen soruların muhatabı olmaktan yorulduğunu söyleyen Aziz Yıldırım şunları ekledi:

    "Damadımı, eşimi, çocuklarımı, askerliğimi, nefes alışımı bile didik didik ediyorlar. İlkokul diplomasını nerede aldığınız, iş hayatınızdaki en ufak bir ayrıntı bile soruşturuluyor...

    "Kamera ışıkları önünde ve sürekli patlayan ışıklar altında yaşamak gerçekten çok zor. Üstelik çoğu kez yanlış anlaşılıyorsunuz. Sizin ağzınızdan çıkmamış bir söz bile, sanki çok net söylenmiş gibi yazılıp, çizilebiliyor...

    "Yanlış anlaşılmalar nedeniyle dostlarınızı kaybediyorsunuz. Oysa benim mütevazı bir yaşamım var. O hayatıma geri dönmek istiyorum. Kararımı biraz da bu nedenle verdim."
    (İnternet Haber)
İşlem Yapılıyor