"Kazandığımız için mutluyuz"

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • erciyesboran
    Banned
    • 29-12-2005
    • 4110

    "Kazandığımız için mutluyuz"


    "Kazandığımız için mutluyuz"

    Gaziantepspor Teknik Direktörü Walter Zenga, Fortis Türkiye Kupası'nda karşılaştıkları rakipleri İnegölspor maçında sakatlanmadan, sakin oynayarak sahadan farklı skorla galip ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyledi.
    Zenga, maçtan sonra yaptığı açıklamada, hem ligde, hem de Fortis Türkiye Kupası'nda başarılı olmak istediklerini ifade etti.
    İnegölspor maçında futbolcuların çok iyi mücadele ettiğine dikkat çeken Zenga, sakatlığı düzelen golcü futbolcu Diawara'nın da bu maçta forma giyip, bir de gol atmasının Bursaspor maçı öncesinde sevindirici olduğunu kaydetti.
    Zenga, Fortis Türkiye Kupası maçının geride kaldığını, pazar günü sahalarında konuk edecekleri Bursaspor maçına en iyi şekilde hazırlanacaklarını da sözlerine ekledi.
    Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl ise İnegölspor maçında futbolcuların çok iyi mücadele ederek, sahadan farklı skorla ayrılmayı başardıklarını anlattı.
    Gaziantepspor'un ligde ve Fortis Türkiye Kupası'nda hedefine emin adımlarla yürüdüğünü dile getiren Kızıl, ''şimdi önümüzde, çok önemli bir lig maçı var. Pazar günü sahamızda Bursaspor ile mücadele edeceğiz. İnegölspor maçının da verdiği yüksek moralle, bu maça çok iyi hazırlanıp, galip gelmek istiyoruz. Teknik heyete ve futbolcularıma güveniyorum. Sahamızda galibiyetten başka bir sonucu düşünmek dahi istemiyoruz'' diye konuştu.
    İnegölspor Teknik Direktörü Serhat Güller ise maç sonrasında, basın mensuplarının uzun süre beklemesine karşın bir açıklama yapmadan, stattan ayrıldı.
İşlem Yapılıyor
X