DEVLER 5. KEZ SAHNEDE...

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mazlum22
    Senior Member
    • 03-03-2006
    • 7143

    DEVLER 5. KEZ SAHNEDE...

    Devler 5. kez sahne alıyor


    Şampiyonlar Ligi'nin 5. haftası bugün 4 grupta oynanacak 8 karşılaşmayla başlıyor.
    Lyon, Şampiyonlar Ligi'nde yaptığı dört karşılaşmadan da galip ayrıldı.
    Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde grup mücadeleleri bugün ve yarın yapılacak beşinci maçlarla devam edecek.

    C Grubu'nda Liverpool, PSV Eindhoven, Bordeaux ile birlikte yer alan Galatasaray, şu ana kadar sadece kendi sahasında yaptığı Bordeaux maçından beraberlikle ayrılarak 4 maçta 1 puan toplayabildi.

    Şampiyonlar Ligi'nde üst tura çıkma şansını kaybeden Galatasaray, yarın deplasmanda Bordeaux önünde UEFA Kupası'na katılabilmek için puan arayacak.

    LYON 4'TE 4 YAPTI
    Şampiyonlar Ligi'nde Fransa'dan Olimpique Lyon, yaptığı 4 maçtan da galibiyetle ayrılarak ligin şimdiye kadar en başarılı takımı olurken, Bulgar takımı Levski Sofya, Ukrayna'dan Dinamo Kiev ve Almanya'dan Hamburg puanla tanışamayarak ligden elenen ekipler.

    Ligde Galatasaray ile aynı grupta bulunan FC Liverpool ve PSV Eindhoven'in yanı sıra Valencia, Real Madrid, Olimpique Lyon, AC Milan ve Bayern Münih Avrupa'nın en iyi 16 takımı arasına daha şimdiden adını yazdırmış durumda.

    5. haftanın en önemli maçlarından birinde B Grubu'nda 6 puanlı Inter Milan, 5 puanlı Sporting Lizbon'u ağırlayacak. A Grubu'nda ise 7 puanlı Werder Bremen, 10 puanlı grup lideri Chelsea ile karşılaşacak.

    Şampiyonlar Ligi'nde büyük bir çekişmeye sahne olan gol krallığı yarışında ise FC Chelsea'nin Fildişi Sahilleri'nden golcüsü Didier Drogba ile AC Milan'ın Brezilyalı orta alan oyuncusu Kaka attıkları 5'er golle ön sırada bulunuyorlar.

İşlem Yapılıyor
X