"Arçelik diye tezahürat yaptılar"

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • erciyesboran
    Banned
    • 29-12-2005
    • 4110

    "Arçelik diye tezahürat yaptılar"


    "Arçelik diye tezahürat yaptılar"

    Vestel Manisaspor Kulüp Başkanı Haluk Çubukçu, ligde yenilgi almalarının normal karşılanması gerektiğini belirterek, ''Ancak Bursaspor maçında oyuncularımızın kazanma azminin sahaya yansımamış olması bizi üzdü'' dedi. Haluk Çubukçu, İzmir Hilton Otel'de İzmir Gücü Spor Vakfı'nın (İZVAK) düzenlediği ''İzmir Futbolunda Ayın Başarılıları'' yarışması jürisine katıldı.
    Haluk Çubukçu, burada yaptığı konuşmada, peş peşe uğradıkları mağlubiyetlerin takımda moralleri bozduğunu ifade etti.
    Takımın Sivasspor ve Fenerbahçe karşısında oynadığı futboldan memnun olduklarını dile getiren Çubukçu, şöyle dedi:
    ''Ligde mağlubiyetler, beraberlikler olacaktır. Bu doğal. Sivasspor ve Fenerbahçe maçlarında, yalnız bizim değil tüm futbol otoritelerinin de birleştiği gibi iyi mücadele etmiş, iyi futbol oynamıştık. Ancak Bursaspor maçında oyuncularımızın kazanma azminin sahaya yansımamış olması bizi üzdü. Bir an önce toparlanarak, yeniden iyi futbolumuza döneceğimize inanıyoruz.''

    -VESTEL MANİSASPOR'UN HEDEFLERİ-

    Vestel Şirketler Grubu'nun yurt dışında ''çok agresif ve rekabetin üst düzeyde olduğu'' pazarlarda Türkiye'yi başarıyla temsil ettiğini kaydeden Çubukçu, sözlerini şöyle sürdürdü:
    ''Teknik direktörümüzün gelişiyle birlikte yurt dışında transfer etmeyi düşündüğümüz futbolcuları izlemek üzere altyapı kurduk. Türkiye'deki amatör maçları bile izleyen arkadaşlarımız, yurt dışında bizim adımıza oyuncu izleyen teknik direktörlerimiz var. Sezon başında 20 oyuncumuzla yollarımızı ayırdık, 15 oyuncuyu kadromuza dahil ettik. Bu oyuncuların hiçbiri, menajer tavsiyesiyle kulübümüze gelmedi.
    Fair-play bizim için çok önemli. Bunu hem oyuncularımıza, hem teknik heyetimize hem de taraftarlarımıza anlatıyoruz. Kesinlikle Fair-play'siz bir sportif başarı istemiyoruz.
    Lider olduğumuz dönemlerde, dördüncü haftadan itibaren bizi havaya sokmak isteyen kişiler oldu. Ancak biz ayakları yere basan bir yönetim kuruluyuz. Artılarımız ve eksilerimizi çok iyi biliyoruz. Sezon başında hedefimizi bir an önce Avrupa kupalarına katılmak olarak belirledik. Önümüzde uzun bir maraton var. Küme düşen takımlarla lider olacak takımın hala belli olmadığını biliyoruz. Ancak çok büyük ihtimalle Avrupa Kupalarına katılma hedefimizin gerçekleşeceğine inanıyoruz.''

    - ''ARÇELİK DİYE TEZAHÜRAT YAPTILAR'' -

    Vestel Şirketler Grubu'nun Manisaspor'un sponsorluğunu üstlenmeden önce başka kulüpler tarafından da kendilerine teklif geldiğini anlatan Çubukçu, ancak Vestel'in ''Benim tesislerim Manisa'da'' diyerek, spor alanına Manisaspor'a sponsor olarak girdiğini kaydetti.
    Vestel'in sponsorluk yaparken risk de üstlendiğini dile getiren Çubukçu, ''Bursaspor taraftarları maçta Arçelik diye tezahürat etmeye başladı. Çok ince bir çizgideyiz. Yapacağımız bir yanlışta, her şey tersine dönebilir'' diye konuştu.
    Haluk Çubukçu, kendilerini Ege futbolunun bir temsilcisi olarak gördüklerini ve İzmir'deki spor kulüpleri ile yakın ilişki kurmak istediklerini de dile getirdi. Futbolcu transferlerinde İzmir kulüplerinden talep gelmesi halinde yardımcı olabileceklerini ifade eden Çubukçu, ''Her zaman desteğe hazırız'' dedi.

    -ORHAN DAUT'TAN UYARI-

    Göztepe Kulübü'nün eski başkanlarından Orhan Daut, sürekli gelir sağlayıcı tesisler ve altyapı çalışmalarının önemine dikkat çekerek, Haluk Çubukçu'yu Göztepe deneyiminden ders almaları konusunda uyardı.
    Haluk Çubukçu, Vestel Manisaspor'un bu yöndeki çalışmalarının olduğunu söyledi.
İşlem Yapılıyor
X