KANALTÜRKÜN YAYINLARI NASIL KESİLİYOR??

Kapat
Konu Kapalı.
X
X
 
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • armonill
    Banned
    • 21-06-2005
    • 1909

    #46
    Konu: KANALTÜRKÜN YAYINLARI NASIL KESİLİYOR??

    'Kanaltürk, 28 Milyon $'a CHP'nin'

    Kanaltürk'ün eski genel yayın yönetmeni Ahmet Kaplan gündem oluşturacak açıklamalar yaptı ve bombayı patlattı; 'Tuncay Özkan kanalı CHP adına satın aldı' Kaplan'ın ifadeleri:





    Kanaltürk'ün eski genel yayın yönetmeni Ahmet Kaplan'dan şok iddia: Tuncay Özkan kanalı CHP adına satın aldı. CHP'den alınan parayla da kanalı 15 yıllığına 28 milyon dolara kiraladı.

    Vatan TV Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Kaplan, İstanbul 6. İş Hâkimliği'ne Kanal Türk aleyhinde açtığı davayı kazandı. Davayı yürüten hâkim Süleyman Sami Acar, gazeteci Ahmet Kaplan'ın Kanal Türk'te Genel Yayın Yönetmeni olarak çalıştığını karara bağladı. Kararda, Ahmet Kaplan'ın işten çıkarılması sonucu oluşan tazminatının ödenmesi istendi. Kaplan, verilen kararla Tuncay Özkan'dan önce "Kanal Türk" adı altında genel yayın yönetmeni olarak çalıştığının onaylandığını söyledi. "
    Kanal Türk'ün kuruluşunu gerçekleştiren, adını Kanal Türk olarak koyan benim" diyen Ahmet Kaplan, bundan sonraki süreçte, avukatları ile görüşüp isim hakkı için mücadele edeceğini söyledi. Kaplan, "Adını koyduğum ve kamuoyunda bilinirliğini sağladığım Kanal Türk Televizyonu'nu kiralayıp benim ve işe aldığım insanların sosyal haklarımı ve birikmiş maaşlarımı dahi vermeyen kanal yetkililerine hayatın gerçeklerini anlatmak ve hakkımızı almak istiyordum, başardım. Umarım, Özkan bu kararla hakkı sahibine teslim eder" diye konuştu.

    KANALI ÖZKAN KİRALADI

    Siyasi partilerin kanunen yayın organı kuramadığını hatırlatan Ahmet Kaplan, kanalın Tuncay Özkan yönetiminde CHP'nin kullandığını iddia etti. Ahmet Kaplan, kanalın Tuncay Özkan yönetimine geçişindeki süreci ve sonrasına dair, "Patronumuz ve Genel Müdürümüz Ali Çetin'in kanalı satmak için müşteri aradığını duyduk. Daha sonra CHP'nin desteği ile Tuncay Özkan'ın kanalı kiralayacağı ifade edildi. Tuncay Özkan ile özel toplantılar yapıldı. Görüşmelerin ardından kanalın 28 milyon dolara 15 yıllığına kiralandığı bilgisi verildi. Paranın kaynağının da CHP olduğu söylendi. Tuncay Özkan benimle çalışamayacağını bildirmiş, bana işi bırakmam tebliğ edildi. Beş kuruş verilmeden işten çıkarıldım. Haklı mücadelem sonunda açtığım davayı kazandım" dedi.
    KAYNAK.........YENİ ŞAFAK.........

    Yorum

    • erik
      Junior Member
      • 19-11-2004
      • 324

      #47
      Konu: KANALTÜRKÜN YAYINLARI NASIL KESİLİYOR??

      Kardeşler birincisi bu kanalın eğer bilinçli olarak yayınları kesiliyorsa siz sanıyormusunuz ki Tuncay efendi hoplaamasın.Hoplamadığına göre demekki teknik bi konu.Bir diğeri zaten ben hiçbir sağcı arkadaşın bu kanalı izlediğini düşünmüyorum.Yani ne derse desin yine kendi kitlesini etkileyecektir.Üçüncüsü ise eğer Tuncay Efendi cesaretli ise gelsin siyesette yeni bi parti kursun ve sandığa bizim karşımıza gelsin.

      Yorum

      • esat55
        Junior Member
        • 14-03-2006
        • 323

        #48
        Konu: KANALTÜRKÜN YAYINLARI NASIL KESİLİYOR??

        bu kanali hic sevmiyorum ama anahaber spikeri bayanin kiyafetlerimi hosuma gidiyor. ne zaman baksam mini etek :D :D :D :D

        Yorum

        • antobelli
          Banned
          • 24-05-2004
          • 532

          #49
          Konu: KANALTÜRKÜN YAYINLARI NASIL KESİLİYOR??

          istediğiniz kadar karalamaya çalışın KANALTÜRK gururumuzdur esat55 sana cevap verirdim hem foruma hem düzeyli tartışan insanlara saygımdan susuyorum

          Yorum

          • RARELY
            Senior Member
            • 04-11-2004
            • 6810

            #50
            Konu: KANALTÜRKÜN YAYINLARI NASIL KESİLİYOR??

            Originally posted by rubberman
            Öncelikle TV Kanalı Türksat ta yayın yapıyor,Bu yayın akabinde uydudan digitürke alınıp oradan tekraren veriliyor.Türksat'ın Kontrol eşgüdüm merkezi Gölbaşı-Ankara dadır.Teknik olarak oradan kesilse,digitürkten hiçbirşey seyredemezsiniz mevzu kanal açısından.Yok efendim ordan değil,karasal kesiliyor derseniz,karasal vericiler Kanal sahiplerinin mülkiyetindedir ve genelde başlarında maaşlı bekçiler vardır.Yok yine de kesiliyor derseniz 2 ihtimal vardır :
            1- Uydu tesisatınız tam sinyal almıyordur.Hata sizin tesisattadır.
            2- Kanaltürk yönetimi yayını kendisi kapatıyordur.Polemik yapmak için (ki bu filmi daha önce gördük biz)
            3- Yanılıyor ya da hayal görüyorsunuzdur.
            1 Yayınlarını izlemediğiniz bir kanalın kesildiğini de göremezsiniz...
            2 Digitürk Yayınlarını Turksat'tan almaz... Bağımsız olarak Eutelsat W3A (7.0E) uydusunlar yayınlar. İsterseniz uydu listesindeki kanallara bakabilirsiniz.
            3 Elektrik kesintisinden bahsetmişsiniz. Elektrik kesintisinin nedeni olarak Kanal Türk'teki yayın değil Çağlayan Meydanındaki Mitingi naklen veren tüm kanallar gösterilmektedir. Çünkü bu mitingi canlı olarak 1 - 2 kanal değil tüm ulusal ve haber kanalları vermiştir. Ancak belirtilen kesinti sadece kulaklara ulaşmış bir iddiadan ibarettir. Gerçekliği belirlenmemiştir.

            Sorun buradan çıkmaktadır. İnsanlar her şeyi son derece iyi bildiklerini sanırlar ve açıklamalar yaparlar. Diğerleri de sözlerini o kadar mantıklı bulurlar ki inanırlar. Fakat kimse ama kimse araştırmayı bile düşünmez. Sözleri sarf eden dahil kimse araştırmayı düşünmez. Biraz araştırılsa yayın kaynağının Turksat olmadığı ve Eutelsat W3A (7.0E) olduğu görülürdü. Ve malesef bazen bunu hepimiz yapıyoruz...

            Birşeyler açıklarken sizin onun doğru olduğuna inanmanız yetmez. O doğru olmalıdır.

            Saygılarımla...

            Yorum

            • MentaL
              *Security

              • 01-03-2004
              • 8134

              #51
              Konu: KANALTÜRKÜN YAYINLARI NASIL KESİLİYOR??

              Originally posted by Afyonlu03
              Terbiyeyi senden falan öğrenmiyecem kardeşim. Daha önceki mesajlara bak ondan sonra konuş. Kanaltürke haksız yere kimse saldıramaz.
              Bence rubberman sana forum kurallarını ve terbiye denilen maneviyatı çok iyi öğretir ondan önce sen 1 ay gez bakalım.

              Yorum

              İşlem Yapılıyor