"İlk amacım All-star olmak"

Kapat
X
 
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mazlum22
    Senior Member
    • 03-03-2006
    • 7143

    "İlk amacım All-star olmak"

    "İlk amacım All-star olmak"

    NBA’deki temsilcilerimizden Mehmet Okur, Allstar olmayı hedeflediğini belirterek, "Kendimi geliştirmeye çalışıyorum. İnişli çıkışlı bi sezon geçiriyoruz. Bu sene ilk hedefim Las Vegas'da Allstar olabilmek. Sonra da takımı play-offlara sokabilmek. Bu yıl oyundaki görevim önce iyi müdafaa oynayıp, ribaund alıp, passbreakte kolay basketler bulmak. Sırtım dönükken basketle sayı yapmak istiyorum. Daha çok ceza alanına girmek istiyorum. Benim için önemli olan oyunda iyi müdaafa oynayıp ribaund alabilmek. İlk iki seneden sonra herkes kendini toparladı. Son iki senedir Carlos Boozer ve Krylenko takımda çok yer alamadı. Birarada oynayamadık. Bu sene bunu başardık ve iyi bir hava yakaladık. İyi oynuyoruz. iyi mücadele ediyoruz. Bunun da meyvelerini sahada topluyoruz" dedi.
    Okur, NBA'deki bir diğer temsilcimiz Ersan ile ilgili olarak ise şunları söyledi: "Ersan genç bir arkadaş. Takımda yeni yeni şans bulmaya başladı. Oynadığı süreleri bence iyi değerlendiriyor. Onun için büyük bir avantaj. Benim ilk sezonumda olduğu gibi 5 dakkika ile başlar sonra da 10 dakika olur, 20 dakika olur: En iyi şekilde değerlendirirse ümit ediyorum ki ilk 5 te yer alacaktır. İyi mücadele ediyor. Ligi ve oyuncuları öğreniyor. İnşallah çok iyi bir Ersan izleriz."
    NBA'deki başarılı oyuncumuz, play-off'a kalmayı hedeflediklerini söyleyerek, "Sezonu bitirebildiğimiz kadar yukarıda bitirmek ev sahibi avantajını kullanarak play-off'a çıkmak istiyoruz" dedi.
    Eşi Yeliz ile ABD'de çok mutlu bir evlilik geçirdiklerini söyleyen Okur, "Mutluluklarının Mart ayı ortalarında doğması beklenen kız bebekleri ile daha da perçinleneceğini belirtti. 6 aylık hamile olan Yeliz Okur bebeklerini Aile büyüklerinin katılımı ile Utah'ta doğuracaklarını belirtti. Yeliz'in Allah'tan çok aş ermediğini söyleyen Okur, "Türk yemeklerini aş erince işimiz zor oluyor" dedi.
    İngilizce eğitimi için Los Angeles'ta bulunan ünlü şarkıcılar Yalın ve Kenan Doğulu, LA Lakers-Utah Jazz basket maçı sonrası Mehmet Okur ile görüştüler. Mehmet Okur'a destek için maça geldiklerini söyleyen sanatçılar, maçta eğlenceli vakit geçirdiler. TRT yönetimi tarafından bu sene Eurovision yarışmasında Türkiye'yi temsili teklifi alan Kenan Doğulu, "Teklifi Los Angeles'ta hamakta sallanırken aldım. Çok şaşırdım. Bir taraftan da sevindim. Ama hala düşünmekteyim. Ne yapsak bilemiyorum" dedi.
    Doğulu Mehmet Okur'dan da Eurovision konusunda fikrini aldı. Okur, "Hiç bilemeyeceğim bir konu dedi.
    Yalın ise Okur'un yaşadığı yer hakkında bilgi aldı. Yalın Ocak ayı ortasına kadar Los Angeles'da kalacağını söyledi.
  • mazlum22
    Senior Member
    • 03-03-2006
    • 7143

    #2
    Konu: "İlk amacım All-star olmak"

    ben okuru bu seneki all-star oylamasında çok şanslı görüyorum...inşallsh bu sene okur all-star olacak...

    Yorum

    İşlem Yapılıyor