TV8 EKRANINDA YENİ YARIŞMA 'BİR İŞ İÇİN LAZIM!'

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • TECHNOVA
    Junior Member
    • 03-11-2004
    • 390

    TV8 EKRANINDA YENİ YARIŞMA 'BİR İŞ İÇİN LAZIM!'

    tv8, medyadaki benzerlerinden çok farklı, son derece eğlenceli, sınırlarınızı zorlayacağınız ve gülme krizine gireceğiniz yepyeni bir komedi yarışma programını izleyicileriyle buluşturuyor: BİR İŞ İÇİN LAZIM!..tv8 Ekranlarında Muhteşem Bir Yarışma:

    BİR İŞ İÇİN LAZIM!
    Cemil Büyükdöğerli ve Tamay Kılıç Sunuyor…

    tv8, medyadaki benzerlerinden çok farklı, son derece eğlenceli, sınırlarınızı zorlayacağınız ve gülme krizine gireceğiniz yepyeni bir komedi yarışma programını izleyicileriyle buluşturuyor: BİR İŞ İÇİN LAZIM!..

    Ekranların iki genç yeteneği Cemil Büyükdöğerli ve Tamay Kılıç’ın sunacağı yarışmanın ilk bölümü 8 Eylül Cuma akşamı 21:00’de tv8’de yayınlanacak.
    Birçok televizyon kanalında sunuculuk yapan “Zeytindalı” ve “Biz Boşanıyoruz” adlı dizilerde rol alan Kılıç’ın partneri Cemil Büyükdöğerli’yi ise tv izleyicileri, Dikkat Şahan Çıkabilir adlı şov programındaki başarılı tiplemeleriyle tanıyorlar. 4 Altın Koza ödüllü Gen filminde Komiser Cemil karakteriyle de ilgi odağı olan genç oyuncu, Bir İş İçin Lazım adlı yarışma programında sadece sunuculuk yapmakla kalmayacak, aynı zamanda tiyatral yeteneğini de kullanacak.

    Bir İş İçin Lazım’da, sadece ekran başındaki izleyiciler değil, sokaktaki her vatandaş yarışmacı olabiliyor… Kalabalık ortamlarda rastgele seçilen yarışmacılar, 1 saat içerisinde cep telefonuyla en çok 3 kişiyi arayarak o günkü yarışmada istenen şeyleri yerine getirmeye ve para ödülünü kazanmaya çalışıyor… Ancak yarışmacı karşısındaki dostuna isteğini belirtirken “tv programı, yarışma, para ödülü” vb. yasak kelimeleri kullanamıyor ve karşı tarafın “Neden” sorusuna sadece “Bir İş İçin Lazım” yanıtını verebiliyor… Bunları ihlal eden yarışmacılar ise eleniyor…

    Bir örnek vermek gerekirse; Taksim Meydanı’na gelen program minibüsündeki kamera kalabalığı radar gibi tarar ve bir hedef seçer, ona kilitlenir. Yarışmacı adayı seçilmiştir. Sunucular, yarışmacı adayının yanına giderler ve “Bizimle yarışıp 30 dakikada 2.000 YTL. Kazanmak ister misiniz” diye sorarlar. “Evet” cevabı gelirse, kurallar açıklandıktan sonra yarışma başlar. Yarışmacı en çok 3 kişiyi arayabilir. Örneğin yarışmacı cep telefonundan bir arkadaşını arayarak 2 saat içinde Taksim Meydanı’na 100 kilonun üstünde 3 kadın getirmesini ister. Arkadaşı 30 dakika içinde isteği yerine getirirse 2.000 YTL. , 1 saat içinde yaparsa 1.000 YTL., 2 saat içinde yaparsa 500 YTL. Para ödülü nakit olarak yarışmacıya verilir. Bir İş İçin Lazım, “zaman, pratiklik, dostluk ve ikna kabiliyeti” gibi değerlerin ön plana çıktığı, klasik yarışma formatlarından uzak, samimi yaklaşımı ve basit kurallarıyla izleyenlerin beğenisini kazanacak, bir taraftan kazandırırken diğer taraftan eğlendiren bir yarışma programı….

    8 Eylül Cuma akşamı saat 21:00’de kimseye randevu vermeyin, tv8 ekranlarında Bir İş İçin Lazım’ı sakın kaçırmayın.

    YAYIN TARİHİ : 8 Eylül Cuma
    YAYIN SAATİ : 21:00
    SUNUCULAR : Tamay Kılıç, Cemil Büyükdöğerli
    YÖNETMEN : Alper Mesçi
    YAPIMCI : PT1 Prodüksiyon
  • alpjasper
    Junior Member
    • 03-05-2006
    • 380

    #2
    Konu: TV8 EKRANINDA YENİ YARIŞMA 'BİR İŞ İÇİN LAZIM!'

    Bu kızdan nefret ediyorum. Onun sunduğu hiç bir programı seyretmem, zira kendileri o iğrenç ara kazan yarışamalarının bir numaralı malzemesi ve yemidir.

    Yorum

    İşlem Yapılıyor
    X