N ext Böülümü İle İlgili

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • tike®
    Junior Member
    • 29-12-2005
    • 4

    N ext Böülümü İle İlgili

    http://www.ozmena.com/showthread.php?t=74995 linkinde yazılan sebepleri okudum bu konudada sonuna kadar haklısınız ama acıklama yapılalı yaklaşık 5 ay kadar bir süre gecmiş ve hala n ext bölümü acılmadı

    merak ettiğim acaba ne kadar daha acılmayacağı sanırım bu süre yapılmak istenenler için yeterli olmuştur bu konuda aydınlatırsanız teşekkür ederim size

    Kolay Gelsin...


    KAON TEAM TR & AR/GE CLUB TURKEY™ 2006
  • ekselansss
    Junior Member
    • 24-08-2006
    • 126

    #2
    Konu: N ext Böülümü İle İlgili

    tamamda! sadece bu sitede bu olaylar yaşanmıyorki! hemen bütün sitelerde butür şeyler olabiliyor,birkaç densiz yüzünden faturanın www.özmena.com a kesilmesi yanlış bence burdan n ext ilgililerine duyrulur saygılarımla... ekselansss...

    Yorum

    • herodot
      Member
      • 11-03-2006
      • 1182

      #3
      Konu: N ext Böülümü İle İlgili

      arkadaşlar bu tür konular açıldı ve tartışıldı.netice olarak ozmena nın yapabileceği birşey yok.konuyu uzatmayalım bence.buraya girerseniz neler konuşulduğunu öğrenirsiniz.



      buraya da girerseniz n.e.x.t hakkında öğrenmek istediklerinizi sorabilirsiniz.



      saygılar...

      Yorum

      • ozkandonmez
        Administrator
        • 30-12-2002
        • 47398

        #4
        Konu: N ext Böülümü İle İlgili

        Zamanında çok yazıp çizdik ama bazı terbiyesizleri (nerelerden geldiklerini bizler biliyoruz ama sn. yetkililer bunu göremediler) durdurmak mümkün olmadı, sabaha karşı yazdılar, görevlilerin olmadığı zamanları kollayıp gelip yazdılar ve bir şekilde OZMENA bir şekilde N ext düşmanı gibi gösterildi.
        Biz bölümü kaldırır kaldırmaz, bazı forumlarda geçici olarak kaldırdı ama kısa bir süre içinde yeniden yayına başladılar.

        Oyun içinde oyun oynayanlar maleseef bizi bu konuda ilgili firmayı harekete geçirerek üzülerekte olsa yapmak istemediğimiz bir olayı yaptırdılar.
        Daha sonraları bir kaç cihaz içinde aynı oyunu oynamak istediler ama , o cihaz üreticilerinin mantıklı ve tutarlı davranışlarından dolayı gelen saldırılar bertaraf edildi ve gereken yapıldı.

        Şimdi N ext ozmena da yok açık alanda olmayacakta, arkadaşlarımla tartışıyoruz bu konuyu sadece n ext cihazı için her üyeye açık olmayan bir bölüm yapsakmı diye, her ne kadar bazı arkadaşlarım OZMENA nın karşılaştığı hakaretin hakedilmediği bu nedenle bölümün açılmaması gerekliliğini savunsalarda, üyelerimizin bir kısmında bu cihazlar bulunmaktadır. Hiç bir surette ben hayatta olduğum sürece OZMENA da açık alanda ilgili bölüm olmayacağı gibi, üyeleri mağdur etmeme adına sadece gerçek kullanıcıların oluşturacağı public olmayan bir bölüm ileride belki gündeme gelebilir.

        Bizler her zaman söylüyoruz ama sanırım ya yanlış anlaşılıyoruz yada söylediklerimizi yazdıklarımızı kimse okumuyor, bunu birdaha yazalım.

        OZMENA herhangi bir uydu üreticisi firmaya A nın B ye yakınlığı kadar yakın, A nın Z ye uzak olduğu kadar haklarında kötü niyetimiz yoktur.

        Bugün gelinen noktada, ilgili firmaya OZMENA öcü olarak tanıtılmış olmakla birlikte ne yaptıysak bu imajımızı silemedik ve faturası direk bana çıkartıldı. İlgili kişileri forumumuza davet ettik, şunlar şunları istiyoruz dediler yaptık gelip tek bir kelime yazmadılar. Ama ne zamanki şahsiyetsiz biri gelip forumu karıştıracak birşeyler yazdı, anında telefon üstüne telefon.....eeee bizede sonunda bölümü kaldırmak düştü.

        OZMENA şimdi böylede mutlu, hatta bazı utanmazlar admin odalarında "OZMENA nın ilgili markaya maddiyat için ters yaptığı" türünde yazışmaları olduğu dostlarımız tarafından bize iletiliyor. Yukarıda banner ı olan firmaların nasıl aranıp, bizden ayrılmaları konusunda telkinlerde bulundukları kulağımıza geliyor. OZMENA hiçbir zaman hiçbir firmaya maddi çıkarlar doğrultusunda yaklaşım sergilememiştir, hiç bir forumun sponsoruna gel orayı bırak güzellik yaparız dememiştir. Ama yinede bunları yapmaya devam ediyorlar, yapsınlar nereye kadar. İnsanlar bir gün uyanacaklar ama bugün ama yarın, keşke görevlileride uyansada nasıl bir yalan-dolan zincirinin içinde olduklarını görseler.

        Neyse konu nerden nereye geldi, kısacası fazla uzun lafa gerek, yukarıdada dediğim gibi arkadaşlarımın tamamı ok derlerse public olmayacak ve gerçek n ext kullanıcısı içn bir bölümümüz olabilecektir.


        Saygilarimla.
        Üyelere Özel Konuları Görebilmek İçin Lütfen ÜYE GİRİŞİ Yapınız



        HAYDI IPTV YAPALIM

        TBS 6991 Dual Tuner Dual CI Tv kartı linux sürücü yükleme

        LÜTFEN OKUYUN

        Yorum

        İşlem Yapılıyor
        X