EFES LİDERİ KONUK EDİYOR...

Kapat
X
 
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mazlum22
    Senior Member
    • 03-03-2006
    • 7143

    EFES LİDERİ KONUK EDİYOR...

    Efes Pilsen 'lider'i ağırlıyor



    Euroleague’deki temsilcilerimizden Efes Pilsen, A Grubu’ndaki 5. maçında bugün saat 20.15'te Yunanistan’ın Olympiakos takımını konuk edecek.


    Efes Pilsen, Euroleague A Grubu'ndaki 5. maçında lider Olympiakos ile karşılaşacak. Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma saat 20.15'te başlayacak ve SKY TÜRK’ten canlı olarak yayınlanacak.

    Lacivert-beyazlılarda sakatlığı süren Antonio Granger takımdaki yerini alamayacak. Bu arada, ailevi nedenlerden dolayı son maçlarda kadro dışı kalan Jenkins'in, BEKO Basketbol Ligi'nde Alpella ile yapılan son maçın ardından takımla birlikte çalışmalara başladığı, ancak bu kez de sakatlandığı bildirildi. ABD'li oyuncunun durumunun çekilecek MR sonucunda netlik kazanacağı açıklandı.

    Euroleageu A Grubu'nda Efes Pilsen, geride kalan 4 maç sonucunda 2 galibiyet, 2 yenilgiyle, averajla 4. sırada yer alıyor. Antrenörlüğünü Pini Gershon'un yaptığı Olympiakos ise grupta ilk 4 maçını da kazanarak namağlup lider durumda bulunuyor. Yunan temsilcisinde geçtiğimiz yıllarda Efes Pilsen'de oynayan Damir Mulaömerovic ile Henry Domercant da forma giyiyor.

    AVRUPA'DA 358. RANDEVU
    Euroleague A Grubu'nda Yunanistan'ın Olympiakos takımıyla karşılaşacak Efes Pilsen, Avrupa kupalarındaki 358. maçına çıkacak. Lacivert-beyazlılar, Avrupa kupalarında bugüne kadar yaptıkları 357 maçın 226'sını kazanırken, 131 maçta ise salondan yenilgiyle ayrıldı.

    Efes Pilsen, antrenör Oktay Mahmuti yönetiminde Avrupa kupalarında oynadığı 122 maçta 78 galibiyet, 44 yenilgi aldı.

    OLYMPİAKOS'A 5 MAÇTIR YENİLMİYOR

    Efes Pilsen, rakibi Olympiakos'a 5 maçtır yenilmiyor. Yunan ekibine en son 12 Aralık 2001'de kendi sahasında 80-79 yenilen lacivert-beyazlılar, bu tarihten sonra yaptığı 5 maçta da salondan galibiyetle ayrıldı.

    Efes Pilsen, Olympiakos ile bugüne kadar yaptığı 12 maçta 7 galibiyet, 5 yenilgi aldı.

    Öte yandan, Türk ekibinin, Yunan takımlarına karşı galibiyet sayısında da üstünlüğü bulunuyor. Lacivert-beyazlılar, bugüne dek Yunan ekipleriyle yaptığı toplam 36 maçın 20'sini kazandı, 16 maçta ise salondan yenilgiyle ayrıldı.
İşlem Yapılıyor