İŞTE VESTEL'İN YENİ HARDDİSKLİ DVD KAYDEDİCİSİ...

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • erciyesboran
    Banned
    • 29-12-2005
    • 4110

    İŞTE VESTEL'İN YENİ HARDDİSKLİ DVD KAYDEDİCİSİ...

    İŞTE VESTEL'İN YENİ HARDDİSKLİ DVD KAYDEDİCİSİ...
    15.11.2006 17:34:11

    Vestel, yüksek kayıt kapasitesine sahip yeni harddiskli DVD kaydedicisi DVD-R 600'ü satışa sundu. Bu yeni model ile 222 saate kadar TV kaydı yapılabiliyor. Vestel, yüksek kayıt kapasitesine sahip yeni harddiskli DVD kaydedicisi DVD-R 600'ü satışa sundu. Bu yeni model ile 222 saate kadar TV kaydı yapılabiliyor.

    Vestel'den yapılan açıklamaya göre, yeni DVD kaydedicisi ile haftalarca evde olunmasa bile bile istenilen diziler ve programlar kaydedilerek daha seydedilebiliyor. 160 GB harddisk'e sahip olan Vestel DVD-R 600, bir program seyredilirken başka bir programın kaydına da imkan tanıyor. Buna ek olarak, Vestel DVD-R 600'ün "zaman kaydırma özelliği" sayesinde izlenilen programda 60 dakikaya kadar geriye gidebiliyor veya yayını durdurarak daha sonra kalınan yerden devam edilebiliyor.

    Vestel DVD-R 600 ile sadece TV programlarını harddisk'e kaydetmenin yanı sıra doğrudan TV'den DVD'ye veya harddisk'ten DVD'ye kayıt yapabiliyor. DVD+R ve DVD+RW disklere kayıt yapabilen ürün DVD+R/+RW, DVD video, DVD-R/-RW, audio CD, (S)VCD, CD-R/RW, MP3, Jpeg ve DivX formatlarını oynatabiliyor. Satış fiyatı 668 YTL olan Vestel DVD-R 600 HDD'nin teknik özellikleri şöyle:


    "DVD+R/+RW, DVD Video, DVD-R/-RW, audio CD, (S)VCD, CDR-R/RW, MP3, Jpeg, Divx disk formatlarını oynatabilme. 160 GB dahili harddisk ile 222 saate kadar kayıt. Harddisk haricinde DVD+R ve DVD+RW disklere kayıt. 60 dakikalık zaman kaydırma (TV izlerken 60 dakikaya kadar geriye gidebilme, durdurma, ağır çekimde yeniden izleme). Harddiskten DVD'ye görüntü kopyalama. Harddisk'e kayıt sırasında daha önceden kaydedilmiş bir programı izleyebilme. Harddisk'e kayıt sırasında DVD oynatabilme. 5 farklı kalitede kayıt. Tek tuşla kayıt. 20 zaman ayarlı kayıt. DV (Digital Video) girişi ile dijital video kameralardan doğrudan kayıt. S-video girişi, kompozit video giriş ve çıkışı. Dolby Digital, MPEG çok kanallı ve LPCM ses çıkışı."
  • delphin
    Senior Member
    • 27-12-2005
    • 15279

    #2
    Konu: İŞTE VESTEL'İN YENİ HARDDİSKLİ DVD KAYDEDİCİSİ...

    bilgilendirme için teşekkürler

    bende arçeliğin var ilk çıkan maldan aldık derdinden kurtulamıyorum

    satıp bir testi yapılmış makina alacagım.

    Yorum

    İşlem Yapılıyor
    X