Rtük çanağı ahlaksız buluyor ama doğan gurubu uyduya yeni kanallar çıkaracak!

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • stadyum
    Member
    • 24-09-2004
    • 548

    #16
    Konu: Rtük çanağı ahlaksız buluyor ama doğan gurubu uyduya yeni kanallar çıkaracak!

    arkadaşlar doğan gurubu açık açık söyledi amacımız şifresiz uydu alıcısı olan vatandaşlarımıza hizmet vermek diye!!!!bunu beyan ettiler................amaçları fta uydu kanalları ve reklam almak........dolayısıyla bize de hizmet..........hala bazı arkadaşlarımız doğan gurubu şifreye girecekmiş gibi yazıyor hayır böyle bir şey yok,sanırım arkadaşlarımız doğan gurubunun açkılama metnini okumadılar!!!!
    adamlar kısaca diyorki dünyada şifresize doğru yeniden bir yöneliş var,türkiyede şifresiz uydu alıcısı olan milyorlarca ev var,ben bunlara hitabediceğim ve sektör buraya doğru kayıyor....paralı platformda artış olmamaktadır diyor.......bundan sonraki yatırımlanda şifresiz uydu yayınlarına olacaktır ve olması bekleniyor anlamı çıkıyor.....dolayısıyla gidişhat şifresiz uydu yayınlarına olduğu gibi türk halkıda buraya yönelmiş zaten..........doğan da bunu değerlendirecek......amaç fta yani şifresiz bir platform..........
    bence daha iyisi şamda kayısı bizim için.................

    linki hala okuyamayan arkadaşlarımız varsa şu link hattını okumanızı tavsiye ediyorum,buradan böyle bir anlam çıkıyor.......kısaca şifreli bir platform gelmiyor.aydın doğan türkiyedeki şifresiz uydu alıcısının artık her eve girdiğini şifresiz uydu yayınlarının yaygınlığını görmüş olmalıki bu kararı aldı,zaten farkındaysanız artık her evede fta dijital uydu alıcısı var,paralı platform a eski ilgi yok..
    http://www.e-kolay.net/haber/Haber.a...HaberID=387054
    aydın doğan bu uydu pieyasasını değerlendimek istiyor...marmara genelinde uydu izlenirliği 100 de 40 a ulaşmış durumda!anadoluda 100 de 35.bunlar çok büyük bir rakam.........
    şiresiz uydu yayınları artacaktır........durum bunu gösteriyor....şifresize doğru bir kayış sözkonusu.....hatta paralı platform bile birçok yayınını bu uydu seyircesine açabilir artık.........reklam pastası büyüdü çünkü..

    Yorum

    • stadyum
      Member
      • 24-09-2004
      • 548

      #17
      Konu: Rtük çanağı ahlaksız buluyor ama doğan gurubu uyduya yeni kanallar çıkaracak!

      Rtük mü kazanacak?uydumu?
      rtük mü yoksa uydumu kazanacak?rtük ve rtükçüler (çok özendiği) irandaki çana anten yasağını türkiyeye getirebilecekmi?müthiş maç sürüyor...........
      ama şunu söylüyebiliriz ki özgür türk halkı çanak antene sansüre hayır diyor!çanak antene yasağa hayır diyor!çünkü türk halkı ö zgürlüklerin kısıtlanmasından hoşlanmaz,çünkü türk halkının uydu izleme hakkı var..........dileyenin *****,dileyinin morno,dileyenin ise korno izleme hakkı var çünkü.....
      aşağıdaki satırlar habertürk analizden alıntıdır;

      "TÜRK MEDYASI BÜYÜK VE SİNSİ BİR SANSÜR SALDIRISI İLE KARŞI KARŞIYA
      Ankara'daki bu sinsi sansür gelişmelerine şimdi RTÜK'ün çanak anten düşmanlığı da eklendi.

      Oysa çanak anten özgürlüktür. Nerede çanak anten varsa orada özgürlük vardır. Nerede yasaksa orada da komünizm , faşizm vardır. Kuzey Kore, İran örnek.
      Neymiş, PKK yayın yapıyormuş.. Git durdur onu eğer gerçekten güçlü bir devletsen. Benim haklarımı neden elimden alıyorsun?
      Ya da neymiş? Çanak antenler apartmanların ön cephelerini işgal ederek ''görüntü kirliliği yaratıyormuş''
      YALAN.
      Canak Antenler beyaz laleler gibi açtı yurdun dört bir yanında. Evlere neşe geldi. İsteyen istediği kanalı seyretmeye başladı.
      RTÜK başkanı Zahit Akman, yayıncı olarak alkışlanarak başladığı görevine şu anda ''sofistike bir sansürcü'' olarak devam ediyor.
      Çok ağır bir sansür dalgası ile karşı karşıyayız ey Türk milleti. "
      kaynak:
      http://www.haberturk.com/newengine.p...naliz&@=228883
      -----
      Diğer bir yandan rtük istemese de türk halkı uydu izlemeye devam ediyor.çünkü neyi isterse onu izliyor orada....sansürsüz.isteyen *****,isteyen morno,isteyen korno.....kimse bunu rtük e sorma ihtiyacı bile hissetmeden.....ayrıca rtük başkanının insanların yatak odalarına giripte acaba neyi izliyorsunuz diye sormaya hakkı yokken balkondaki çanak antenleride görüntü kirliliği bağanesiyle sökmek için ağlak polisi yollamaya hakkı olmadığı gibi irandaki gibi bize kırbaç cezası vermeye hakkı da yoktur heralde!değilmi_?
      işte rtük e rahmen türk halkının uyduyu tercih ettiğini gösteren uydudaki kanalların yakın bir gelicçekte artıcağını gösteren reklamverenin artık uydu izleyecisini göreceğini gösteren bir alıntı yazı daha,
      işte o e-kolay dan alınan alıntı yazı;

      uydudaki kanal sayısı yakında artacak!
      uydudaki kanal sayısı yakında artacak!
      Tüm dünyada ve ülkemizde kanal sayılarında bir artış izlenmektedir. Özel ilgi alanlarına hitap eden bu kanallar, sadece reklam gelirlerine bağlı olarak izleyiciye sunulmaktadır. İngiltere’de faaliyet gösteren FreeSat ücretsiz uydu platformu buna güzel bir örnek olarak gösterilebilir. Bu uygulamada, bir uydu alıcısı satın alan izleyici bu platformun tüm imkanlarından faydalabiliyor.

      Ülkemizde de benzer bir durum yaşanmaktadır. AC Nielsen’ın Mayıs 2006’da yaptığı bir araştırmaya göre ülkemizde ödemeye dayalı Platform’un abone sayısında pek bir değişiklik olmazken, uydu anteni ile ücretsiz TV seyreden ev sayısı 6 milyona ulaşmış durumda.. Ülkemizde 17 milyon hane olduğu düşünüldüğünde, ücretsiz çanak uydu anteni ile erişim penetrasyon oranı % 35’a çıkmış durumda.
      Üstelik bu oran nispeten geliri daha yüksek olan Batı ve Marmara bölgesinde % 40 oranına yaklaşmıştır. Reklam verenler çok yakında tematik kanalların ve bunları 6 milyona ulaştıran uydu alıcılarının farkına varacaklardır.
      Bu gelişmelerin hem farklı içerik isteyen izleyicilerimiz, hem de farklı konularla izleyiciye ulaşmak isteyen reklam verenlerimize hizmet verebilmemiz için yepyeni fırsatlar ortaya çıkardığının farkındayız.
      Seyahat, Doğa, Çocuk, Spor gibi diğer alanlarda da Kanal D gibi güçlü bir markanın altında yeni kanallarımızı birer birer duyuracağız. Bu kanallar ile hedefimiz, reklam vereni hedef kitlesi ile, izleyiciyi ise ilgi alanıyla buluşturmak. Bu kanalları uydu alıcısı olan 6 milyon hane ücretsiz olarak izleyebilecek. Bu rakam küçümsenemeyecek bir kitleyi temsil ediyor.
      http://www.e-kolay.net/haber/Haber.a...HaberID=387054 (buradan alıntıdır)
      --------
      maçın sonucunu merakla bekliyoruz ama çanak anten yasağına şidditle karşıyız.....
      özgür medya için.....................
      özgürlükler kısıtlanamaz,çanaklar balkonlardan inmez!uydu izlemek anayasal bir haktır!türkiye özgür bir ülkedir!
      Son düzenleme stadyum; 31-05-2006, 12:31.

      Yorum

      • ufocan
        Junior Member
        • 02-11-2005
        • 195

        #18
        Konu: Rtük çanağı ahlaksız buluyor ama doğan gurubu uyduya yeni kanallar çıkaracak!

        galatasaray tv işallah gelir.

        EN BÜYÜK CİMBOM

        Yorum

        İşlem Yapılıyor
        X