Denizlispor'da hedef galibiyet

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • erciyesboran
    Banned
    • 29-12-2005
    • 4110

    Denizlispor'da hedef galibiyet


    Denizlispor'da hedef galibiyet

    Turkcell Süper Ligi'nin 13.hafta açılış maçında yarın akşam lider Fenerbahçe'yi konuk edecek olan Denizlispor'da çalışmalar sürerken, Yeşil - siyahlı futbolcular galibiyetten başka bir şey düşünmediklerini söylediler.
    Son 4 haftada 10 puan toplayarak alt sıralardan uzaklaşan Denizlispor'da Fenerbahçe maçında hedef mutlak galibiyet. Haluk Ulusoy Tesisleri'nde hazırlıklarını sürdüren ve bugün akşam saatlerinde yapacağı son idmanla kampa girecek olan Yeşil - siyahlı ekipte, sakatlıkları süren Selahattin, Oliveria ve Julio Cesar forma giyemeyecek. Bir süredir sakatlığı sebebiyle oynayamayan Bülent Ertuğrul'un iyileştiği ve Fenerbahçe maçında takımdaki yerini alacağı öğrenilirken, Teknik Direktör Faruk Hadzibegiç, geçen hafta Sivasspor maçında sahaya sürdüğü onbirden Murat Karakoç'un yerin bu futbolcuyu oynatmayı düşünüyor. 4-4-1-1 sistemiyle sahaya çıkacak olan yeşil siyahlı ekipte, forvette Hüseyin Kartal'ın forma giymesi bekleniyor.
    Denizlispor'un genç forvet oyuncusu İlkay Demir, takım olarak maça çok iyi hazırlandıklarını belirterek, "4 haftadır iyi bir performans sergiledik ve 10 puan topladık. Fenerbahçe bizden çekiniyor olmalı çünkü çok iyi bir çıkışımız var. Bu çıkışımızı inşallah bu maçta da sürdürüp, sahadan galip ayrılmak istiyoruz. Taraftarlarımıza ve Denizli halkı'na yine bir Fenerbahçe güzelliği yaşatıp, geçen sene olduğu gibi bu yıl da aynı başarıyı tekrarlamak istiyoruz" dedi. Fenerbahçe maçında yeşil siyahlıların gol umudu olan Hüseyin Kartal ise, son haftalarda iyi günler geçirdiklerini belirterek, "Geçen sezonun son maçında berabere kaldığımız Fenerbahçe şampiyonluğu kaybetmişti. Şimdi daha hırslı olacaklar. Biz de rahat bir durumdayız. Onun için güzel bir maç bizi bekliyor. Seyredenlerin zevk alacağı bir karşılaşma olacağına inanıyorum. Fenerbahçe'yi kendi sahamızda yenerek eli boş göndermek istiyoruz" dedi.
    Denizlispor'un Fenerbahçe karşısına, Süleyman- Ahmet Çağıran, Erman, Roman Kratochvil, İbrahim Çelik- Bülent Ertuğrul, Tomas, Fatih Yiğen, Serhat- Yusuf- Hüseyin Kartal ilk onbiriyle çıkması bekleniyor.
    Galibiyet priminin 5 bin YTL, beraberlik priminin de 2 bin 500 YTL olarak açıklayan Denizlispor yönetimi, 10 Kasım sebebiyle maça gelecek taraftarlara Türk Bayrağı da dağıtacak.
İşlem Yapılıyor
X