dünyada görülen İLGİNÇ OLAYLAR ve haberler

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • delphin
    Senior Member
    • 27-12-2005
    • 15279

    #16
    Konu: dünyada görülen İLGİNÇ OLAYLAR ve haberler

    İki aylık bebek ikizlerine hamile!

    Pakistan’da iki aylık bir bebeğin hamile olması halk arasında tedirginliğe neden oldu.

    Pakistan’da iki aylık bir bebeğin hamile olması halk arasında tedirginliğe neden oldu.Nazia isimli bebek henüz anne karnındayken ultrasonda üçüz olarak gözüküyordu. Doktorlar hâlâ nedenini açıklayamasa da, anne rahminden ayrılan diğer iki bebek Nazia’nın içinde büyümeye başladı. Annenin doğum yapmasının ardından Nazia bebeğin içinde ikizlerin yaşadığı belirlendi. İslamabad’da ameliyata alınan Nazia’nın karnından bebekler operasyonla alındı.

    Yorum

    • delphin
      Senior Member
      • 27-12-2005
      • 15279

      #17
      Konu: dünyada görülen İLGİNÇ OLAYLAR ve haberler

      eş değiştirme ödünç olarak

      Amerika'da başlayan 'eş değiştirme' akımı, Türkiye'ye de sıçradı. Son 1 ay içinde, bin 200 Türk çifti eşini kulübün bir üyesine verdi ve onunkini ödünç aldı...

      Fırsatlar ve özgürlükler ülkesi Amerika, yine büyük bir ahlaksızlığın öncüsü oldu. Kinsey Enstitüsü'nün bir araştırmasına göre, Amerika'daki 'Swingers Club'a (Partner Değiştirme Kulübü) 4 milyon ABD'li çift üye oldu. Üyelerin, eşlerini değiş-tokuş yaparak yeni cinsel deneyimler yaşadığı bu skandal, Avrupa'nın birçok ülkesiyle birlikte Türkiye'ye de sıçradı. Edirne'de 'pinkkelebek' kodu altında kurulan bir siteye, günde 30'a yakın evli Türk çift üye oluyor.
      Misyoner gibi çalışıyorlar
      Yaklaşık 1 aydır faaliyette olan siteye üye olan çiftlerin sayısı, bin 200 civarında. İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere, 11 şirket de site açmak için Amerika'daki 'Swingers Club'a başvurdu.
      Uzmanlar, ABD'de engellenemeyen bu olayın, Türkiye'de ahlaki yönden büyük sorunlar doğuracağını söylüyor. Siteye üye olanların, bir misyoner gibi yakınlarını da bu olaya teşvik etmeleri, olayın boyutlarının giderek daha tehlikeli bir hale geldiğinin göstergesi olarak yorumlanıyor.

      Yorum

      • delphin
        Senior Member
        • 27-12-2005
        • 15279

        #18
        Konu: dünyada görülen İLGİNÇ OLAYLAR ve haberler

        Mucize balık,İngiltere'de..




        İngiliz The Guardian gazetesi dün bir tarafında "Allah" lafzı celali diğer tarafında ise "Muhammed" (s.a.v)'in adının yazılı olduğu bir balığın resmini yayımladı.

        Avrupa'da bazı gazetelerde Hz. Peygamber'e hakaret içeren karikatürlerin yayımlanmasına İslam dünyasından tepkiler artarken, İngiliz The Guardian gazetesi dün bir tarafından "Allah" ve diğer tarafından ise "Muhammed" yazan bir balığın resmini yayımladı. Gazete, balığın İngiltere'nin kuzeyindeki Bury şehrinde bulunan bir akvaryumcuda geçen hafta bulunduğunu yazdı. Balığın oscar türü bir balık olduğu kaydedildi. Balığın üzerinde "Allah" ve "Muhammed" lafızlarının Arapça yazıldığını ilk kez akvaryumcunun bitişiğinde "Oasis Fast Food" adında bir restaurantı işleten Muhammed Riaz Şahid'in gördüğü bildirildi.
        'BU ŞÜPHESİZ BİR İŞARET'
        Balığın bir tarafından "Allah" lafzı celali diğer tarafından "Muhammed" (s.a.v)'in adının çok açık bir şekilde yazıldığını belirten Muhammed Şahid, "Bu Allah ve Resulü'nün bir mucizesi" dedi.
        Şahid, "Yahudiler ve Hıristiyanların hepsi Allah'a inanıyor. Allah (c.c) bu mucizesiyle tüm insanlığa mesaj veriyor" diye konuştu. Balığı görenlerden İngiliz Peter Hurst, The Guardian gazetesine yaptığı açıklamada, "Bu şüphesiz Allah'tan bir işaret" dedi. Gazete, yüzlerce İngilizin balığı görmek için her gün akvaryumcuya akın ettiklerini kaydetti. İngilizlerden biri bunun bir mucize olduğunu ve balığı birkaç gün önce rüyasında gördüğünü açıkladı.

        Yorum

        • delphin
          Senior Member
          • 27-12-2005
          • 15279

          #19
          Konu: dünyada görülen İLGİNÇ OLAYLAR ve haberler

          İki yüzlü kedi !



          ABD’de dünyaya gelen “iki yüzlü” kedi görenleri şaşırtıyor..

          Amerikalı hayvansever Cobra Macini, iki suratlı yavru kedinin beslenmesini üstlendi. Daha ismi olmayan yavru kedi, ABD’nin Florida eyaletinin Inverness kentinde normalden iki hafta önce dünyaya geldi. Fotoğrafta iki günlük olan kedinin 4 gözü, iki ağzı ve bir yemek borusu var.

          Yorum

          • delphin
            Senior Member
            • 27-12-2005
            • 15279

            #20
            Konu: dünyada görülen İLGİNÇ OLAYLAR ve haberler

            4 metrelik piton 2 metrelik timsahı yutarken göbeği çatladı!



            DÖRT metrelik Burma pitonu, diri diri yuttuğu 2 metrelik timsahı yutmaya çalışırken timsahın arka ayakları pitonun göbek bölgesini yırtarak dışarı çıktı. Florida’nın Everglades bölgesinde pitonlarla timsahlar daha önce de birkaç kez karşı karşıya gelmişti.

            Bilim adamları, bölgenin yerli hayvanlarından olmayan ve boyları 6 metreye ulaşan pitonların egzotik hayvan meraklıları tarafından ülkeye sokulduğunu, bakılamayınca da buradaki bataklıklara bırakıldıklarını söylediler. bilim adamları, sayıları artan pitonların insan ve diğer hayvanlar için bir tehdit oluşturmaya başladığını da ifade ettiler.

            Florida Üniversitesi’nden Prof. Frank Mazotti, ‘Everglades bölgesinde pitonlar her şeyi tehdit etmeye başladı’ dedi. Daha önceleri, timsahların pitonları denetim altında tutabileceğine inandıklarını belirten Prof. Mazotti, ‘Bundan sonra ne olur bilemiyoruz. Anladığımız kadarıyla bazen timsahlar, bazen de pitonlar kazanacak’ dedi. Everglades bölgesi, binlerce timsahın yaşam alanı. Pitonların sayısı ise bilinmiyor.

            Yorum

            • delphin
              Senior Member
              • 27-12-2005
              • 15279

              #21
              Konu: dünyada görülen İLGİNÇ OLAYLAR ve haberler

              tavuk cinsiyet değiştirdi!



              İngiltere'de bir tavuk bir gecede cinsiyet değiştirip horoz oldu...

              İngiltere'de, bir tavuğun sadece bir gecede horoza dönüşmesi, ülkede günün konusu oldu. Freaky isimli tavuk, 8 ay boyunca kuluçkada yatarken bir sabah uyandı ve kümesteki diğer tavuklara yakın ilgi(!) göstermeye başladı. Tavuklarla çiftleşmeye kalkan hayvan, tıpkı bir horoz gibi ötmeye de başladı. Uzmanlar, tavuğun bu cinsel kimlik değişiminde, erkeklik hormonu olan testestoren seviyesinin yükselmesinin etkili olduğunu belirtiyor.

              Yorum

              • delphin
                Senior Member
                • 27-12-2005
                • 15279

                #22
                Konu: dünyada görülen İLGİNÇ OLAYLAR ve haberler

                Vücudunun yüzde 97’si kılla kaplı!



                Vücudunun yüzde 97’si kılla kaplı olan Meksikalı Danny Ramos, İspanya’da katıldığı bir TV şovunda kendisini görenleri şaşkına çevirdi.

                Antenna televizyonunda yayınlanan programa konuk olan 36 yaşındaki Danny Ramos’un vücudunun neredeyse tamamı, tıp dilinde ’hipertrikoz’ olarak bilinen hastalık nedeniyle, kılla kaplı.

                18 çocuklu bir aileden gelen Ramos’un sülalesi 5 nesildir bu hastalıkla mücadele ediyor. Vücudun büyük bir bölümünün kılla kaplanmasına neden olan bu hastalıkta, sadece avuçiçi ve ayak tabanları tüylenmiyor.

                Hastalığının sadece ailedeki erkeklerde görüldüğünü söyleyen Ramos, hastalığından dolayı bir süre sirkte çalışmak zorunda kaldığını belirtti. ’Kurt adam’ olarak ün yapan Ramos, "Bu şekilde yaşamaya alıştım. Hayatımı şov dünyasında geçirmekten de memnunum. Tek sorunum plajda güneşlenirken insanların acayip gözlerle bana bakması" dedi.

                Programa katılanlar kurt adamı şaşkın gözlerler izlerken, İspanyol televizyonunun reji bölümünde çalışanlar da zaman zaman ’korkulu’ anlar yaşadı.

                Yorum

                • delphin
                  Senior Member
                  • 27-12-2005
                  • 15279

                  #23
                  Konu: dünyada görülen İLGİNÇ OLAYLAR ve haberler

                  73 yaşındaki dede, keçiye tecavüz ederken basıldı!!!

                  Muğla'nın Marmaris İlçesi'ne bağlı Hisarönü Köyü'nde, bir koyun ve bir keçiye tecavüz ettiği iddia edilen 73 yaşındaki bir şahıs gözaltına aldı.

                  Koyun ve keçinin sahibi şahıstan şikayetçi olurken, veteriner hekim tarafından muayene edilen hayvanlara bir müdahalede bulunulduğu belirtildi.
                  İddiaya göre, hayvanların sahibi Zeynep Şentürk, keçisinin yerinin değiştirildiğini ve koyununun ise ortalıkta olmadığını gördü. Şentürk, bir süre sonra çalılıkların içinden yarı çıplak vaziyetteki K.Ç. (73) ile koyununun çıktığını görünce eşi Hasan Şentürk'ü çağırdı. Şentürk çiftinin şikayeti üzerine olay yerine Hisarönü Jandarma Karakolu'ndan 15 kişilik jandarma ekibi gelirken, K.Ç, Soğukkuyu Çayı'ndan geçerek ormanlık alana doğru kaçtı. Termal kamerayla bölgede arama yapan ekipler, K.Ç'yi saklandığı çalılıklar arasında bularak gözaltına aldı. Hisarönü Jandarma Karakolu'nda ifadesi alınan K.Ç. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
                  Şentürk çifti karakolda verdikleri ifadelerinde, K.Ç'den şikayetçi olduklarını belirtti. Hayvanlarının başına böyle bir olay geldiği için çok üzüldüğünü söyleyen Zeynep Şentürk, "Hayvanların yanına gidince keçiyi çözdüm; ama baktım koyun ortalıkta yok. Sonra adam çalının içinden koyunla birlikte çıktı ve 'dolaşmış çözdüm' dedi. Sonra eşimi koyunun yanında çıplak bir adam var diye bağırarak çağırdım. Eşim gelince adam pantolonunu giydi. Ben karakolu arayayım derken, adam elbiselerini giyip kaçtı. Ben de peşinden gittim. O arada eşim karakola haber verdi. Veteriner hayvanların tecavüze uğradığını söyledi" dedi.
                  K.Ç'den şikayetçi olduklarını ifade eden Hasan Şentürk ise, "Adamı tanımıyoruz, buraya kızının yanına misafirliğe gelmiş. Ben karakolda ifademi verdim ve şikayetçi oldum. Jandarma savcılığa bildirecek. Adamı serbest bırakmışlar, nasıl oluyor bu anlayamadım" diye konuştu.
                  Hayvanları muayene eden veteriner Aytaç Doğangün hayvanlara tecavüz edildiğini doğrulayarak, "İki hayvanı da muayene ettim. Bir koyun ve bir keçiye bir müdahalede bulunulduğu bariz bir şekilde belli. Hayvanlara bir tecavüzde bulunulmuş. Jandarma aradığında ben başka bir yerdeydim. Birkaç saat sonra muayene yaptığım için sperme rastlamadım. Hayvanların şu anda hayati tehlikesi yok. Ancak iki hayvan da gebe, korkudan dolayı yavrularını atabilir" şeklinde konuştu.
                  Olayı inkar eden 73 yaşındaki K.Ç. ise, kendisine iftira atıldığını ileri sürerek, "Olaydan bir bilgim yok. Bana iftira atıyorlar. Jandarma beni öldürecek sandım, korkudan dağlara doğru kaçtım. Ben buraya gezmeye geldim, buraların yabancısıyım" dedi.

                  Yorum

                  • delphin
                    Senior Member
                    • 27-12-2005
                    • 15279

                    #24
                    Konu: dünyada görülen İLGİNÇ OLAYLAR ve haberler

                    Yarışma sırasında tuvaletini yapan bayan atlet tartışılıyor...



                    Olay Londra Maratonu'nda yaşandı... Aktörü ise Paula Radcliffe...

                    Londra Maratonu'nu kazanan bayan atlet Paula Radcliffe yarış sırasında tuvaletini yapması konusundaki eleştirilere yanıt verdi.

                    Yaptığı hareketin doğal bir ihtiyacın karşılanması olduğunu belirten İngiliz sporcu, "Ben yarıştığım zaman tamamen kazanmaya odaklanırım ve bunun için elimden geleni ortaya koyarım. Ama mideme giren kramplar nedeniyle çok zaman kaybettim. Bu nedenle böyle birşey yaptım. Yine de herkesten özür diliyorum" diye konuştu.

                    Yorum

                    • delphin
                      Senior Member
                      • 27-12-2005
                      • 15279

                      #25
                      Konu: dünyada görülen İLGİNÇ OLAYLAR ve haberler

                      Dilinde diş çıktı...



                      Guinness'e girmek isteyen adam, 'Günde 2 kez fırçalayıp, gözüm gibi bakıyorum' diyor. Dilinde azı dişi çıkan Tarsuslu Mustafa, dünya tıp literatürüne geçti.

                      Tarsuslu 38 yaşındaki Mustafa Bulut'un dilinin sol tarafından çıkan azı dişi, başta doktorları olmak üzere tüm görenleri hayrete düşürüyor. 22 Haziran'da çay içerken dilinde kanama meydana gelen ve bu kanamanın çoğalması sonucu doktora giden Mustafa Bulut'un rahatsızlığı önce anlaşılamamış. İçtiği çaydan ötürü dilinde bir kabarcık oluştuğunu düşünen doktorlar, yazdıkları ilacı 1 ay kullanmasını istemiş. Bulut ondan sonraki süreci şöyle anlatıyor:

                      'En güzeli bu dişim'
                      "22 Temmuz'da tekrar doktora gittim. İlk baktıklarında, diş dile yapışmış diye bir tanı koydular. Doktor almaya çalıştı ama olmadı. Diğer doktorlara sordular. Ne olduğundan emin olamadıkları için almaya da teşebbüs edemediler." Üniversitesi hastanesine de gittiğini, burada yapılan incelemeler sonrasında dişin kökünün olmadığı ve 8 numara 20'lik azı dişi olduğunu belirttiklerini ifade eden Bulut, durumun tıp literatüründe bir ilk olduğunu kaydetti. Bulut, dilinde çıkan dişle 'iyi anlaştıklarını' söyleyerek, "Diğer dişlerim güzel değil ama bu dişim güzel. Kökü olmadığı için ne zaman düşeceği belli değil. Bu dişim, yemek yerken bana yardımcı da oluyor. Herhangi bir sıkıntı vermiyor. Bakımını çok iyi yapıyorum. Günde 2 kez fırçalıyorum" diye konuştu.

                      İlk Kez Rastlanıyor
                      4 yıldır Türk savaş sanatı "Sayokan" yapan ve sporcu kimliği nedeniyle beslenmesine büyük önem veren Mustafa Bulut, dişin çıkmasından sonra ise kuruyemiş gibi fazla sert besinlerden uzak durduğunu söyledi. İlk öğrendiğinde, kendisinin de çok şaşırdığını anlatan Mustafa Bulut, doktorların durumu araştırdığını, kulakta, çenede ya da damakta çıkan dişlere rastlanmasına rağmen dilde çıkan bir azı dişine ilk defa rastlanıldığını anlattı. Mustafa Bulut'un amacı, Guiness Rekorlar Kitabı'na girmek...

                      Yorum

                      • delphin
                        Senior Member
                        • 27-12-2005
                        • 15279

                        #26
                        Konu: dünyada görülen İLGİNÇ OLAYLAR ve haberler

                        Bu kadar tesadüf olamaz!

                        Londra Üniversitesi uzmanları ve ünlü İngiliz tarihçiler, geçtiğimiz 2 yüzyıl içinde insanları 'birbirine yakınlaştıran' tesadüfleri sıraladı:

                        James Dean'in ölümüne neden olan otomobilinin hurdası birçok kişiye felaket saçtı. Hurdayı garaja götüren tamirci, araba bacağının üzerine düşünce sakat kaldı. Dean'in arabasının motorunu satın alan bir doktor araba kazasında öldü. Doktorun kardeşı de aynı motorun sergilendiği salonda çıkan yangında can verdi. Yıllar sonra motor ve kaporta yeniden sergilendi. İlk gece, araç bir seyircinin üzerine düştü. Seyirci ağır yaralandı.
                        İlk tesadüf hikayesi ünlü aktör Anthony Hopkins'ten... Hopkins, George Feifer adlı yazarın 'Petrovka'li Kız' adlı kitabını bulamıyordu. Yazara telefon ederek kıtabı istedi. Yazar kitabı 2 hafta sonra Londra'ya getireceğini söyledi. Evden çıkan Hopkins, metroya bindi. Aradığı kitabın yandaki koltukta unutulduğunu gördü. 2 hafta sonra yazarla buluşan Hopkins, metrodaki kitabın, yazardan çalınan özel sayılı ilk baskı olduğunu öğrendi.
                        Yer Amerika'nın California eyaleti. Richard Bensinger adlı emekli demiryolu işçisi, 1957'de Eureka kasabasındaki köprüde yürürken fenalaşıp öldü. 2 yıl sonra oğlu Hiram, aynı köprüde başına bir kalas isabet etmesi sonucu hayatını kaybetti. 6 yıl sonra Hiram'in oğlu David de aynı köprüde araba kazasına kurban gitti.
                        Ingiltere'nin Bristol limanı açıklarında 5 Aralık 1668'de bir şilep battı.
                        Yalnızca Hugh Williams adlı bir yolcu kurtuldu. 1784'de aynı bölgede yeni bir kaza oldu. 60 denizci arasında yalnızca ikinci kaptan Hugh Williams kurtuldu. 1952'de aynı yerde üçüncü bir şilep battı. Kurtulan tek yolcunun adı Hugh Williams'tı.
                        Güney Afrika Cumhuriyeti'nde Cape Town Ticaret Odası'nın yıllık kongresi'de, İşadamı Daniel de Toit konuşmasını şöyle bitirdi:
                        “Hayat beklenmedik bir zamanda beklenmedik şekilde sona erebilir... De Toit kürsüden inerken ağzına attığı şekerin boğazına kaçması sonucu öldü.
                        James Langley, İngiltere'nin Eastbourne bölgesindeki evinden sokağa çıktı. Şemsiyesini almak için geri dönerken ayağı kaydı, başını yere çarptı ve öldü. Bir hafta sonra evden çıkan eşi Teresa, şemsiyesini almak için geri dönerken başını kapıya çarptı, beyin kanamasından öldü.
                        ChrIstIna Veroni, 1991'de İtalya'nın Torino kentinde tramvay çarpması sonucu öldü. 4 yıl sonra babası Vittorio, aynı geçitte aynı sürücünün kullandığı aynı tramvayın çarpması sonucu öldü.
                        Tesadüfler zincirinin en inanılmazı, 1981'de ABD'nin Boston kentinde meydana geldi. Randolp Matika, yıldırım çarpması sonucu evinin önünde öldü. Adamın dul eşi yeniden evlendi. Damat Pepero düğün gecesi sigara içmek için balkona çıktı. Düşen yıldırım, damadın ölümüne neden oldu. Kadın sinir krizleri geçirdi. Tedavi için gittiği klinikte bir doktora aşık oldu ve evlendi. 1 hafta sonra hastasını ziyarete giden doktoru da yıldırım çarptı.
                        1898'de gazeteci-yazar Morgan Robinson 'Titan' adlı bir kitap yazdı. Kitapta büyük bir yolcu gemisi, okyanusta buzdağına çarpıyordu. 14 yıl sonra 'Titanik' deniz faciasi meydana geldi.

                        Yorum

                        • delphin
                          Senior Member
                          • 27-12-2005
                          • 15279

                          #27
                          Konu: dünyada görülen İLGİNÇ OLAYLAR ve haberler

                          Cesedi 3 Yıl boyunca televizyon izledi!




                          İngiltere'de yalnız yaşayan bir kadının cesedi ölümünden tam üç yıl sonra farkedildi

                          Polis, geçen ocak ayında Londra'daki evinde çürümüş halde bulunan cesedin Joyce Vincent'a (40) ait olduğunu açıkladı. Televizyonu hâlâ çalışır durumda olan Vincent'ın etrafının açılmamış Noel hediyeleriyle çevrili olduğu belirtildi.
                          2003'TE doğal nedenlerden ölen Vincent'ın kimliği dişçi kayıtlarından belirlendi. Polis, ölüm tarihini son kullanma tarihi Şubat 2003 olan ürünlerden ve mektuplardan tahmin etti.
                          İngiliz kadının cesedi, ona oturacak ev sağlayan kuruluşun, binlerce sterlinlik kira alacağını tahsil etmek istemesi sonucunda bulundu.

                          Yorum

                          • delphin
                            Senior Member
                            • 27-12-2005
                            • 15279

                            #28
                            Konu: dünyada görülen İLGİNÇ OLAYLAR ve haberler

                            Ferrari'yi alana kendini hediye ediyor!



                            Almanya'da 26 yaşındaki bir kadın Ferrari marka otomobilini ve kendisini internette açık artırma ile satışa çıkardı.

                            "Arabayı alana kendimi hediye ediyorum' diyen kadın, açık artırmayı 1.6 milyon dolardan başlattı...
                            Lüks yaşamını karşılayabilecek bir erkek aradığını söyleyen Leila 'ben de çok zenginim ancak kimsenin benimle param için beraber olmasını istemiyorum, zaten istediğim fiyatı da herkes kolay kolay ödeyemez' dedi.
                            Bir zamanlar şarkıcılık yaptığını da söyleyen genç kadının bir hafta önce başlattığı açık artırmada henüz başlangıç rakamını artıran çıkmadı.

                            Yorum

                            • delphin
                              Senior Member
                              • 27-12-2005
                              • 15279

                              #29
                              Konu: dünyada görülen İLGİNÇ OLAYLAR ve haberler

                              Suyun 330 metre altında bir gece!




                              Amerikan Bruce Jones firması tarafından Fiji Adası açıklarında yapılan dünyanın ilk deniz altı oteli Poseidon için geri sayım başladı.

                              Yetkililer, 6 yıldızlı dev su altı otelinin 2008'in ortalarında tamamlanacağını açıkladı.
                              Denizin yaklaşık 330 metre derinliğinde inşa edilen 6 yıldızlı dev su altı otelinin 2008'in ortalarında tamamlanacağı açıklandı. Bütün tatilini su altında geçirmek istemeyenler deniz kenarında son derece lüks bir tatil köyü olarak tasarlanan bungalovlarda kalıp istedikleri zaman da özel denizaltılarıyla gidecekleri otelde unutulmaz bir gece geçirebilecek. Bungalow evlerin gecelik fiyatı ise 500 dolar.
                              Otel her ne kadar 6 yıldızlı mükemmel bir hizmet sunsa da "daha fazlasını isteyenler" için de son derece yaratıcı VIP hizmetler de tasarlanmış. Bunun için otelden ayrı olarak 330 metre derinlikte özel odalar tasarlanmış. Buraya gitmek için size son derece lüks bir denizaltı ve özel kaptan tahsis ediliyor.
                              Özel odalar 20 bin dolar
                              Bu odalarda kalmak isteyenlerin ödeyeceği gecelik ücret ise 20 bin dolar! Mercan kayalığı manzaralı otelin odaları denizaltına benzeyecek. Yaklaşık 50 metrekearelik odalarda bu eşsiz manzarayı seyretmenin geceliği ise kişi başı 1500 dolar olacak. Denizin altındayken "gözlerden uzak" olmak da mümkün. Çünkü otelin camdan duvarlarına kaplanan özel filmler sayesinde dışarıdan içerisi gözükmeyecek.

                              Yorum

                              • delphin
                                Senior Member
                                • 27-12-2005
                                • 15279

                                #30
                                Konu: dünyada görülen İLGİNÇ OLAYLAR ve haberler

                                18+

                                Kızlık zarı intikamı...

                                Antalyalı genç kız evlenme vaadi ile kendisini kandıran eski sevgilisinden inanılmaz bir intikam aldı!..

                                Antalya'da 20 yaşındaki Duygu Kaplan, evlenme vaadiyle kendisini kandırıp ilişkiye giren eski sevgilisi 23 yaşında N.G'den intikam almak için üç ay önce evlendiği 18 yaşındaki Osman Kaplan'la birlikte hazırladığı intikam planını uyguladı. Bir eve çağrılan N.G.'nin makatına, Osman Kaplan ve bir arkadaşı tarafından tek fincanlık küçük cezve sokuldu. Bu işkence, Duygu Kaplan tarafından baştan sona kameraya kaydedildi.
                                İntikam planı gereği Duygu Kaplan, bir mağazada tezgahtarlık yapan N.G'nu telefonla arayarak buluşmak istediğini söyledi ve Güneş Mahallesi'nde, eşinin bulduğu gecekonduya davet etti. N.G.'yi eve geldiğinde Osman Kaplan ve bir arkadaşı karşıladı. Bu arada Duygu Kaplan da eline bir kamera alarak eşi ve arkadaşı tarafından dövülen eski sevgilisini görüntülemeye başladı.
                                Kollarını bağladıkları N.G'yi tekme tokat döven Osman Kaplan ve arkadaşı, daha sonra makatına yaklaşık 5 santimetre çapındaki kahve cezvesini soktu. Duygu Kaplan ise yapılan işkenceyi kamerayla saniye saniye görüntüledi. İşkenceden sonra sokağa atılan N.G. telefonla polisi arayarak yardım istedi. Polis, kaçan Kaplan çiftini başka bir arkadaşlarının evinde saklanırken yakaladı. Yapılan aramada işkence görüntülerinin kayıtlı olduğu kaset de ele geçirildi. Tezgahtar N.G. ise hastaneye kaldırılarak tedavi edildi. Polis, Osman Kaplan'la birlikte N.G.'ye işkence yapan arkadaşını arıyor. Gözaltındaki Kaplan çifti ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

                                Yorum

                                İşlem Yapılıyor
                                X