Vural'dan iddialı açıklamalar

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • erciyesboran
    Banned
    • 29-12-2005
    • 4110

    Vural'dan iddialı açıklamalar

    Vural'dan iddialı açıklamalar

    Antalyaspor Genel Direktörü Yılmaz Vural, Trabzonspor'u yenerek ligde hak ettikleri yere yükselmek istediklerini söyledi. Beşiktaş karşısında iki puan kaybettiklerine dikkat çeken Yılmaz Vural, ''Beşiktaş maçını unuttuk. Şimdi bu hafta deplasmanda oynayacağımız Trabzonspor maçına hazırlanıyoruz. Trabzonspor'u yenerek ligde hak ettiğimiz yere yükselmek istiyoruz'' dedi.
    TRABZONSPOR 4. BÜYÜKLÜKTEN KURTULAMIYOR
    Trabzonspor'un 22 yıldır şampiyon olamadığına da işaret eden Yılmaz Vural, ''Trabzonspor Süper Ligde 4. büyük takım olarak anılıyor. 22 yıldır birinci takım olamadı. Bu yıl da taraftarını hayal kırıklığına uğrattı. Şu anda orta sıralarda bulunuyor. Antalyaspor, Trabzonspor'u yenerse ligde averajla 8. sıraya yükselecek. Bu nedenle bu maç bizim açımızdan önemli'' diye konuştu.

    Antalyaspor'un oynadığı futbolun hakkını alamadığını da vurgulayan Vural, şunları söyledi:

    ''Son maçlarımızda hep son dakika golleriyle ya yenildik ya da berabere kaldık. Eğer son dakikada yediğimiz gollerle puanları yitirmeseydik şimdi Süper Ligde üçüncü durumda olacaktık. Artık puan kaybına tahammülümüz yok. Trabzonspor'u yeneceğiz. Trabzonspor zor durumda. İyi bir kadroları var, ancak son zamanlarda kaybediyorlar. Antalyaspor, oynadığı futbolun hakkını alacaktır. Trabzonspor'u Trabzon'da yenerek bunu gösterecektir.''
    HAZIRLIK SÜRÜYOR
    Öte yandan Antalyaspor, Trabzonspor maçının hazırlıklarına Hasan Subaşı tesislerinde başladı. Bugün antrenmanda çift kale maç yapan Antalyaspor'da kaleci Cordoba, kırmızı takımın defansında görev yaptı. Beşiktaş maçında hatalı goller yiyen Cordoba, maç boyunca takım arkadaşlarına espri yaptı.
    Sakat olan Souza, Uğur ve Mustafa Özkaya ise takımdan ayrı düz koşu yaptı. Bu futbolcuların Trabzonspor maçına kadar iyileşmeleri ihtimalinin çok az olduğu bildirildi.
    Öte yandan, Antalyaspor'un Japon konukları vardı. Japonya 1. futbol ligi takımlarından Jef United takımının menajeri Koneo Sijgiuna, Antalyaspor antrenmanını izledi. Koneo Sijgiuna, ocak veya şubat aylarında Antalya'ya kamp için gelecek olan takımı için otel ve tesisleri inceliyor.
İşlem Yapılıyor
X