Sivasspor'da düşüş sürüyor

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • erciyesboran
    Banned
    • 29-12-2005
    • 4110

    Sivasspor'da düşüş sürüyor


    Sivasspor'da düşüş sürüyor

    Turkcell Süper Ligi'nde istediği sonuçları alamayan, Fortis Türkiye Kupası'nda da Fenerbahçe'ye sahasında yenilen Sivasspor'da, düşüş sürüyor.
    Ligin ilk 12 haftasında Slovak teknik direktör Karol Pecze yönetiminde 3 galibiyet, 3 beraberlik, 6 mağlubiyet aldıktan sonra teknik direktör değişikliğine giden Sivasspor, Fortis Türkiye Kupası'na da kötü bir başlangıç yaptı.
    Ligde topladığı 12 puanla 17. sırada yer alan Sivasspor, Pecze ile yollarını ayırdıktan sonra yeni teknik direktörü Bülent Uygun yönetiminde Fortis Türkiye Kupası 3. Tur (C) Grubu maçında lig lideri Fenerbahçe'ye farklı mağlup oldu.
    Sarı-lacivertli ekibin gol silahları Deivid ve Semih'i durduramayan kırmızı-beyazlı ekip, bu maçtan 4-0 mağlup ayrıldı.
    Ligde son haftalarda istediği sonuçları alamayan Sivasspor, kupadaki ilk maçında sahasında Fenerbahçe'ye farklı yenilerek taraftarını üzdü. Fenerbahçe karşısında alınacak bir galibiyetle moral bulmayı hedefleyen kırmızı-beyazlı ekip, sahasında aldığı bu mağlubiyetle kupada da 2. hafta maçları sonunda grubunda son sıraya düştü.
    -SON 3 MAÇTA KALESİNDE 7 GOL GÖRDÜ-
    Son oynadığı 3 maçta kalesinde 7 gol gören Sivasspor, bu karşılaşmalarda rakip filelere gol atma başarısı gösteremedi.
    En son ligin 10. haftasında Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynanan Vestel Manisaspor maçında 3 gol atan kırmızı-beyazlı ekip, bu karşılaşmanın ardından oynanan 2'si lig, 1'i kupa maçında fileleri havalandıramadı.
    Ligin 11. haftasında Gaziantepspor'a 1-0, 12. haftasında ise Denizlispor'a 2-0 yenilen Sivasspor, Fenerbahçe karşısında da 4 gole engel olamadı.
İşlem Yapılıyor
X