Timsah umut saçıyor..!

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • WolFM@N
    Junior Member
    • 11-07-2006
    • 72

    Timsah umut saçıyor..!

    Timsah Umut Saçıyor
    İki yıllık hasretin ardından geçen sezonu şampiyon olarak tamamlayıp Süper Lig vizesini alan Bursaspor, yeni döneme bomba gibi girmeye hazırlanıyor.26 Haziran'da Vakıfköy'de başladığı hazırlıklıklarının ikinci etabını Nevşehir'de sürdürerek yeni kimlik arayışına giren Yeşil Beyazlılar, 14 günlük süreyi dolu dolu geçirdiler. Dedeman Otel'de üs kuran Timsah, kondisyon ve taktik ağırlıklı çalışmalarını özel maçlarla
    süsledi.
    Bursaspor'un en büyük avantajı, transferi büyük ölçüde tamamlayıp kampa 25 kişilik bir kadroyla gitmesi oldu. Teknik Direktör Raşit Çetiner bu süreçte öğrencilerine adeta nefes aldırmazken, uyum ve arkadaşlığın üst seviyeye çıkması olumlu bir yön olarak ön planda yer aldı. Kamp döneminde 5 hazırlık maçı oynayan Yeşil Beyazlılar bunlardan 4 galibiyet çıkarırken, 1 karşılaşmadan da beraberlikle ayrılarak yeni sezon öncesi camiaya umut saçıyor.
    Timsah Nevşehir Kampını Tamamladı...
    Temmuz dan bu yana Süper lig hazırlıklarını Nevşehir'de sürdüren Yeşil Timsahlar Bursa'ya döndü. Kampı değerlendiren Raşit Çetiner "Nevşehir'de 15 günde 5 maç oynadık. Ne yapabileceğimizi görmemiz açısından önemliydi. Çok iyi antrenmanlar yaptık, iyi hazırlandık. Bundan sonra Bursa'da çalışacağız ve 3-4 hazırlık maçı daha oynayacağız" dedi.
    Son düzenleme WolFM@N; 18-07-2006, 11:52.
İşlem Yapılıyor
X