Sağlam: "Hedefimiz çeyrek final"

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • erciyesboran
    Banned
    • 29-12-2005
    • 4110

    Sağlam: "Hedefimiz çeyrek final"


    Sağlam: "Hedefimiz çeyrek final"

    Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Kayseri Erciyesspor karşısında aldıkları moral ile Konyaspor karşılaşmasından kendilerini ligin üst sıralarında tutacak puanlar almak istediklerini belirtti.
    Sağlam, Fortis Türkiye Kupası'nda 3-1 galip geldikleri Kayseri Erciyesspor maçı sonrası düzenlediği basın toplantısında, kupada iyi başlangıç yapmak istediklerini, karşılaşmadan galip ayrıldıkları için mutlu olduklarını ifade etti.
    Karşılaşmadan sakatsız, sıkıntısız galip ayrılmanın sevindirici olduğunu kaydeden Sağlam, şöyle konuştu: ''Kupada iyi başlangıç yapmak istiyorduk. Kendi şehrimizin takımı ile oynamak dezavantaj gibi görünüyordu, ama sakatsız, sıkıntısız galip gelmemiz sevindirdi. Hasan, Ali Turan ve İglesias uzun aradan sonra iyi oynadılar. Uzun süre oynayamayan oyuncularımızı deneme fırsatı bulduk. Bundan sonra hedefimiz çeyrek finale çıkabilmek. Rakibimize ligde başarılar diliyoruz. İnşallah eski günlerine dönerler ve bulundukları yerden kurtulurlar. Her iki takım olarak taraftarın desteğine ihtiyacımız var.''
    Aldıkları galibiyetin Konyaspor maçı öncesi moral olduğunu anlatan Sağlam, "Bu karşılaşmanın morali ile Konyaspor karşılaşmasından bizi ligin üst sıralarında tutabilecek puanları almak istiyoruz" dedi.
İşlem Yapılıyor
X