"Lorant'a zaman tanınmalı"

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • erciyesboran
    Banned
    • 29-12-2005
    • 4110

    "Lorant'a zaman tanınmalı"


    "Lorant'a zaman tanınmalı"

    Kayseri Erciyesspor onursal Başkanı Mehmet Özhaseki, Erciyesspor'un yönetim kurulu toplantısına katıldı. Başkan Özhaseki, kent olarak Erciyesspor'un en alt sırada olmasını hazmedemediklerini söyledi. Lorant'a zaman verilmesini isteyen Başkan Özhaseki, "Tüm Kayseri, Erciyesspor'un arkasında. Başarı için ne gerekiyorsa yapılacak" dedi. Kayseri Erciyesspor Kulüp Başkanı Erol Bedir de, sezon bittiğinde Erciyessporluların alnının açık, başının dik olacağını belirtti.
    Süper ligde 12 hafta sonunda 6 puanla son sırada yer alan Erciyesspor'da Onursal Başkan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki duruma el koydu. Başkan Özhaseki, Kulüp Sosyal Tesisleri'nde ilçe belediye başkanları ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek, başarısızlığı masaya yatırdı. Yönetim Kurulu toplantısı öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başkan Özhaseki, "Bugün Erciyesspor'un sıkıntılı durumdan nasıl kurtarılır onu tartışacağız, görüş alış verişinde bulunacağız. Kent olarak Erciyesspor'un en alt sırada olmasını hazmedemiyoruz. Kayseri'nin Süper ligde iki takımı olsun. iki takımı da en iyi yerlerde mücadele etsin istiyoruz. Ancak, Erciyesspor açısından sıkıntılı bir durum var. Yönetim değişti, teknik kadro değişti. Kayseri Erciyesspor'un ardında tüm Kayseri var, işadamlarımız var ve bizler varız. Kayseri Erciyesspor en kısa zamanda geçen sezonki başarısını yakalayacak" dedi. Başkan Özhaseki, Lorant'ın daha göreve yeni başladığını ve zamana ihtiyacı olduğunu da savunarak, "Lorant'ı şimdiden eleştirmeyi doğru bulmuyorum. Kendisine biraz zaman tanınması gerektiğini düşünüyorum" dedi.
    Kayseri Erciyesspor Başkanı Erol Bedir de, takımın başarısı için taşın altına elini koyduğunu, gövdesini de koymaya hazır olduğunu belirtti. Başkan Bedir, "Biz, laf değil iş üretmek için toplandık. Erciyessporlular, sezon bitince alnı ak, başı dik olacak. Bunun sözünü veriyoruz. Başkanlarımıza, iş adamlarımıza, taraftarımıza ve tüm kent halkına da bize sahip çıktıkları için teşekkür ediyoruz" dedi.
İşlem Yapılıyor
X