Susiç: "Kendimizi lige vereceğiz"

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • erciyesboran
    Banned
    • 29-12-2005
    • 4110

    Susiç: "Kendimizi lige vereceğiz"


    Susiç: "Kendimizi lige vereceğiz"

    Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Saffet Susiç, Bucaspor karşısında aldıkları mağlubiyet sonrasında, kendilerini artık tamamen lige vereceklerini söyledi.
    Saffet Susiç, maçın ardından yaptığı açıklamada, hafta sonu ligde Galatasaray'a karşı zorlu bir maç yaptıklarını anımsatarak, ''Bu nedenle farklı bir 11 ile sahaya çıktık, fakat yanılmışım. İkinci yarıda oyuna takviyeler yapmaya çalıştım, ancak bu da sahadan yenilgi ile ayrılmamızı engelleyemedi'' dedi.
    Karşılaşmanın bazı futbolcuların kendilerini göstermesi için iyi bir şans olduğunu ifade ede Susiç, şöyle devam etti: ''Fakat bir çok futbolcum bunu değerlendiremedi. Maç gelecekte kiminle devam edip, etmeyeceğimin resmini gösterdi. Şans verdiğim futbolcuların çoğunluğu hayal kırıklığı oldu. Devre arasında kadromuzu mutlaka azaltacağız. Elenmemiz lig açısında iyi oldu. Kendimizi artık tamamen lige vereceğiz. Ankaragücü maçından iyi netice alarak, ligdeki çıkışımızı sürdürmek istiyoruz.''
    Bucaspor Teknik Direktörü Hayri Obüs, karşılaşmadan çok iyi sonuçla ayrıldıklarını belirterek, ''Futbolcularımı kutluyorum. İyi oynayarak kazandık. Çaykur Rizespor sahaya, yedek ağırlıklı kadro ile çıktı. Biz de alt yapıdan 5 oyuncu takviyesi ile mücadele vererek, Galatasaray'ı yenen takımı yendik'' diye konuştu.
İşlem Yapılıyor
X